Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Netizen Forum

52Hertz
52Hertz
Bu arada kitapta scorpiusu baya sevdim draco gibi adamdan böyle bir melek çocuk yetiştirmesini hiç beklemezdim garibim Harry nin oğlunun arkasında sürükleniyor ama sorsan Harry ye oğlunu scorpius yoldan çıkarıyor 😂
52Hertz
52Hertz
@hiçbirfandomamensupdeğilim bu kitap aslında bir tiyatro oyunu için yazıldı o yüzden çok sorgulamadım ama Harry de bastı bacak iken yapmadığı şey kalmadı çok sorgulama 😂
52Hertz
52Hertz
52Hertz
52Hertz
@hiçbirfandomamensupdeğilim rowlingin kendi kitaplarına yazdığı kısımlar dışında ondan sonra yaptıklarını hiç olaya karıştırma o kadar saçma twetler atıyordu ki bir ara kafamda ki evreni bok edecekdi az daha
Arven
Arven
Bende ölüm yadigarlarını izledim bugün 😭
Arven
Arven
Lanetli çocuk daha okumadım Voldemortun kızı mı varmış?😱
52Hertz
52Hertz
@Arven Bir efsanenin sonunu getirmişsin 😭 okumadıysan kitaplarını da bitir derim filmde sahneler biraz daha farklı çekilmiş
  • Ağladım
Reactions: Arven
52Hertz
52Hertz
@Arven var mış artık kaş ile göz arası yapmış bir şeyler neyse ki kızın burnu var 😂
  • Haha
Arven
Arven
Ben önce kitapları okudum sonra filmleri izledim kitapları çok beğendiğim için filmleri beğenmemiştim:cry:
Ama aradan vakit geçip detayları unutunca filmlerde zevkli gelmeye başladı 😍
Arven
Arven
Öyle deme Tom Riddle iken Voldi de fena sayılmazdı şimdi sjsjsjsjsj
52Hertz
52Hertz
Bende de tam tersi oldu ilk filmleri izledim sonra kitabı okudum ne zaman ilk kitabı okusam hayel kırıklığına uğruyorum kafamda hayel ettiğim gibi olmuyor hiçbir zaman
  • Ağladım
52Hertz
52Hertz
Tom dan voldiye de dönüşmek ne bileyim 😂
  • Haha
Arven
Arven
Güç insanı Voldi olmaya bile itebiliyor işte sjsjsjsjsj
52Hertz
52Hertz
Nasıl bir ölümsüzlük aşkı ise adam ruhunu kaç parçaya böldü insanlıktan çıktı o tip ile bellatrix bu adama yinede tapıyordu resmen
  • Haha
Arven
Arven
Voldi onu çöp gibi yere yapıştırıyordu ama o yine de lordum da lordum :rolleyes:
Kadınların yüz karası püüü
52Hertz
52Hertz
Sonuç olarak adamdan çocuk yapmış demek ki görünmeyen yerlerde iyi anlaşıyorlar 😂
  • Ben Şok
Arven
Arven
Çocuğun anası Bellatrix mi?
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
52Hertz
52Hertz
He ya 😂
  • Ben Şok
Arven
Arven
Ben şok şok şok
Kız hani onun kocası vardı da Voldi için birlikte savaşırken ölmüştü :eek:
52Hertz
52Hertz
Kocası ile safkan olduğu için evlendi zaten hep içten içe voldiyi seviyordu olmuş işte 😂
  • Pofff..