Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Damla kullanıcısının son içeriği

1. Damla

Önemli Güncel Reaksiyonların Puan Değerleri

@ask neredeyse her yorumuma alev atıyorsun bende emeğin büyükmüş kardeş eyvallah
  2. Damla

Haberlerini Okumayı En Sevdiginiz Idol??

Kişilerden bağımsız dedikodu haberi severim. Popüler ünlülerin tabii.
  3. Damla

Tiktok Rezilleri

Ben bu adamlara saygı duyuyorum. Zirvedeler, isteyip alamayacakları kadın yok ama playboy olup daldan dala atlamıyorlar, yüzü güzel aklı kısa tiplerle takılmıyorlar. Güzelin çok değişken bir kavram olduğunu akılları almadı gitti. Her insan evladı hokka burun şişme dudak cat eyedan hoşlanmaz. Bu...
  4. Damla

Site Kullanıcılarını Anonim Eleştirin

İkinci okumada anladım niye öyle sandığını 😂 seninle hiç alakası yok ve hoş geldin 🌺
  5. Damla

Ünlü Olsanız Hangi Ünlü Gibi Giyinirdiniz?

Rosénin stilini ciddi beğeniyorum
  6. Damla

Benim için de varsa gönlünüz rahat etiket atabilirsiniz, sanalda alınma günlerim geride kaldı snxbwkshdbd 1690383441 Yok yav ne alaka ama kim olduğunu da söylemem
  7. Damla

Bana göre sivrilen kimse yok sitede, herkes kendi halinde takılıyor cici bici muhabbet yapıp geçiyor. Sadece sen fazla hayatsız gibisin, fan oldukların da kaliteli kişiler sayılmaz. Çoğumuzun siteyi bırakıp buraya gelmesine sebep olan holigan tipler gibisin, temelli o tarafa taşın bence.
  8. Damla

Buildin Winter Için Söyledikleri (?)

Valla ara filan vermiş, aktiviteleri durdurulmuş vs gibi şeyler gördüm. Bilemiyorum ne olur ama bl dizi sektörü almış başını yürümüş, saplantılı büyük fan(!) kitleleri var hâlâ savunuyorlarmış orda burda. Kuscam galiba.
  9. Damla

Olayları okumak için arkadaşın attığı tw hesabına girdim. Adamın sallamadığı kalmamış. Öyle hafif de değil. Tansiyonum düşüyor böyle şeyleri görünce.
  10. Damla

İğrenç ve korkunç. Az önce gördüm exo kaiye de çirkin demiş. Jongine çirkin demek de ne bileyim.
  11. Damla

Sizden Tavsiye İstiyorum

Gözün alışmadığı için yakışmıyor diye düşünebilirsin ama ben yakışmayan tesettürlü görmedim. Çok garip aykırı örten bir iki tip var, onlar ayrı mevzu tabii😂 endişeni anlıyorum ama insanları memnun etmenin bir yolu yok, emin ol diğer durumda başka başka eleştirileri olur. Hazır bu kadar...
  12. Damla

The 1975 Üyesi Matty Healy Malezya'da Festival Sırasında Ülkenin Anti-Lgbtq Yasasını Çiğneyip Grup Üyesini Öptü, Festivalin Tamamı Iptal Edildi

Az bile yapmışlar. Başkasının ülkesinde hem paraları kaldır hem kendi zevkini (sapkınlığını) kanun çiğneyerek dayat.
  13. Damla

Insanlar Neden Exo'yu Soğuk Buluyor?

Boş yapmışlar mamadan bu yana tanırım kamera önünde hiç soğuk görmedim kimse de demedi ajdhxkejsndj yorum yapmak için yapmak dediğin
  14. Damla

İnti*Ar Düşünceleri

O zaman bu cevapların hepsini kaydet çıktı da alabilirsin, bunaldıkça oku ki hiç unutma, Allah yardımcın olsun💜🌺💞