Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz alakasız olucak ama sizce 477 sayfalık bir kitabı 9-10 günde bitirebilir miyim:unsure: Edebiyat dersi için. Hoca 20 Aralık son dedi ama ben erkenden bitirmek istiyorum
Korelilerin çoğu çok sapık. Şu ana kadar bir sürü Koreli ile konuştum,çoğunun amacı farklıydı. Örneğin 100 koreliyle konuştum(o kadar fazla değil tabii ki örnek olarak söyledim)100'ünden 90'ı sapık. Sürekli bir şeyler ima etmeye çalışıyorlar,hatta o kadar sıkıldım ki bi ara az kalsın nefret...
İlk önce şaşırdım sonra okuyunca şaşkınlığım geçti. Koreli teumeler kanser zaten sürekli bir şey buluyorlar... Hepsi otistik takıntılı fanlar.
Bir de şuraya bir video bırakayım
ayyyy çok mutlu oldum sonunda izleyen biriii. Ben de başladığımda ürkmüştüm biraz kafam da karışmıştı da sonra her şey çözülüyorrrr. Ama spoiler verdim ben sana😭
Seelaaaaam. Aslında bunu öneri için yazmıyorum ama çok güzel bir dizi bir konudan bahsedeceğim. ❗️SPOİLER
Şimdi ben geçenlerde yine-ikinci kez-Blind izledim ve genellikle Sung Hoon'a karşı olan nefreti fark ettim. Ve bunu söyleyenlerin çoğu da Yoon Jae'yi seviyor.
Gelip buraya hapse girmeyi hak...