Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haney 🍯 kullanıcısının son içeriği

1. Haney 🍯

Soru İzler Kalır Kitabını Alsam Mı?

Bence o kitabı al. Hiçbir şey kaybetmezsin. Konusunu da beğenmişsin. Bu hayat bir şeyleri ertelemek için kısa. Bir söz görmüştüm: İzler kalır, izler kalırsın. O yüzden, okumak istiyorsan al
  2. Haney 🍯

Uygulama Varmı??

Yok
  3. Haney 🍯

Uygulama Varmı??

Google'dan kısayol olarak ekleyebilirsin istersen, ana ekranına gelir
  4. Haney 🍯

@Blabla valla baksan baksan iki üç kişi buradadır

@Blabla valla baksan baksan iki üç kişi buradadır
  5. Haney 🍯

@fosforlucevriye valla ne olsun aynı rutin işte şimdi okullar açıldı 😭

@fosforlucevriye valla ne olsun aynı rutin işte şimdi okullar açıldı 😭
  6. Haney 🍯

@fosforlucevriye nerelerdesin sen yahuu çok özledim seni

@fosforlucevriye nerelerdesin sen yahuu çok özledim seni
  7. Haney 🍯

Dedikodu Grupları Hangi Üyeyle Tanıdınız Ve Hangi Üye Biasınız?

BTS: Jimin Biasım: J-Hope BlackPink: Lisa Biasım: Jisoo Stray Kids: Felix Biasım: Han Bu çok karışık yaa benim Stray Kids'te biasım sürekli değişiyor 😭😭 İlk Felix'ti, şu an Han ama Jeongin olma yolunda gidiyorum ITZY: Yeji Biasım: Yeji NMIXX: Lily Biasım: Lily Twice: Nayeon Biasım...
  8. Haney 🍯

Kpop Fanı Olduktan Sonra Yaşadıklarınız

Kuzenim odamdaki posterleri görünce "Sen cidden kpop mu dinliyorsun? Niye bunları dinliyorsun ki?" falan diye sorular sormuştu. Bilmediği şey ise babasının öldüğü zamanki süreci onlar sayesinde atlatmış olmamdı
  9. Haney 🍯

Yine baya iyi zamanda gelmiştin sen 2024'ün başında katılanlar vardı bir de 🥲🥲

Yine baya iyi zamanda gelmiştin sen 2024'ün başında katılanlar vardı bir de 🥲🥲
  10. Haney 🍯

Dedikodu Eski Kpop Grupları Geri Mi Dönüyor?

Ol ol yaa başlık açan yok 😭😭 ne güzel biz de yeni haber okuyoruz
  11. Haney 🍯

Dedikodu Linçlenen Idoller Hakkında

Toksik fanlar kapatılsın #8 idi galiba unuttum bunu da 😭😭😭 Neyse cidden sevmiyorum toksik fanları. İnsanda heves meves bırakmıyorlar
  12. Haney 🍯

[ATTACH] Şu manzarayı ne kadar özlediğimi anlatamam

Şu manzarayı ne kadar özlediğimi anlatamam
  13. Haney 🍯

Kızı tacizci diye linçlemişlerdi 😭😭😭😭😭 Üffff cidden. Yemin ediyorum toksiklik sıralaması army, blink, stay cidden
  14. Haney 🍯

Dedikodu Nasıl Kpop Fanı Oldunuz?

Evet öyle oluyor genelde
  15. Haney 🍯

2023 yazında Chan'ın şu selam olayından sonra stay ve dive arasındaki ilişki kan davasına dönmüştü cidden. Çok saçma sapan konulardan dolayı hem Wony hem de Ive linçlenmişti, bu konu hakkında ayrı bir başlık açmıştım hatta. Yemin ediyorum komediydi cidden Asıl konuya gelecek olursam...