Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

bloomben kullanıcısının son içeriği

1. B

dün bloga ve foruma giremeyen bi ben miyim? normalde böyle durumlarda bloga yazarlardı sorunu...

dün bloga ve foruma giremeyen bi ben miyim? normalde böyle durumlarda bloga yazarlardı sorunu merak ettim noldu
  2. B

Gezgin Şehmuz İznik'te - Serdar Yıldırım

Rahatsız edicisin
  3. B

Kişiliğinizi Bir Yemek Temsil Etseydi ?

muhallebiyi beğenmediniz mi feriyanım
  4. B

@Uranyum☢️ yok ben şifremi sürekli çıkıp girerim diye çok basit bi şifre yaptım neyse mevzu o...

@Uranyum☢️ yok ben şifremi sürekli çıkıp girerim diye çok basit bi şifre yaptım neyse mevzu o değil benbloom adlı açtığım hesaba girenlerin ip adresine bakar mısın kim yaptı merak ediyorum çünkü tek sıkıntı o arkadaşımla konuşup konuşamamam değil o hesaptaki özel sohbetimiz
  5. B

hesabını kaptırma konusunda bi yarışmaya katıldın ama rakibin benle ruhi çenet

hesabını kaptırma konusunda bi yarışmaya katıldın ama rakibin benle ruhi çenet
  6. B

arkadaşıma ulaşabileceğim tek yer burası olduğundan dün yeni açtığım hesaba girmeye çalıştım ama...

arkadaşıma ulaşabileceğim tek yer burası olduğundan dün yeni açtığım hesaba girmeye çalıştım ama şifre hata verdi diyip duruyo sahte e-posta ile kayıt olduğumdan da hesabı kurtaramıyorum @Uranyum☢️ forumla ilgili teknik bi arıza mı yoksa şifrem mi değiştirildi