Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

damiboo kullanıcısının son içeriği

1. damiboo

Kpop'dan Sıkıldınız Mı?

Tam sıkılmak gibi değil de uzaklaştım baya. Eski şarkıları dinliyorum o kadar. Takip ettiğim 2-3 grup dışında geri dönüşleri takip etmiyorum bile. Bir monotonluk var sektörde şarkı konusunda. Nedense o eski zamanlardaki gibi gece boyunca ayakta kalıp şarkı yüklensin diye sayfa yenileyesim gelmiyor.
  2. damiboo

İgrençlik Olur Da Bizden Uzak Olur Mu?

İnsanlar ne kadar da iğrenç cidden ya. Telegram da bir aksiyon almıyor. Bunlar ilk değildi ve bir yaptırım olmadığı sürece son olacağını sanmıyorum. Bu daha öncesinde benzeri amerikada oldu yakın geçmişte kore şimdi türkiye. Kim bilir daha hangi ülkelerde var. Cidden halimize çok yazık
  3. damiboo

Taeil’in Son Olayı?

Platonik olan söylentide kızın 19-20 yaşında olduğu söyleniyor ve stalklaması yaklaşık 6 yıl olduğunu söylüyorlar. Tabi dediğim gibi ben de okuduğum kadarıyla biliyorum bir gerçekliği yok
  4. damiboo

Taeil’in Son Olayı?

Benim de aklıma çok uç şeyler geliyor ama söylenenlere göre 1 ay önce smin haberi olmuş. Büyük ihtimalle kanıt topladı ve haberler iyice yayılmadan şutladılar gibi geliyor. Ciddi bir suç var belli. Söylentilerdeki platonik olayıysa harbi korkunç. Diğer seçenekler de çok kötü tabi
  5. damiboo

Dedikodu Suga'nın Alkollü Scooter Kullanıp Polislere Yakalanması Hakkında.

Bu yazıyı ilk çıktığında ve jtbcninin yanlış cctv görüntülerini paylaştığında yazmıştım. O görüntüleri izlediysen yolun kenarında hızla gittiği görülüyor. Konuyu abarttığımı söylemeden ve sinirlenmeden önce bunlara dikkat edebilirdin. Ek olarak gruptan ayrılması fikrini ben de saçma buluyorum...
  6. damiboo

Taeil’in Son Olayı?

NCT ben de çok takip etmiyorum ama okuduğum haberlere göre zaten yaklaşık olarak 1 aydır devam eden bir soruşturma varmış. SM genelde bu tür olayların kanıtı olmadan halka açıklamıyor (biri ifşa etmediği sürece). Çok fazla söylenti var. Bir tanesi Taeilin birine platonik olduğu ve fotoğraflarla...
  7. damiboo

Yeonjun Wewerseden Özür Dilemeş Neden Biliyor Musunuz?

Txt'den biasım Yeonjun olmasına rağmen netizenler bir tık haklı. Çünkü japon imparatorluğunun yenilip kore halkının sömürgecilikten çıktığı gün. O yüzden o gün japonya, japonca veya onlarla bağlantılı bir şey paylaşınca netizenler sinirleniyor normal olarak. Felix, jaemin ve birkaç idol için de...
  8. damiboo

Koreliler Hakkında Fark Ettiğiniz Gerçekler

Tarih açısından değişiklik gösterebilir ancak koreliler yükselen güneşe laf edip ardından nazinin şekillerini tasfir eden şeyleri kullanmaları ironik. Tarih her yerde değişiklik gösterebilir ama dünya tarihi açısından kara leke olan şeyleri kültürel olarak bilirsin. Her şeyi bilmek zaten çok...
  9. damiboo

Dedikodu Suga'nın Alkollü Scooter Kullanıp Polislere Yakalanması Hakkında.

2013'te fandoma giren eski bir army olarak şaşırdım mı pek sanmıyorum. Kpop idollerine körü körüne inanmamak lazım zaten. Suga 2020'den sonra imajını ne kadar düzeltse de alkollü araç kullanmak imajını zedeledi kesinlikle. Bana göre çok yanlış yaptığı. Kendini düşünmüyorsa bile etrafını...
  10. damiboo

Koreliler Hakkında Fark Ettiğiniz Gerçekler

Koreli bir arkadaşımla konuştuğumda baya şaşırmıştım. Kültür ve düşünce olarak çok benziyoruz çoğu konuda. Bizim gibi görüş ayrılıkları çok keskinmiş. Ya beyaz ya siyah. Onlarda da bizdeki gibi aile ve çevre baskısı çok var. Başarılı olmak ciddi anlamda çok önemli. Eğitim sistemleri cidden çok...
  11. damiboo

Mhj-Hybe Savaşı Hakkında Herşeyi Tartışmak Mesela?

Açıkçası linç yiyebilirim ama söyleyeceğim. İki taraf da hiç masum değil. Malum koreliler çıkan her kanıtta taraf değiştirip dursa da iki taraf da suçlu. Ama ister istemez hybe'ı bir tık daha haklı buluyorum. Mhj'nin önceki yaptığı konseptlere bakarsanız hiç normal olmadığını görürsünüz. Nasıl...
  12. damiboo

Küçük Hayranlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

O kadar nötr kalıyorum ki bu konuya. Sonuçta eminim çoğumuz da çocukluktan beri bir sanatçıya hayranlık duymuşuzdur. İster istemez bir grubun içinde olduğunu hissedip insanlarla aynı duyguları paylaşıyorlar ama nedense bazen dozunu kaçırıyor. Bunun hayal dünyasının hala gelişmekte olduğundan...
  13. damiboo

Tarot Marot

Selammmm, o kişiyi tanımasam da konu dikkatimi çektii. İnsanları tanımadan enerjileri ile onlara tarot bakabilenlere hayranlık duyuyorum hele de doğru ise var yaaa
  14. damiboo

Vedamsı Bir Şey

Seninle tanışamadom ama bir iki konuşmamız oldu enerjin o kadar güzel ki. Umarım bir gün yine karşılarız kendine dikkat et❤️❤️
  15. damiboo

Anket Jennie Mi Lisa Mı?

Açıkçası bir blink olarak Jennie olduğunu düşünüyorum. Lisa ne kadar dansta yetenekli olsa da Jennie'nin rapi ve vocali daha güçlü. Ek olarak Jennie'nin kendine çeken bir havası. İksini desteklesem de Jennie'den beklentilerim var