Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Blabla 'in en son etkinliği

• Blabla
    Blabla , Dedikodu Canlanma Vakti̇!!! Kalkın başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yazın buralar canlanicak ben inaniorum💪
  • Blabla
    Ben de sosyal medyada gördüm. Çok zor bir durum gerçekten. Allah yardımcıları olsun. Umarım bir daha büyük bir deprem olmaz. Burada...
  • Blabla
    Blabla , İstanbul'da Deprem başlıklı konuya cevap yazdı.
    Xde gördüğüm kadarıyla yıkım olmamış ama millet cami ve parklarda barinmaya calisiyor
  • Blabla
    Blabla , Dedikodu Canlanma Vakti̇!!! Kalkın başlıklı konuya cevap yazdı.
    Donelim ya valla sıkıldık bunaldık
  • Blabla
    Blabla Tepki ponywinx's yorum yap üzerinde ponywinx's profil yayını ile Kalp Kalp.
    tekrar aktif olacak olsaydık çoktan olurduk bence ama dediğin gibi sağlık olsun🌺
  • Blabla
    Blabla Tepki JeyKey's yorum yap üzerinde JeyKey's profil yayını ile Kalp Kalp.
    teşekkür ederim bunu deneyeceğim💖
  • Blabla
    Blabla, ponywinx adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    Evet ben eninde sonunda herkes döner ve eski aktif günlerimizi geri kazaniriz diye bekliyordum. Sağlık olsun🥺💜
  • Blabla
    Blabla Tepki ponywinx's yorum yap üzerinde ponywinx's profil yayını ile Kalp Kalp.
    çok ironik ve ters zamanlama olmuş trajikomik gibi ama sorun yok eninde sonunda buranın aktifliğini düşeceğini tahmin ediyordum zaten...
  • Blabla
    Blabla durumunu değiştirdi durum.
    Burası böyle bir anı olarak kalmaya devam edecek galiba:(
  • Blabla
    Blabla Tepki ponywinx's durum ile Kalp Kalp.
    şimdi meraktan bir girip bakayım dedim aşırı sıkıcı olmuş bu forum
  • Blabla
    Blabla, ponywinx adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    Vay be ponywinx..... Zamaninda sen ara verdiginde hepimizin burnunda tutmustun arkandan cok aglayanin oldu simdi sen varsın millet yok
  • Blabla
    Blabla, JeyKey adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    Uygulama değil de leslie çabuk sonuç veriyor bence
  • Blabla
    Blabla Tepki taexkookwqq's yorum yap üzerinde Blabla's profil yayını ile Beğen Beğen.
    Evet netizen forum canlansin