Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

flora kullanıcısının son içeriği

1. flora

Maddi Olarak Her Şeye Nasıl Yetişiyorsunuz?

ben de ikinci mezuna kalıp kazandığım için seni az çok anlayabiliyorum ama bu dönem 2. mezuna kalma stresi ve sınav stresi zaten insana yetiyor bir de parayı dert edersen derslerini de kötü etkiler. ailen zaten tekrar sınava hazırlanmanı destekliyorsa senlik bir durum yok onlar düşünmüşlerdir...
  2. flora

Nct 127 Üyesi Haechan'ın Otel Odasına Zorla Girildi

korkunç ya kimler sorumluysa cezalarını alırlar umarım. ben idol olsaydım bu sasaenglar yüzünden paranoyak olurdum büyük ihtimalle. kameralı hediyeler, otel odalarına girme, bazılarının dispatch peşinde takip ediyor... sürekli izleniyor gibi hissederdim kafayı yiyebilirdim gerçekten.
  3. flora

Soru Army Ve Blinklerin Davranışlarından Bts Ve Bp Sorumlu Mu?

ben pek bir şey değişeceğini sanmıyorum ya, belki özellikleri 2018-19 zamanı idoller müdahale etseydi bu kadar hızlı büyümezdi bu olaylar ama illa bir süre sonra aynı noktaya gelirdi gibime geliyor kaç milyonluk fan topluluğu sonuçta, isteyen olaylara istediği gibi bakıyor ya da çok takmıyor...
  4. flora

Kullanıcılar Kendini Tanıtıyor

merhabaa 💞💞 kpop'ı artık o kadar ilgilenmiyorum sadece buradaki haberlere bakıyordum ben de foruma daha yeni kaydoldum. eskiden blink'tim şu an olmasam da hala kızları takip ediyorum. ilk tanıştığında sessiz görünüp tanıştıkça açılan kişilerdenim. onun dışında yirmi bir yaşındayım ve oldum olası...