Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Eşkiya Rapor kullanıcısının son içeriği

1. Eşkiya Rapor

Sıkıntılı User-Pearlditto

Ay bunların da insanlara güzel diye empoze etme çabaları da sıktı bi ara Margot Robbie barbie için galgadot olmalıydı tarzı bi cümle kurmuştu??? Tamamdır👍Anladık en çok yahudi en çok onlar tamam yahudiler sizsiniz👍
  2. Eşkiya Rapor

evett ben bloom😭
  3. Eşkiya Rapor

Blogdaki reklam problemini de artık çözer misiniz? Geçmiş yorumların altında gözüken sayfa...

Blogdaki reklam problemini de artık çözer misiniz? Geçmiş yorumların altında gözüken sayfa numaralarına basamıyorduk tam reklam oraya denk geliyo diye şimdi gerçekten tüm sayfayı kaplıyo ekrana dokunamıyoruz
  4. Eşkiya Rapor

Bloga görsel eklemek tam olarak nasıl oluyor biri bilgilendirebilir mi

Bloga görsel eklemek tam olarak nasıl oluyor biri bilgilendirebilir mi
  5. Eşkiya Rapor

Biz de deriniz
  6. Eşkiya Rapor

Blog yetkilileri yorumlarla ilgilenebilir mi başlığımda ssli kanıtlar var zaten

Blog yetkilileri yorumlarla ilgilenebilir mi başlığımda ssli kanıtlar var zaten
  7. Eşkiya Rapor

Dün sabah şikayet bölümünden açtım aslında bu başlığı ama hala onayda bekletiyor bi de buradan deniyim dedim Haber linki: https://netizenturkey.net/jennie-neden-bir-sucluyla-calisiyor/#comment-877013 --kullanıcı bazı yorumlarını sildi ama hala hesabı duruyor umarım ip adresinden banlarsınız.
  8. Eşkiya Rapor

Adminlerin Duyarsızlığı

Bende birini şikayet etmek için bi başlık açtım sabahtan beri onayda bekletiliyor biri ilgilenebilir mi artık