Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Zimbabve'den Arama Aldım

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Tam olarak şimdi+263 kodlu bı numara beni aradı daha önce burda bu konuyu konuşmuştuk hatta İran'dan bı numara beni aradı demiştim sonra fark ettim benim telefon kartım daha 6 yıl önce alınmıştı numara da babamın adına şimdi baktım sarışın güzel bı kadın beni arıyor ufak bı şok geçirdim herhalde erkek sandı beni sjsjsjsjsj

Konu Sahibi
Arven

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Numaralarımız satıldığı için malesef beni de ikide bir elektriğin bile yeni gittiğine inandığım ülkelerden arayıp duruyorlar hiç açmadaım açsam ne diyecekler çook merak ediyorum doğrusu
Bende açayım kadın olduğumu anlayınca ne yapacak acaba dedim ama sonra vazgeçtim sjsjsjsjsj

Hasbully

Trainee
Tepki
154
evet bana da iki ayrı numara mesaj attı! Nasıl bir ülkeyiz Allah aşkına

Konu Sahibi
Arven

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Beni yabancı ülkeden aramıyorlar ama 0850 ile başlayan ve Internet satma amacıyla dolandırıcılar arıyor ckshfkueıf artık numaralarını çözdüğüm için direkt kapatıp engeli basıyor. O kadar engelledim ki artık aramıyorlar şfjelvhejd
Bı dolandırıcımız eksikti dicektim ama 2 yıl önce babamın kendisine gelen linke yanlışlıkla tıklayıp hesabından 900 küsur para çekildiği geldi aklıma o günden beri onun hesabı veya numarası ile alışveriş yapmama bile izin vermiyor

Konu Sahibi
Arven

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Harbiden böyle ülkelerden arayıp fishing yapmaya çalışıyorlar. Inanan var mı acaba bu kerizlere :D

S1sl1F.jpg

O ses kayıtlarında da kendisi hakkında iltifatlar yapıyorum :D
Bı de konuşmuşsun adamla mxmxmx