Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

enbuyukhsjavukati kullanıcısının son içeriği

1. enbuyukhsjavukati

Biraz Alakasız Ama

Biraz alakasız olucak ama sizce 477 sayfalık bir kitabı 9-10 günde bitirebilir miyim:unsure: Edebiyat dersi için. Hoca 20 Aralık son dedi ama ben erkenden bitirmek istiyorum
  2. enbuyukhsjavukati

Koreliler Hakkında Fark Ettiğiniz Gerçekler

Korelilerin çoğu çok sapık. Şu ana kadar bir sürü Koreli ile konuştum,çoğunun amacı farklıydı. Örneğin 100 koreliyle konuştum(o kadar fazla değil tabii ki örnek olarak söyledim)100'ünden 90'ı sapık. Sürekli bir şeyler ima etmeye çalışıyorlar,hatta o kadar sıkıldım ki bi ara az kalsın nefret...
  3. enbuyukhsjavukati

Tuttu Tutmadı

tuttuu🫶🏻 alttaki bangchan biaslı🤙🏻
  4. enbuyukhsjavukati

Çin Dizisi Önerisi

Teşekkür ederimmmmm
  5. enbuyukhsjavukati

Bts'in Tarikat Haberi Nasıl Unutuldu?

Daha önce duymadım hiç,cidden ne haberi?
  6. enbuyukhsjavukati

Dedikodu En Toxic Bulduğunuz Fandom

Özür dilerim bence ama en toxic bp kitlesi... Bütün fandomların toxic kitleleri oluyor ama blinkler ayrı ya
  7. enbuyukhsjavukati

Çin Dizisi Önerisi

ayyayya baska önerebileceğiniz Çin gençlik dizisi var mııı
  8. enbuyukhsjavukati

Treasure’ın Aldığı Nefret Ve Koreli Hayranlar

İlk önce şaşırdım sonra okuyunca şaşkınlığım geçti. Koreli teumeler kanser zaten sürekli bir şey buluyorlar... Hepsi otistik takıntılı fanlar. Bir de şuraya bir video bırakayım
  9. enbuyukhsjavukati

Blind-2022

ya söcöaslkdfacs ben de izlemeden önce hep bakmıştım ya kimin katil olduğunu bilmeme rağmen aşırı sürükleyiciydi amaa
  10. enbuyukhsjavukati

Blind-2022

ayyyy çok mutlu oldum sonunda izleyen biriii. Ben de başladığımda ürkmüştüm biraz kafam da karışmıştı da sonra her şey çözülüyorrrr. Ama spoiler verdim ben sana😭
  11. enbuyukhsjavukati

Soru Mbti'ye Inanıyor Musunuz?

benim tanıdığım herkes enfp ya çok enfp var
  12. enbuyukhsjavukati

Anonim Kendimi İfşalıyorum: Benim 1 Tane Kızım Var, Henüz Bebek

YA SINAVLARIM VAR BEN NASIL ODAKLANICAM ŞİMDİ😭😭
  13. enbuyukhsjavukati

Soru Mbti'ye Inanıyor Musunuz?

Evett ama yani aşırı bi ilgim yok INFJ çıktım ama bence o kadar da önemli bir şey değil👀
  14. enbuyukhsjavukati

Blind-2022

Seelaaaaam. Aslında bunu öneri için yazmıyorum ama çok güzel bir dizi bir konudan bahsedeceğim. ❗️SPOİLER Şimdi ben geçenlerde yine-ikinci kez-Blind izledim ve genellikle Sung Hoon'a karşı olan nefreti fark ettim. Ve bunu söyleyenlerin çoğu da Yoon Jae'yi seviyor. Gelip buraya hapse girmeyi hak...