Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şirket en büyük engeldi önünde yine de en başarılı grup Exo. Çok yetenekli. Ben sadece green flag olarak düşünemedim çok çektik fanlar olarak. Üyelerin ayrılması, lay'e hasret kalmamız daha çok sayarım.
Grup deyince çok zorlaşıyor. Exo demek isterim ama nedense diyemiyorum exom zaten yetenek olarak doğmuş. Shinee, seventeen neden aklıma geldi bilmiyorum ama olabilir. Bts dahil edilebilir kendi emekleri çalışmaları oldukça fazla. Grup değil ama İu bu işlerin efsanesi
Netizenlere bak çok fenalar. Kore'lilerin en iyi bildiği iş yorum yapmak başka vasıfları yok. Kendilerini fikirlerini önemsedikleri tek nokta dedikodu magazin.
Senaryo oyuncuların elinde değil ben neden beğenilmediğini de anlamadım jisoo ödüllük performans sergilemek zorunda değildi bence izlettirdi kendini.
Bir de ben newtopia nın çok da iyi olacağını düşünmüyorum. Zombili, salgın hastalıklı diziler çok oyuncu dolayısıyla çok hikaye olunca ilgi...
Jisoo'nun 2025 ye çıkacak dizisinde Korelilerin jisoo'ya oyunculuğu için kötü yorum yaptığını gördüm. Ama asıl şaşırdığım türk hayranların erkek başrol olan Park Jeong-min (umarım adını doğru yazmışımdır) hakkında kötü yorum yapmaları.
Jisoo'nun onu boş yere ünlü yapacağı gibi saçma sapan...
Dün Kore kurtuluş günüymüş. Eğer kutlamadan bir şeyler paylaşırsa ya da farklı ülke ile ilgili bir şeyler paylaşırsa böyle tepki gösteriyorlar sanırım. Ama özür dilendikten sonra kimse büyütmüyor. Şaşırdım normalde özür falan dinlemeyen yapıları var.
Gençler öyle evet. Yabancı ise daha da cesur davranabiliyorlar ama yaş olarak olgun olanlar çok nazik. (Of şuan birine karşı hislerim var artık kötüleyemiyorum ahhahaha)
Ben nedense kültürel olarak hiç benzetemiyorum. Koreli erkekler zaten dizideki oppalar hariç diğerlerinin elle tutulur yanı yok genelde.
Tarihe gelince, ülkelerin çıkarlarına göre tarihi olaylar değişiklik gösteriyor o yüzden bende dünya tarihi ile pek ilgilenmiyorum. Teknoloji dışında.
Suga geçenlerde alkollüyken , elektrikli scooter sürüp düşmüş. Ordaki polisler alkollü olduğunu anlayınca ehliyetine el konulmuş ve para cezası almış. Suga bunun için açıklama yaptı ve özür diledi.
Ben sadece kendine dikkat etmediği için hayal kırıklığı yaşadım biraz. Açıkçası bunu değer...
Irkçı olduklarına katılıyorum. Irkçılığın fazlası zarar)))
1723230581
Ekleme yapmaya geldim güzellik standartlarını yaşam amacı gibi görmeleri. Cildi akne problemli kimi görsem depresyonda, keşke normal olduğunu fark edebilseler