Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Netizen Forum

chewy
chewy
@Zzz daha son part gelmedi mi 😱 ben bitti sanıyordum bile
52Hertz
52Hertz
Mesela ani beltrolt reiner falan aslında şüpheli çok hareket yapmış da ben körmüşüm
52Hertz
52Hertz
@Zzz izlediğim en heyecan verici animeydi özellikle ilk sezon ve 3 sezonun 2 parti 😍
Ü
Üye silindi 56
@chewy finali 3 parta böldüler bizde kuruduk resmen beklerken. Finalin finalini yaptılar fkdkkd
Ü
Üye silindi 56
Ben pandemi zamanı başlamıştım ve asla anlamamıştım hainlerin kim olduğunu. Kulede mahsur kaldıkları sahnede biri yoruma spoi yazmıştı da öyle anlamıştım djjdkdk
Ü
Üye silindi 56
Aynen ya benimde öyle, stüdyo değişince diğer sezonlara bir şey oldu sanki. Birde sona yaklaştığımızı bilince öyle hissediyor insan 😞
chewy
chewy
@Zzz ay iyiki mangasını okumuşum yoksa dayanamazdım size bol şanslar dostlar deyip haikyuu için ağlamaya gidiyorum 😭😭 zaten son sezon istediğim gibi olmadığı gibi seneye filmi çıkacak ondan sonrada final vermek için dizisi gelir 🥲
52Hertz
52Hertz
Ben full spoi ile izledim sayılır 😂 yinede heyecanı kaçmadı öyle değişik bir animeydi
Ü
Üye silindi 56
Bende nasıl sabrettim kendime şaşıyorum 😂😂 @chewy teşekkür ederim her güzel şey gibi tek tek bitiyor sevdiğimiz animeler 😭 en azından senin film şansın var 🤧🤧 hazır hatırlatmışken bende başlayayım Haikyuya, listemde duruyordu 🥰
  • Sevmek
Reactions: chewy
Ü
Üye silindi 56
Evet izlemesi zevkli ama ben spoi yemeyi sevmiyorum, animelerde 100 bölüm sonra olacak olan olayı yazıyorlar ya bende kopuyor artık 😭 aot bir başka ama. Ova bölümlerini izlemediysen tavsiye ederim 😍
52Hertz
52Hertz
İzlemedim bakıcam diyip duruyorum ama sürekli kalıyor 😭
Ü
Üye silindi 56
Sen eşittir ben dndnjx aot bitince boşluğa düşersen(kesin düşeceksin😭) o sıra izle bence 😄
52Hertz
52Hertz
Aot un boşluğunu demon slayer ile kapatmaya çalışıyorum aslında ama o da bitti 😂
Ü
Üye silindi 56
Demon'un bir filmi gelse de gözlerimiz bayram etse 😂 tüm favori animeleri izlemiş gibi duruyorsun 😅
chewy
chewy
@Zzz ay hemen izle haikyuu'yu ama o da final verdi mangası 😭😭😭 neden her guzel şeyin sonu geliyor ki
chewy
chewy
Demon slayerın da mı gelmedi finali
chewy
chewy
Ay animatörler bu 2 senede ne tembelleşmiş
52Hertz
52Hertz
@Zzz çoğunu izlemişimdir her türden var bende 😂
Ü
Üye silindi 56
Ben zaten mangaları okumuyorum pek, çünkü onu okuyunca animesini izleyemiyorum, böylede bir değişiğim djjdjdj
Sonu gelmese keşke çoğu şeyin ama hayat bu 😭😭😭
Ü
Üye silindi 56
@chewy valla adamlara da acıyorum her işi yapıyorlar resim çizmede kötü olduğum için büyük başarı geliyor bana 😂😂