Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Mesaj Alanları Hakkında Profil Ziyaretçileri

• Kpop sizce eskisi gibi mi ????
    • Beğen
    • Kalp
    Reactions: Müstesna ve Athena
    JeyKey
    JeyKey
    Hiçbir şey aynı kalmaz.Çoğu kişi kpopun sarmadığını konuşmaya başlayacak ama herkes kendi tarzında grupları stanlarsa kpoptan asla soğumaz. Mesela Boynextdoor stanlayan birisi olarak onların eski block b havası verdiğini düşünüyorum. Yeniler eskisi kadar yetenekli olamaz tabi adı üstünde onlar hala "Yeni". Zaman geçtikçe kendilerini geliştireceklerine inanıyorum ve onları linçleyenlere hak vermiyorum🙏
    Müstesna
    Müstesna
    Eser yok. Eskiden özgün konseptler, birbirinden farklı gruplar, üyeler, sesler, stiller vardı. Şimdi hep benzer şeyler tekrarlanıyor. Eski tat yok. Yetenek anlamında da ciddi bir düşüş var zaten. Eskiden her grupta en az 3 ana vokal seviyesinde güçlü vokal olurdu lider vokal diye bir kavram vardı mesela. Şimdi her grupta eskinin lider vokalleri seviyesinde bir tane ana vokal var. Diğerleri normal vokal. Canlı söyleme zaten toptan kalktı piyasadan. En canlı sayılan performanslarda bile arkadan yüksek ses desteği var falan. Gruplarda pozisyon kavramı kalmadı. Hangi üye ana vokal hangisi ana dansçı hangisi rapper belli değil. Bilgilerine baktığında bile yazılmayan gruplar falan var. Yani kısacası kpop çok değişti. Ve ben bu yeni halini hiç sevemedim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profil görüntülenmeleri

3

Son görüntüleyenler

1. 3 Profil ziyaretçileri
  2. JeyKey