Arven 29 Eyl 2023 Karmayı kdrama olarak okudum ve 2 saat kdrama ile bu videonun ne alakası olduğunu düşündüm
Arven 28 Eyl 2023 Resmi bı kuruma mail attım (soru sordum ) Cevapladılar okudum sonra başka bı soru sordum attıkları mesajı alıntılayıp tekrar atmışlar 2.sorumun cevabı da orda yazıyormuş Çok utandım ... Muhtemelen 2. maili gördüklerinde bu kız salak herhalde dediler
Resmi bı kuruma mail attım (soru sordum ) Cevapladılar okudum sonra başka bı soru sordum attıkları mesajı alıntılayıp tekrar atmışlar 2.sorumun cevabı da orda yazıyormuş Çok utandım ... Muhtemelen 2. maili gördüklerinde bu kız salak herhalde dediler
Arven 28 Eyl 2023 Sjsjsjsjsj Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol. Giriş yap veya üye ol.
Arven 27 Eyl 2023 40 yıl bekar kaldıktan sonra biriyle konuşmaya karar veririm O sırada annemin çocuğa vereceği muhtemel tepki; @CumberLay🔥 sakın izlemeeee spoiiii
40 yıl bekar kaldıktan sonra biriyle konuşmaya karar veririm O sırada annemin çocuğa vereceği muhtemel tepki; @CumberLay🔥 sakın izlemeeee spoiiii
Arven 20 Eyl 2023 Az önce Bihter Behlül'e dedi ki sen saçını bile Nihal'den daha çok seviyorsun sjsjsjsjsj
Sen ??