Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İyi Düşün kullanıcısının son içeriği

  1. İyi Düşün

    Soru Bts'in Bu Şarkısı #1

    Benim için en sevdiğim Bts şarkılarından biri dansı da çok eğlenceli.
  2. İyi Düşün

    Dedikodu Jungkook Ve Yanındaki Gizemli Kız

    Tek bildiğim bunların ne kadar sınırsız ve umursamaz olduğu. Evi değil mi ya burası suç değil mi bu. Herkes olabilir kız arkadaşı sevgilisi kuzeni yakın olduğu her hangi biri. Ayrıca o nasıl sarılmaktır. Kuala gibi. Sarılmayı çok seviyor Jungkook en azından bundan eminiz.
  3. İyi Düşün

    Dilan Polat Kimdir Bunun Olayı Nedir

    Kocasıyla kara para aklıyormuş bu haberlerden önce kim olduğundan haberim yoktu Allah'a şükür. Kadının sadece bu haberlerle ilgili söylediklerine baktım avamlık kabalık görgüsüzlük ne ararsan var. Ama şuç bizim halkımızda. Kültürlü bilinçli insanlar böylelerine prim vermez. Bunları görgüsüzce...
  4. İyi Düşün

    Sebepsiz Isınamadığınız Idol Var Mı

    Genelde bir olay olur öyle soğurum ama Taeyeon neden bilmiyorum başından beri bir soğuğum ona karşı. Snsd sevmeme rağmen.
  5. İyi Düşün

    Bu Yaptığım Çok Mu Yanlış Veya Da Mental Olarak Zararlı Bir Davranış?

    Açık iletişim en iyi çözümdür ben yalnız kalmak istiyorum dinlemek istemiyorum demen yeterli. Bunu açıkça söyleyemediğin ilişkiler çok yorucudur. İster sevgili ister aile ister arkadaş olsun.
  6. İyi Düşün

    Kpopta En Sevdiğiniz Rapper Kim Veya Kimler?

    Bts Rap line iyi Jennie de bence rap okuma da baya iyi. Rm özellikle son iki albümünü de çok beğendim. Onun dışında Korece Rap ben genelde dinlemiyorum sözleri anlamak için baya analiz yapmak lazım çok hayran değilsem genelde üşenirim. Genel olarak Kore rap şarkılarının kliplerini izlediğim de...
  7. İyi Düşün

    Çocukken T*cize Uğradını Fark Etmek

    Şimdi aştım zaten ama fark edene iyileşene kadar çok sıkıntısını çektim. Şimdi iyiyim sağ ol yine de.🙏
  8. İyi Düşün

    Çocukken T*cize Uğradını Fark Etmek

    O kadar iyi anlıyorum ki. Ben de küçük yaşta ailemin de tanıdığı büyük biri tarafından tacize uğradım. Tabi yaşım küçük olduğu için anlamamıştım bende o zamanlar yaptığı şeylerin taciz olduğunu. Anladığımda o kişi ile neyse ki artık görüşmüyorduk ama eskiden yaşadığımız o kişinin de iş yerinin...
  9. İyi Düşün

    Burçlara Inanmiyorsanız Bile Saygı Duyun Bunu Da Eğlencesine Soruyorum Zaten

    Sadece ay burcu ile bir karakteri tamamen çözemezsin. Ay burcu yükselen burç kader sayısı ruh sayısı kişisel harita da bile her eve denk gelen ayrı bir burç var. Ben ay burcumun özelliklerini çok taşımıyorum mesela. O yüzden burçlara inanırım ama sadece ay burcu etkili değildir. Benim sevmediğim...
  10. İyi Düşün

    Hiç Rüyanızda Kpop Idolü Gördünüz Mü?

    Ben hayran olduğumu görmüyorum Jungkook hiç görmedim mesela. En yoğun Army olduğum zamanlar da Bts asla görmüyorken geçen Jimin'i gördüm kavga ediyorduk. Bilgisayarımda ki fotolara videolara bakmak istiyordu ben de utanıyordum hayır diye. Gördüğüm en saçma rüyaydı.
  11. İyi Düşün

    54 Yaşındaki Kpop Hayranı

    Çocukları çok sıkı kontrol etmek lazım ve neyin ne olduğunu açık açık anlatmak lazım. Aileler çocukları uzak tutarak koruduğunu zannediyor. Çocuklara bilmedikleri anlamadıkları şeye karşı korunmasız oluyorlar. Bu tarz tehlikelerin var olduğu anlatılmalı.
  12. İyi Düşün

    Okulda/yurtta Sizi En Cok Rahatsiz Eden Seyler

    Bende yurtta kaldığım zamanda 2. öğretimlerle kalırdım sen kalkarsın onlar yatar sen yatarsın onların eğlenesi vardır. Çok sıkıntılıydı. Birde diğer odalardan arkadaş gelmesi sesleri vs. Yurt işi çok sıkıntılı.
  13. İyi Düşün

    Bts'in Sözleşme Yenileme Protesto Kamyonu Şu Anda Hybe'nin Ana Kapısının Önünde Duruyor

    Benim de gidip Kore de kamyoncu olasım var. 1695382699 Bts üyeleri kaç yaşında insanlar düşünüp tartıp imzalamışlardır. Belli ki kendileri de mutlular bu şirkette.
  14. İyi Düşün

    Karina Ve Fatih Erbakan

    Arkadaş kör kuyularda yaşıyor her halde bu nasıl bir açlıktır.
  15. İyi Düşün

    Bigbang En Iyi Erkek Grubu Muydu?

    Bigbang grubunun tek artısı 2. jen zamanı fazla endüstriyel olan genel Kpop müziğinden farklı daha dinlenilir Amerikan hiphop tarzı müzik yapması. Müzikleri dinlenilir mi evet iyi mi kısmen evet. Ama asla hayranlarının abarttığı gibi inanılmaz kaliteli vazgeçilmez falan değil. Amerika da falan...
Üst