Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Netizen Forum

Uranyum☢️
Uranyum☢️
@inx kurallar neyse ona göre işlem yaptık. Ben yokken de diğer yöneticiler görevlerini kötüye kullanınca ortalık karışmış 😒 Sıkıntı yok. Her şey olacağına varır.
inx
inx
@Uranyum☢️ okun ucu size dönünce eğlenceli olmuyormuş, bırak çocuk eğlensin diyemiyormuşsunuz demek ki😣 doğru her şey olacağına varır. hak eden, hak ettiğini alır👌🏻
Uranyum☢️
Uranyum☢️
@inx Çocuk eğlensin derken o zaman onu eksiliyordu. Ondan ötürü dediğim bir şey. Taa en başında. Bu olay ile alakası yok. Eksiliyor diye üye mi banlayalım. Uyarı vermiştik kurallar çerçevesinde. Ayrıca okun ucu bize döndüğü vs de yok. Burası basit bir forum.

Üye olurken defalarca uyardık. Kişisel bilgilerinizi vermeyin kimseye. 2 3 ay sonra kavga kavga ediyorsunuz sonra pişman oluyorsunuz.

Hala görüyorum ki kişiler instalarını paylaşıyor. Şunu gördüm ki bazı kişilerin akıllanması zor. Herkesin keyfi bilir.
  • Beğen
Reactions: Athena
inx
inx
@Uranyum☢️ belli bir uyarı sayısını aşınca kalıcı banlanma yok muydu? tek yaptığı eksilemek de değildi ayrıca. kadın düşmanlığı, insanların paylaşımlarını alaya alıp ortamın huzurunu bozma, yönetici olduğu zamanlarda kendi vücudunu paylaşıp herkesten de bu tarz bir ifşa isteme...ne ararsan var. yönetici kategorisinde olmayan biri bunları yapsaydı çoktan göndermiştiniz
Uranyum☢️
Uranyum☢️
Oha vücut paylaşma olayını bilmiyordum 🤣 Beni çok şaşırttı eleman.

1 kere banlandı işte. 1 kere banlanıncs 2 ay ceza geliyor. Sonra açılıyor. Ben yokken işte bunlar yine kavga etmiş. Sonra banlamış tekrar. Bu sefere süresiz ban.

Yönetici değildi moderatördü. Bu olaylarda normal üye iken oldu. Vs vs
  • Beğen
Reactions: inx
inx
inx
@Uranyum☢️ yöneticiden kastım yöneticiler bölümünde moderatörlerin falan da adı geçiyor ya, oydu. aslında karşılıklı bir kavgadan ziyade ortada bir "takıntılı" var. nedeni de meçhul. herkesin tepki gösterdiği nokta bloom'un doğal olarak ağzını bozup tepki göstermesine sanki tenebin yaptığından daha büyük bir şeymiş gibi davranılmasıydı (özellikle cumber ve gül tarafından) üstüne bir de sen benzer tepkiyle gelince tuzu biberi oluyorsun
Uranyum☢️
Uranyum☢️
Yoo blooom kendi getirdi bu evreye. Ben en başında direk ona yazdım görünce olayı yapabileceğim bir şey var mı diye. Şikayette bulun vs dedim. Delilleri sakladım. Oda özelden cevap atacağına herkese açık alanda şov ve demogoji yaptı. Üslubsuzca konuşmaya, çamur atamaya başlayınca sağa sola artık sınırına geldi.

Ayrıca kendi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Tenonun onun bilgileri paylaşmasından önce tenoya Shop ile üzerine gidilmiş kendi arkadaş grubunca. Süt kutusu üzerine erkek meme resmi ile Tenebris ismi yazıp paylaşımlar yapılmış. Sütyen vs... O fotoları hazırlayan o olmayabilir ama fotolara cevap verenler içinde var. Elemanı kızdırmışlar. O da cahilce kendince böyle saçma sapan bir cevap vermiş. Saçma sapan bir kavga baştan aşağı. Bu saatten sonra 2 sinede buraya gelmesine müsaade etmeyeceğim.

Bu olaya izin veren yöneticilerin zaten görevlerini aldım. Bundan sonra sanırım kimseye kolay kolay yöneticilik vermeyiz.
Blabla
Blabla
Koca paragraf boyunca blooma öfkesinden dolayı kızıyorsun ama tenebrisin yaptığına cahilce deyip geciyorsun. Tenonun yaptığı bir suç bu yüzden bloomun yaptıklarını asla onunkiyle kıyaslamaya kalkma. Cumbura da acirdim böyle bir sevgilisi var diye. Bu olaydaki tutumundan sonra anladım ki tencere kapak olmuslar
Uranyum☢️
Uranyum☢️
Öfkesini benden çıkarmayacak. Gidip o eleman dan çıkaracak. Tenonun yaptığını savunmuyorum. Yaptığı şey aptallık tamamen. Tc sini paylaşınca ne oldu yani. Ne kazandın. Hayır tc si bilinse ne olacak. Hangi kafa ile yaptı anlamadım. Umarım Bloom şikayet eder ikisine de bir ders olur.

Cumbur da garibime gitti. İşte ne kadar can cici kuzu gibi davransada insanlar öyle bir an geliyor ki çıkıyor meydana. Tecrübe oldu herkese 😑
inx
inx
ya o zamanlar en aktif dönemim olmasa şu yazdığına inanacağım. nasıl haberin yok adamın siteye nude atıp herkesten de istediğinden? özel olarak sana gelip yazan da oldu o konuda bu paylaşım nasıl yapılıyor diyem de. birbirimizi kandırmayalım. tenbrisin yaptığı cahillikse gencecik kızın sinirden sizin yönetici olmanıza rağmen sorumsuz davranışlarınıza öfkesini "hakaret" ile göstermesi de cahilce bir eylem. kız kardeşinden, dedesine kadar herkesin bilgilerini burada görünce öz kontrolünü sağlayamamış, naparsın cahillik.
inx
inx
sinirim sadece bloom'un yağtığı hakaret suçunu özel bilgilerin ifşası ile bir tutup, ya onunki cahillik ama bloom küfür etmeyecekti demen/demeniz.
Uranyum☢️
Uranyum☢️
@inx harbiden haberim yok nude isteme olayından bana öyle bir şey denmedi. Ben görene kadar silmişlerdir. İfşa olayı olunca ben burda bile değildim. 2 haftadır girmiyordum foruma. Diğer 2 yönetici de işin içinde olduğu için sorunu çözmemişler. Kimse dört dörtlük değil. Herkesin hatası var.
inx
inx
hadi blooma yapılanı geçtim erudite ile aynı kafa yapısına sahip biri uzun süre boyunca moderatör olarak kaldı yine kılın kıpırdamadı noldu forumca biz mi istedik her şeyi bloom'a attığın gibi kime atacaksın suçu
inx
inx
tamam görmemiş ol ama suçları kesinlikle aynı değil. birini cahillikle güzelleyip diğerine de dünyanın en büyük suçunu işlemiş gibi davranamazsınız
Uranyum☢️
Uranyum☢️
Tenebris ilk başlarda bir şeyi yoktu ki. Hatta kızlar ile dc sunucu mu bile kurmuşlar bir ara bende girdim çıktım sonra. Arkadaş olmuşlar. Sevgili olmuşlar 🤣 vs vs. Bu kadar kötü biriydi neden bu kadar paylaşım yapılmış?

Her neyse Sonra modluğu bıraktı. Gerçi bu sevgili olma olayından sonra araları açıldı. Tam hatırlamıyorum.
Uranyum☢️
Uranyum☢️
@inx yahu suçları aynı diyen mi var. Tabiki Tenebris ağır suçlu. Bloom da anlık sinirine yenik düşüp bana saldıran birisi.
Blabla
Blabla
Savunduğun ero da aynı persona söylemiş olayım uranyumcum tenonun aynisi
inx
inx
o iş öyle değil. teneb ile arası hiçbir zaman iyi olmadı kimsenin, cumber sevgili oldu diye aynı sunucuda yer aldılar o kadar. ki bloom'un o çocuğa yaptığı bir şey de yoktu sen de şahitsindir burada seri eksileme yaparken de bloom'un ona yönelik bir şeyi olmamıştı. gel gör ki kızın yapmadığı shoplar bile onun üzerine yıkıldı.

başından beri sorunlu davranışları vardı. nude olayı, şu senin çok sevdiğin kaoslu kızla yakıştırıldığında kıza verdiği saçma tepki, insanların sorunlarıyla alay etme vs. vs. kurallarda ortamın huzurunun bozulmaması için önlemler vardı ama bizzat moderatör olan biri başından beri ortamın huzurunu bozuyordu. yeri geldi kullanıcı eleştiri adı altında açılan başlıklarda teneb hakkında bu şikayetini dile getirenler de oldu. birçok kez uyarı da yedi ama ne hikmetse böylesine büyük bir olaya kadar aramızdan ayırmadınız. ne bu, sorunlu davranışı olanları halka kazandırma projesi mi?
inx
inx
@Uranyum☢️ bak sen de demişsin "anlık sinirine yenik düşmüş" diye. bir daha hiçbir şekilde ne bloga ne foruma ulaşım engelini hak etmiyor.
Uranyum☢️
Uranyum☢️
Yani ben de görmedim Bloom'un ona bir şey yaptığını. Değişik bir takıntılık oldu sanırım tenoda. Aman neyse ya eden ettiğini bulur.

Eru uzun süredir bence kendini düzeltti. Kazandık gibi onu. Ben her insanın ikinci bir şansı olduğuna inanırım. Bence eskisi kadar ataerkil değil. Eğer rahatsız ediyorsa şikayet edin. Daha hakkı kalmadı.
  • Kalp
Reactions: Athena
Üst