Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haney 🍯 'in en son etkinliği

• Haney 🍯
    Haney 🍯, lilith_halşii adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    @lilith_halşii ah ah o görüntü, ben de çok özledim o görüntüyü
  • Haney 🍯
    Bugün buraya kaydolmamın üzerinden tam 2 yıl geçmiş burda sizleri tanıdım, bazen sadece yazdıklarınızı okudum, bazen yazdım, bazen...
  • Haney 🍯
    Haney 🍯 Tepki lilith_halşii's durum ile Ağladım Ağladım.
    Ay pazar günü forumda 2. yıl dönümümmüş bir önceki yıl dönümü mesajımın üzerinden hangi ara bir yıl geçmiş olabilir ya 🤷‍♀️ haleda...
  • Haney 🍯
    Haney 🍯 Tepki lilith_halşii's yorum yap üzerinde lilith_halşii's profil yayını ile Kalp Kalp.
    Teşekkürler balım💕💕
  • Haney 🍯
    Haney 🍯, lilith_halşii adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    Güle güle kullan bakalım 💗
  • Haney 🍯
    X'im veya instam yok bende aldıklarımı buraya eklemek istedim çok şükür bu yıl kendimi tuttum🤔 a101 ve şoka uğramadım bile tavşanlı...
  • Haney 🍯
    Of evet bir de her bu konu açıldığında, yalan yanlış şeylerle kendini aklamaya çalışıyor ya kehejhejsjjsjsj Sırf arkadaşının sevgilisi...
  • Haney 🍯
    Haney 🍯, Haney 🍯 adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    @2307 geçmiş doğum günün kutlu olsun 💗
  • Haney 🍯
    Haney 🍯 Tepki 2307's yorum yap üzerinde Haney 🍯's profil yayını ile Kalp Kalp.
    oyyy doğum günümde yazmışsın bunuuuuuu :) bende çok özledim ama işte zamanında önüne geçilmedi , şimdide botların kurbanı olmuş maalesef:(
  • Haney 🍯
    Haney 🍯 Tepki Blabla's durum ile Ağladım Ağladım.
    lan bu anasayfanin hali neyyy
  • Haney 🍯
    Haney 🍯 durumunu değiştirdi durum.
    Tam iki yıl oldu buraya kayıt olalı. Neler neler yaşadık, çok özledim
  • Haney 🍯
    burdaki eski bazi arkadaslarimi ozledim
  • Haney 🍯
    Haney 🍯 , Forum Üyelerine İltifat Et başlıklı konuya cevap yazdı.
    Çok teşekkür ederim, beni mutlu ettin 💞
  • Haney 🍯
    Şahsen ben yeni geldim o yüzden yazamam ama haney anladığım kadarıyla tatlı ve samimi biri o yüzden onu sevdim!