Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

ask 'in en son etkinliği

• ask
    ask , Önemli Bakın başlıklı konuya cevap yazdı.
    Umarim belirtiliyordur ya...
  • ask
    Saygı çerçevesindeki her yoruma onay verilmesi gerek bence saygıdan kastımda küfür yani, bu iş hoca konuşma sınavında konuşucaklarınızı...
  • ask
    ChatGPT kullan bari malum şahıs😭😭😭
  • ask
    Bu yorum silme olayını ben de yaşadım.Tamamen saygılı bir biçimde yorum yapmama rağmen kendisine verilen işi kötüye kullanıp yorumları...
  • ask
    Sorun onda değil o zatwn ne olduğunu çok net bir biçimde gösterdi,sorun hala orda olmasına müsade edende
  • ask
    Bence deee sirf ceviri hatasi duzelttim diye yorumumu onaylamamislar. Ya varyete programini cesitlilik programi diye cevirenler...
  • ask
    Uranyum da ghostlasin ancaaa
  • ask
    Bence bu durumun iki sebebi olabilir; Muhtemelen bu olaya karışanlar haleda blogda yönetici konumundalar veya, Bu olayın bloğa da...
  • ask
    Evet benim cogu yorum onaylanmıyor ozellikle bu konuya bakin yazdiklarimi yayinlamiyorlar
  • ask
    Peki yorumların onaylanma veya onaylanmama yetikisi kimde, özellikle bazı kullanıcılar hakkında yaptığımız yorumlar onaylanmıyor da...
  • ask
    Ne oluyor gençler? Blogda ban sistemi iyi değil. Banlasak bile tekrar yorum atılabiliyor. O yüzden blogda anca manuel siliniyor...
  • ask
    Ban falan olmaz (bence(umarım)) lakin yorumlarınızın onaylanacağını dahi zannetmiyorum
  • ask
    Aah ah, bakalım önce sesimizi dyurabilecek myiz blogdan ban yemeden❤️❤️
  • ask
    Dediğim gibi potansiyeli olan bir site asyamag lakin burası kadar değil kavimler göçü etkisi olmaz lakin güvenle ve birbirimizle sohbet...
  • ask
    Uğraşırsak eğer ya burayı düzeltirler ya da kavimler göçüyle potansiyel taşıyan biryeri canlandırabiliriz. Sonuçta önemli olan toxic...
  • ask
    Ya bi de hem en çok etkileşimi olan hem re arayüzü en rahat yer burası bence ama işte
  • ask
    Arayüzü gerçekten çok hoş ama yine haber akışı olarak burası alıyor en son haber 3 gün ondan önceki bir hafta eklenmiş burda günde...
  • ask
    Ay olur ama site adi ne
  • ask
    Yöneticiler dışında farklı kişilerdir bence forum şuan bir işleyişe sahip olmadığı için kimsenin sık sık baktığını bile düşünmüyorum...
  • ask
    Acaba forum ve blogun modları farklı mı yahi mutlaka ikisine de bakan vardır ama üstte de demişsiniz işte sözde banlarmışştı diye belki...