Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Offf valla şu tür hocalar yok mu aşırı sinir oluyorum hayır yani puan kırınca noluyor acaba gerçekten çok merak ediyorum. Keşke şikayet etseydin neyse artık geçmişsin dersi ya ona da şükür. Ben ondan da şüpheliyim benimki biraz zor gözüküyor.
Doğuştan sol gözümün biraz altında kalp şeklinde doğum lekesi vardı ve aşırı güzel duruyordu herkes soruyordu gerçek mi diye ama büyüdükçe ve yüzüm genişledikçe zamanla kayboldu ve şimdi hiç kalmadı. Keşke hiç gitmeseydi 😭
Amin inşallah teşekkür ederim ☺️Evet gereksiz zor ve aşırı berbat bir ders gerçekten bir de hoca neredeyse hiç derse girmedi bir de ödev veriyor çok sinir bozucu 😤 o yüzden de konuya hakim değilim. Bütünlemeye girince dersten Geçtin mi?
Merhaba Ben İlayda bu saatte rahatsız ettiğim için gerçekten çok özür dilerim ama sizden bir şey rica edebilir miyim benim çok acil bir işim var daha doğrusu şöyle açıklamak isterim Bölümümde aldığım Dilbilimi dersi hocamız FİNAL sınavı yerine 4 sayfalık bir deneme yazmamızı istedi ve sadece 1...
Merhaba Ben İlayda bu saatte rahatsız ettiğim için gerçekten çok özür dilerim sizin isminizi bilmiyorum ama sizden bir şey rica edebilir miyim benim çok acil bir işim var daha doğrusu şöyle açıklamak isterim Bölümümde aldığım Dilbilimi dersi hocamız FİNAL sınavı yerine 4 sayfalık bir deneme...
Bu insanlık meselesi herkesin başına gelebilir bu olay ve senin dediğin gibi herkes empati yapsa bu olay daha da büyür. Gerçekten çok haklısın insanların çoğu empati yoksunu olmuş.
Gerçekten artık her şey normallestiriyorlar ama bizim bunun tam tersini yapmamız lazım.
1704993501
Epstein olayı yaz YouTube'a oradan dinleyebilirsin. Olayı orada açıkladilar
Işte bir sürü çocuğun ahını aldılar ve bir sürü aileyi mahvettiler o çocukların günahı neydi ki hayatlarını mahvettiler ama inşallah bin beteri kendi başlarına gelir.
Instagram'da Hollywoodyuzleri sayfasına bakabilirsiniz orada daha detaylı bilgi var
1704976522
YouTube videosunu atabilir misin merak ettiğim için soruyorum
Lisedeki bir arkadaşım Blackpink dinliyordu sonra bana üyeleri göstermişti Jisoo'yu gördüğüm ilk anda hayran kaldım güzelliğine ondan beridir Jisoo'yu çok seviyorum.
Itzy - Cheshire, Cake
IVE - Baddie
Aespa - Drama
TXT - Cat&Dog
EXO - Cream Soda
Nmixx - Young dumb stupid
Enhypen - Sweet Venom
Bu Şarkıları nedense hiç sevemiyorum bir türlü bir kaç kere dinlemeye çalışmama rağmen.