Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hissiz Müziğim kullanıcısının son içeriği

1. Hissiz Müziğim

Hellüü

Hoşbuldum mimosam😍
  2. Hissiz Müziğim

Hellüü

Gerçekten öyle. Ben de anlam veremiyorum onlara. Neyin egosu bu. İkimiz de aynı işi yapıyoruz??? Oyyyy maşallah, Rabbim güzel ömürler versin evlatlarına. En son hatırladığımda doğuma az kaldı gibisinden bir şeyler yazmıştınız. Şimdiden 6 aylık olmuş 🥹😍 Kayınpederiniz için de en hayırlısı ne...
  3. Hissiz Müziğim

Hellüü

Hem buralar hem de ben uzun zamandır sessizdim. Sizleri merak ediyorum. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Siz söylemeden ben söyleyeyim 🤭 Ben çok iyiyim şuan. Son 4-5 ay baya kötüydü benim için. Ama o zaman yaşadıklarım sayesinde şuan daha iyiyim. Ekim ayında baya toparladım kendimi. Yaşadığımız...
  4. Hissiz Müziğim

Yani beni aldatıyor. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Boşanırım ben de tazminat ödeyip dursun 😒...

Yani beni aldatıyor. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Boşanırım ben de tazminat ödeyip dursun 😒 sevgilimle o paraları çatır çutur yeriz🥱
  5. Hissiz Müziğim

Gidebilirsin biz çocuk yaptık yolda geliyor. Sana bebemizin p*klu bezini yollarız🥱

Gidebilirsin biz çocuk yaptık yolda geliyor. Sana bebemizin p*klu bezini yollarız🥱
  6. Hissiz Müziğim

Bende de öyle.

Bende de öyle.
  7. Hissiz Müziğim

Jisso'yu karım yaptım yokluğunda. Gizlilikten dolayı kendimi göstermiyorum ama düğün günümüze...

Jisso'yu karım yaptım yokluğunda. Gizlilikten dolayı kendimi göstermiyorum ama düğün günümüze ait karımın bir fotoğrafı. Nasıl ama çok güzel olmuş karım. Dünyanın en güzel kadınını karım yaptım😎
  8. Hissiz Müziğim

Nerdesin sen 4,5 aydır😤

Nerdesin sen 4,5 aydır😤
  9. Hissiz Müziğim

Ayayayayayayaya nasılsın nasıl gidiyor?

Ayayayayayayaya nasılsın nasıl gidiyor?
  10. Hissiz Müziğim

Kpop'dan Sıkıldınız Mı?

Ben eskileri dinliyorum ya. Yeni çıkan şarkılar kısa süreliğine sarıyor. Yeniler tadımlık gibiler. Zaten ardı da geliyor hemen. Bir de tt şarkıları çoğu. Bir kısmı popüler oluyor. Eskisi gibi seyir zevki de vermiyorlar
  11. Hissiz Müziğim

Anket Hangisini Önerirsiniz?

Pek benim zevkim olan şeyler değil ama 1.'si daha bir güzel sanki
  12. Hissiz Müziğim

Ben de iyiyim çok şükür. Eski kullanıcılardan mısın yoksa yeni misin buralarda😄

Ben de iyiyim çok şükür. Eski kullanıcılardan mısın yoksa yeni misin buralarda😄
  13. Hissiz Müziğim

Ben burayı çok özlemişim ya🥹 Arada aktif oluyordum ama hemen gidiyordum. Bir de çalışınca buraya...

Ben burayı çok özlemişim ya🥹 Arada aktif oluyordum ama hemen gidiyordum. Bir de çalışınca buraya pek vakit ayıramıyordum. Kimseler de olmayınca ayırmak da istemiyordum. Ama artık olabildiğince aktif olmaya çalışacağım. Görüşmeyeli nasılsınız?
  14. Hissiz Müziğim

Forum'un Bu Hale Gelmesinin Asıl Nedeni/Sebebi Neydi?

Bu arada , çoğu kişi olayı ve şahısları bildiği için isim vererek yorum yaptım. Eğer sorun olacaksa şimdiden özür diliyorum. Gerekirse de yorumumu silerim.
  15. Hissiz Müziğim

Forum'un Bu Hale Gelmesinin Asıl Nedeni/Sebebi Neydi?

Geçtiğimiz yıl ben de forum kurallarının yetersizliği hakkında yorum yapmıştım. Uranyum o zaman tepki göstermişti, kurallar burada neyi beğenmiyorsunuz gibisinden. Ayrıca Uranyum oldukça taraflı tutum sergiliyordu. Forumun aktifliği düşmesin diye de çıkan kaoslara ve olaylara pek tepki...