Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

ask 'in en son etkinliği

• ask
    Dediğiniz gibi blogdan buraya birilerini çekmek dışında yapılacak hiçbir şeyin kendi çapımızdaki bir boykottan farkı olmaz maalesef bazı...
  • ask
    Ya çok mantıklı ama yorumlarimiz onaylanmiyor bu konuda yaptığımız maalesef
  • ask
    Beria hakkındaki yorumlarımız onaylanmıyor ya da onaylandıysa hemen siliniyor. Jimin haberine kızlar yazmıştı, bir kısmı hiç onaylanmadı...
  • ask
    Katılıyorum sitede destek olacak kullanıcılar var mutlaka
  • ask
    Bence boykot yerine son gönderinin yorumlarını bu tarz hareketleri ifşalamak için kullanabiliriz birkaç yorum onaylanınca başkaları da...
  • ask
    Konudan bağımsız bu forumun son hali nedir ya değişik değişik reklam içerikli şeyler kaplıyor konu kısmını girmeye meyilli iki üç insan...
  • ask
    Ya eskiden cumberlay çevirmendi şu anda ne yapıyorlar belli değil ama sabahki attığım yorumlar silindigine göre bence hala sitede aktif...
  • ask
    Ne diyim bilemiyorum öjssjkjjskjjsj cidden
  • ask
    Of Beria işte, kendini aklıycak ya olayı küçük bir olay gibi göstermeye çalışıyor kendince nsnsnnenene bir de olayı bilen biri karşısına...
  • ask
    Bi zevkimiz var onun da tadını kaçırıyorlar gerçekten. Hani altıüstü magazin sitesi insan neden bu kadar olay çıkartır ki😭😭OF 1756651768...
  • ask
    beria o donem ciddili sasirtmisti beni:/
  • ask
    beria dava acildi mi acilmadi mi haber yok demek ki kanit yok demisti bikac ay önce. o sirada yaptigini kabul eden teno... unchalant...
  • ask
    DKEKCLEKFODTKC ya teşekkür ederim gerçekten çok fazla kuran ve kafaya takan bir yapım var kendi kafamda kurmuşum baya tekrardan...
  • ask
    Çok ciddiyim yardım edin lütfen KDEKCKEKFKDRK ya emin de değilim bu arada bir ara sadece buraya yazmak için hesap açmıştım o mu acaba
  • ask
    Abi helpKDWKCOEKFL buraya yorum yazmak için tekrardan hesap açtım bu nick name bana ait değil profil fotosu da bana ait değil noluo biri...
  • ask
    Şu cümleyi okuyana kadar gayet sakindimde bu cümle patlattı ksksk üstelik olaylar yaşanırken haleda yönetici konumlarını da koruyorlardı...
  • ask
    Hepsi arkadaştı aslında ve birbirlerinin adını,nerede yaşadıklarını falan biliyorlardı zaten. Bizim hoşumuza gitmeyen şey, C kişisi...
  • ask
    Bloğu çok kullanmadığım için oraya yorum yapmam doğru olmaz lakin forumda kalanlardan okuduklarım kadarıyla bu olaylar panelden öncede...
  • ask
    Cumberlay beria tenebris cumberlayin kardeşide var ama yaşı küçük olduğu için saymadım Yorumlarim silinmiş skkwwksjs işte bu yüzden...
  • ask
    Açıkçası blog kısmına neredeyse hiç bakmazdım hep burda takılırdım ama son olaylardan sonra baya bağımlılık yaptı bende Eğer sıkıntı...