Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Zzz izlediğim en heyecan verici animeydi özellikle ilk sezon ve 3 sezonun 2 parti
Ü
Üye silindi 56
@chewy finali 3 parta böldüler bizde kuruduk resmen beklerken. Finalin finalini yaptılar fkdkkd
Ü
Üye silindi 56
Ben pandemi zamanı başlamıştım ve asla anlamamıştım hainlerin kim olduğunu. Kulede mahsur kaldıkları sahnede biri yoruma spoi yazmıştı da öyle anlamıştım djjdkdk
Ü
Üye silindi 56
Aynen ya benimde öyle, stüdyo değişince diğer sezonlara bir şey oldu sanki. Birde sona yaklaştığımızı bilince öyle hissediyor insan
@Zzz ay iyiki mangasını okumuşum yoksa dayanamazdım size bol şanslar dostlar deyip haikyuu için ağlamaya gidiyorum zaten son sezon istediğim gibi olmadığı gibi seneye filmi çıkacak ondan sonrada final vermek için dizisi gelir
Ben full spoi ile izledim sayılır yinede heyecanı kaçmadı öyle değişik bir animeydi
Ü
Üye silindi 56
Bende nasıl sabrettim kendime şaşıyorum @chewy teşekkür ederim her güzel şey gibi tek tek bitiyor sevdiğimiz animeler en azından senin film şansın var hazır hatırlatmışken bende başlayayım Haikyuya, listemde duruyordu
Ü
Üye silindi 56
Evet izlemesi zevkli ama ben spoi yemeyi sevmiyorum, animelerde 100 bölüm sonra olacak olan olayı yazıyorlar ya bende kopuyor artık aot bir başka ama. Ova bölümlerini izlemediysen tavsiye ederim
Ben zaten mangaları okumuyorum pek, çünkü onu okuyunca animesini izleyemiyorum, böylede bir değişiğim djjdjdj
Sonu gelmese keşke çoğu şeyin ama hayat bu
Ü
Üye silindi 56
@chewy valla adamlara da acıyorum her işi yapıyorlar resim çizmede kötü olduğum için büyük başarı geliyor bana