Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

inx kullanıcısının son içeriği

1. inx

@Uranyum☢️ şaşırttın valla ne yalan söyleyeyim. açarsın o zaman yakın zamanda hadi bakalım

@Uranyum☢️ şaşırttın valla ne yalan söyleyeyim. açarsın o zaman yakın zamanda hadi bakalım
  2. inx

@Uranyum☢️ son zamanlarda nasıl değişim yaşadı bilmiyorum, bir şey diyemem. belki haklısındır...

@Uranyum☢️ son zamanlarda nasıl değişim yaşadı bilmiyorum, bir şey diyemem. belki haklısındır, değişmiştir. her insanın içine bloom'un da dahil olduğunu düşünüyorum, stres anında verdiği tepkiden dolayı bu tür erişim engellerini hak etmiyor.
  3. inx

@Uranyum☢️ bak sen de demişsin "anlık sinirine yenik düşmüş" diye. bir daha hiçbir şekilde ne...

@Uranyum☢️ bak sen de demişsin "anlık sinirine yenik düşmüş" diye. bir daha hiçbir şekilde ne bloga ne foruma ulaşım engelini hak etmiyor.
  4. inx

o iş öyle değil. teneb ile arası hiçbir zaman iyi olmadı kimsenin, cumber sevgili oldu diye aynı...

o iş öyle değil. teneb ile arası hiçbir zaman iyi olmadı kimsenin, cumber sevgili oldu diye aynı sunucuda yer aldılar o kadar. ki bloom'un o çocuğa yaptığı bir şey de yoktu sen de şahitsindir burada seri eksileme yaparken de bloom'un ona yönelik bir şeyi olmamıştı. gel gör ki kızın yapmadığı...
  5. inx

tamam görmemiş ol ama suçları kesinlikle aynı değil. birini cahillikle güzelleyip diğerine de...

tamam görmemiş ol ama suçları kesinlikle aynı değil. birini cahillikle güzelleyip diğerine de dünyanın en büyük suçunu işlemiş gibi davranamazsınız
  6. inx

hadi blooma yapılanı geçtim erudite ile aynı kafa yapısına sahip biri uzun süre boyunca...

hadi blooma yapılanı geçtim erudite ile aynı kafa yapısına sahip biri uzun süre boyunca moderatör olarak kaldı yine kılın kıpırdamadı noldu forumca biz mi istedik her şeyi bloom'a attığın gibi kime atacaksın suçu
  7. inx

sinirim sadece bloom'un yağtığı hakaret suçunu özel bilgilerin ifşası ile bir tutup, ya onunki...

sinirim sadece bloom'un yağtığı hakaret suçunu özel bilgilerin ifşası ile bir tutup, ya onunki cahillik ama bloom küfür etmeyecekti demen/demeniz.
  8. inx

ya o zamanlar en aktif dönemim olmasa şu yazdığına inanacağım. nasıl haberin yok adamın siteye...

ya o zamanlar en aktif dönemim olmasa şu yazdığına inanacağım. nasıl haberin yok adamın siteye nude atıp herkesten de istediğinden? özel olarak sana gelip yazan da oldu o konuda bu paylaşım nasıl yapılıyor diyem de. birbirimizi kandırmayalım. tenbrisin yaptığı cahillikse gencecik kızın sinirden...
  9. inx

@Uranyum☢️ yöneticiden kastım yöneticiler bölümünde moderatörlerin falan da adı geçiyor ya...

@Uranyum☢️ yöneticiden kastım yöneticiler bölümünde moderatörlerin falan da adı geçiyor ya, oydu. aslında karşılıklı bir kavgadan ziyade ortada bir "takıntılı" var. nedeni de meçhul. herkesin tepki gösterdiği nokta bloom'un doğal olarak ağzını bozup tepki göstermesine sanki tenebin yaptığından...
  10. inx

@Uranyum☢️ belli bir uyarı sayısını aşınca kalıcı banlanma yok muydu? tek yaptığı eksilemek de...

@Uranyum☢️ belli bir uyarı sayısını aşınca kalıcı banlanma yok muydu? tek yaptığı eksilemek de değildi ayrıca. kadın düşmanlığı, insanların paylaşımlarını alaya alıp ortamın huzurunu bozma, yönetici olduğu zamanlarda kendi vücudunu paylaşıp herkesten de bu tarz bir ifşa isteme...ne ararsan var...
  11. inx

@Uranyum☢️ okun ucu size dönünce eğlenceli olmuyormuş, bırak çocuk eğlensin diyemiyormuşsunuz...

@Uranyum☢️ okun ucu size dönünce eğlenceli olmuyormuş, bırak çocuk eğlensin diyemiyormuşsunuz demek ki😣 doğru her şey olacağına varır. hak eden, hak ettiğini alır👌🏻
  12. inx

@Uranyum☢️ tehlikeli olarak aylardır kalıcı banlanması istenen bir kişiyi hızlıca buradan...

@Uranyum☢️ tehlikeli olarak aylardır kalıcı banlanması istenen bir kişiyi hızlıca buradan uzaklaştırsaydın 100 kişiyi silmekle uğraşmayacaktın😂🤣🙄
  13. inx

@Uranyum☢️ yöneticilerde, özellikle teneble yakın olanlarda suç aramayıp kimde arayacaktı...

@Uranyum☢️ yöneticilerde, özellikle teneble yakın olanlarda suç aramayıp kimde arayacaktı? lütfen biraz bana hakaret etti etmeyecekti kafasından çıkıp kızı anlamaya çalışın. öyle bir taktınız ki sen elif bu hakaret konusuna onun bilgilerini sizin yönetici olduğunuz, size yakın olan ve açık bir...
  14. inx

@Uranyum☢️ kız aylarca bu takıntılıyı şikayet edip durmuş yeri geldi konulardaki yorumlarda...

@Uranyum☢️ kız aylarca bu takıntılıyı şikayet edip durmuş yeri geldi konulardaki yorumlarda yakındığı oldu umursamaz tepkilerini de, çocuk kandırır gibi geçici çözüm vermeni de gördük. evet küfür edilince alınabilirsin, bunu anlıyorum ama neden biraz da bloom açısından bakmıyorsun? kız kaç kez...
  15. inx

Anket En Iyi Solo Çıkışa Sahip Kadın Idolü Seçiyoruz

10/10 olması için aynı zamanda belli bir etki de yaratması gerektiğini düşünüyorum. eğer jisoo flower yakın zamanda çıkmamış olsaydı jisoo'nun solo çıkışını söyleyebilirdim kendinden beklenmeyen bir tarzda geldi herkes ballad falan yapar diye düşünmüştü yurtdışında kendini garantiye almak için...