Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yks de 70 bine girebilseydi o zaman ? Yapamadı çünkü kapasitesi yok. Hangi üniversite olduğunu biliyor musunuz ? Zaten iyi üniversitelerde sıralamanın böyle çok üstündeki bir yere gidemiyorsun. Sayısalda 250 bin yapmış biri kapasitesizdir
1693403952
Sayısalda 250 bine zar zor giren biri...
Zaten eften püften bir üniversite ve basit bir bölüm. Onda bile 3.4 ortalama yapmış. Gayet de sakınca var kusura bakma.
1693390421
Evet o da aşırı sinir bozucu fakat formasyon alsalar bile devlet önceliği eğitim fakültesi mezunjna veriyor. Bunlar bedavadan eğitim fakültesi mezunu olacaklar...
Evet şimdi bahsedeceğim şey dolandırıcılığın başka bir boyutu olacak. Tanıdığım biri sayısalda 250 bin yapıp fen bilgisi öğretmenliğini kazandı. Sonra da 1.sınıfta ortalamasını yüksek tutup ilköğretim matematik öğretmenliğine çap başvurusu yaptı ve kabul edildi. 70 binle alan ilköğretim...
Ben instagram da herhangi bir konuyla ilgili bir kez olsun doğru bir fikir okumadım algoritmayla falan ilgisi yok zaten genel herkese hitap eden magazin sayfaları falan düşüyor önüme. Doğru bir fikir okursam şayet bu twitterdan oluyor anca. Bu arada hep Twitter en iyi yer mi demişler evet orası...
İşte bu gerçekten doğru. Ve bu duruma hem üzülüyorum hem de cringe geçiriyorum işte.
1692917455
Vay be doğrudur. Bu bakış açısından bakmamıştım olaya. Mesela koskoca Taylor swiftin türkiyeyle hiçbir etkileşimi yok konsere de gelmiyor. Mesele sırf ekonomide değil öyle olsa arjantin e gitmezdi...
Ay doğru düzgün cevap vermeyi de bilmiyorum kusura bakmayın arkadaşlar
1692917035
Evet tam olarak bu olabilir. Bu arada ben de anlıyorum bir yerde kim olduğu fark etmez birine en çok fanlık yapılan ülke burası ama en çok etkileşim verilen yer de burası ve ezelden beri böyleydi bu niyeyse...
Bende senin dediğin şeyi anladım tüm dünyada var ama bizim gibi birkaç cringe ülkede bu oranlar daha fazla ve kendimizi çok değersizleştiriyoruz bu benim ergenliğimden beri böyle bizim zamanımızda da atıyorum justin türkiye demiş oooo herkes çıldırırdı şimdi bts türkiye desin yine herkes...
Evet brezilya da bizim gibi cringe bir millet yunanlardan falan ziyade onlarla çok benziyoruz
1692916571
Elbette her yerde var ama bizde çok fazla var artı olarak diyorum ya dünya yine de iyi gördüğünün yanında mean girllerin değil (Selena’nın ne kadar iyi olduğu tartışılır da hailey kylie...
Bir de o konu var tayland ve hindistan gibi b**tan ülkelerle birlikte oppenheimer ın barbieyi geçtiği tek ülkeyiz bunu da aşırı bu kadar mesele yapan biz olduk gerçekten 7 den 70 e kadınından erkeğine cringe bir milletiz
Neden bu kadar cringe bir milletiz? En basitinden yabancı bir ünlünün canlı yayınına girin ortada milliyetle vs ilgili bir konu olmadığı halde yorumları türk bayrağı emojileri dolduruyorlar. Bir ünlü azıcık bir notice verse ooooo as bayrakları denilip aşırı bir tepki veriyorlar. Ayrıca...