Netizen Turkey Hoş Geldiniz!
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Ol
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ask ,
Önemli Bakın başlıklı konuya cevap yazdı.
Umarim belirtiliyordur ya...
Perşembe saat 08:15'de
Saygı çerçevesindeki her yoruma onay verilmesi gerek bence saygıdan kastımda küfür yani, bu iş hoca konuşma sınavında konuşucaklarınızı...
Perşembe saat 08:14'de
ChatGPT kullan bari malum şahıs😭😭😭
Salı saat 14:30'de
Bu yorum silme olayını ben de yaşadım.Tamamen saygılı bir biçimde yorum yapmama rağmen kendisine verilen işi kötüye kullanıp yorumları...
8 Eyl 2025
Sorun onda değil o zatwn ne olduğunu çok net bir biçimde gösterdi,sorun hala orda olmasına müsade edende
8 Eyl 2025
ask ,
Bence deee sirf ceviri hatasi duzelttim diye yorumumu onaylamamislar. Ya varyete programini cesitlilik programi diye cevirenler...
8 Eyl 2025
ask ,
Uranyum da ghostlasin ancaaa
8 Eyl 2025
Bence bu durumun iki sebebi olabilir;
Muhtemelen bu olaya karışanlar haleda blogda yönetici konumundalar veya,
Bu olayın bloğa da...
8 Eyl 2025
ask ,
Evet benim cogu yorum onaylanmıyor ozellikle bu konuya bakin yazdiklarimi yayinlamiyorlar
3 Eyl 2025
Peki yorumların onaylanma veya onaylanmama yetikisi kimde, özellikle bazı kullanıcılar hakkında yaptığımız yorumlar onaylanmıyor da...
3 Eyl 2025
Ne oluyor gençler?
Blogda ban sistemi iyi değil. Banlasak bile tekrar yorum atılabiliyor. O yüzden blogda anca manuel siliniyor...
3 Eyl 2025
Ban falan olmaz (bence(umarım)) lakin yorumlarınızın onaylanacağını dahi zannetmiyorum
1 Eyl 2025
Aah ah, bakalım önce sesimizi dyurabilecek myiz blogdan ban yemeden❤️❤️
1 Eyl 2025
Dediğim gibi potansiyeli olan bir site asyamag lakin burası kadar değil kavimler göçü etkisi olmaz lakin güvenle ve birbirimizle sohbet...
1 Eyl 2025
Uğraşırsak eğer ya burayı düzeltirler ya da kavimler göçüyle potansiyel taşıyan biryeri canlandırabiliriz. Sonuçta önemli olan toxic...
1 Eyl 2025
Ya bi de hem en çok etkileşimi olan hem re arayüzü en rahat yer burası bence ama işte
1 Eyl 2025
Arayüzü gerçekten çok hoş ama yine haber akışı olarak burası alıyor en son haber 3 gün ondan önceki bir hafta eklenmiş burda günde...
1 Eyl 2025
ask ,
Ay olur ama site adi ne
1 Eyl 2025
Yöneticiler dışında farklı kişilerdir bence forum şuan bir işleyişe sahip olmadığı için kimsenin sık sık baktığını bile düşünmüyorum...
1 Eyl 2025
Acaba forum ve blogun modları farklı mı yahi mutlaka ikisine de bakan vardır ama üstte de demişsiniz işte sözde banlarmışştı diye belki...
1 Eyl 2025