Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu adamlara saygı duyuyorum. Zirvedeler, isteyip alamayacakları kadın yok ama playboy olup daldan dala atlamıyorlar, yüzü güzel aklı kısa tiplerle takılmıyorlar. Güzelin çok değişken bir kavram olduğunu akılları almadı gitti. Her insan evladı hokka burun şişme dudak cat eyedan hoşlanmaz. Bu...
Benim için de varsa gönlünüz rahat etiket atabilirsiniz, sanalda alınma günlerim geride kaldı snxbwkshdbd
1690383441
Yok yav ne alaka ama kim olduğunu da söylemem
Bana göre sivrilen kimse yok sitede, herkes kendi halinde takılıyor cici bici muhabbet yapıp geçiyor. Sadece sen fazla hayatsız gibisin, fan oldukların da kaliteli kişiler sayılmaz. Çoğumuzun siteyi bırakıp buraya gelmesine sebep olan holigan tipler gibisin, temelli o tarafa taşın bence.
Valla ara filan vermiş, aktiviteleri durdurulmuş vs gibi şeyler gördüm. Bilemiyorum ne olur ama bl dizi sektörü almış başını yürümüş, saplantılı büyük fan(!) kitleleri var hâlâ savunuyorlarmış orda burda. Kuscam galiba.
Gözün alışmadığı için yakışmıyor diye düşünebilirsin ama ben yakışmayan tesettürlü görmedim. Çok garip aykırı örten bir iki tip var, onlar ayrı mevzu tabii😂 endişeni anlıyorum ama insanları memnun etmenin bir yolu yok, emin ol diğer durumda başka başka eleştirileri olur. Hazır bu kadar...