Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İlayda kullanıcısının son içeriği

1. İlayda

Acil Yardıma Ihtiyacım Var Lütfen Yardım Edin

Offf valla şu tür hocalar yok mu aşırı sinir oluyorum hayır yani puan kırınca noluyor acaba gerçekten çok merak ediyorum. Keşke şikayet etseydin neyse artık geçmişsin dersi ya ona da şükür. Ben ondan da şüpheliyim benimki biraz zor gözüküyor.
  2. İlayda

Dedikodu Gerek Yoktu Ki

Doğuştan sol gözümün biraz altında kalp şeklinde doğum lekesi vardı ve aşırı güzel duruyordu herkes soruyordu gerçek mi diye ama büyüdükçe ve yüzüm genişledikçe zamanla kayboldu ve şimdi hiç kalmadı. Keşke hiç gitmeseydi 😭
  3. İlayda

Amin inşallah teşekkür ederim ☺️Evet gereksiz zor ve aşırı berbat bir ders gerçekten bir de hoca neredeyse hiç derse girmedi bir de ödev veriyor çok sinir bozucu 😤 o yüzden de konuya hakim değilim. Bütünlemeye girince dersten Geçtin mi?
  4. İlayda

Merhaba Ben İlayda bu saatte rahatsız ettiğim için gerçekten çok özür dilerim ama sizden bir şey rica edebilir miyim benim çok acil bir işim var daha doğrusu şöyle açıklamak isterim Bölümümde aldığım Dilbilimi dersi hocamız FİNAL sınavı yerine 4 sayfalık bir deneme yazmamızı istedi ve sadece 1...
  5. İlayda

Merhaba Ben İlayda bu saatte rahatsız ettiğim için gerçekten çok özür dilerim sizin isminizi...

Merhaba Ben İlayda bu saatte rahatsız ettiğim için gerçekten çok özür dilerim sizin isminizi bilmiyorum ama sizden bir şey rica edebilir miyim benim çok acil bir işim var daha doğrusu şöyle açıklamak isterim Bölümümde aldığım Dilbilimi dersi hocamız FİNAL sınavı yerine 4 sayfalık bir deneme...
  6. İlayda

Haber Epstein Olayları

Bu insanlık meselesi herkesin başına gelebilir bu olay ve senin dediğin gibi herkes empati yapsa bu olay daha da büyür. Gerçekten çok haklısın insanların çoğu empati yoksunu olmuş.
  7. İlayda

Haber Epstein Olayları

Gerçekten artık her şey normallestiriyorlar ama bizim bunun tam tersini yapmamız lazım. 1704993501 Epstein olayı yaz YouTube'a oradan dinleyebilirsin. Olayı orada açıkladilar
  8. İlayda

Haber Epstein Olayları

Işte bir sürü çocuğun ahını aldılar ve bir sürü aileyi mahvettiler o çocukların günahı neydi ki hayatlarını mahvettiler ama inşallah bin beteri kendi başlarına gelir.
  9. İlayda

Haber Epstein Olayları

Kesinlikle katılıyorum bence de daha fazla yayılması gerekiyor bu olayın
  10. İlayda

Haber Epstein Olayları

Çok teşekkür ederim. 😊
  11. İlayda

Finaller..

Kolay Gelsin umarım bütün sınavların çok güzel geçer. Kendine dikkat et.
  12. İlayda

Haber Epstein Olayları

Instagram'da Hollywoodyuzleri sayfasına bakabilirsiniz orada daha detaylı bilgi var 1704976522 YouTube videosunu atabilir misin merak ettiğim için soruyorum
  13. İlayda

Çocukluk Crushlarınız

Empress Ki'nin televizyonda yayınlandığı dönem Ji Chang-wook
  14. İlayda

Sizi Bir Anda Etkileyen Idoller

Lisedeki bir arkadaşım Blackpink dinliyordu sonra bana üyeleri göstermişti Jisoo'yu gördüğüm ilk anda hayran kaldım güzelliğine ondan beridir Jisoo'yu çok seviyorum.
  15. İlayda

Soru Fanı Olduğunuz Grubun Hiç Sevmediğiniz Başlık Şarkıları

Itzy - Cheshire, Cake IVE - Baddie Aespa - Drama TXT - Cat&Dog EXO - Cream Soda Nmixx - Young dumb stupid Enhypen - Sweet Venom Bu Şarkıları nedense hiç sevemiyorum bir türlü bir kaç kere dinlemeye çalışmama rağmen.