Netizen Turkey Hoş Geldiniz!
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Ol
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
JeyKey 'in en son etkinliği
Bence Bts ve boynextdoor.Bts şu sektörde en fazla zorluk çeken grup kim ne derse desin.Zaten bunu tüm kpop sektörü biliyor.Adamların her...
28 May 2025
JeyKey ,
Genel Sohbet forumunda
Next Moonbin? başlıklı bir konu başlattı.
Bugün biraz sinirlerşm bozuldu...şöyle ki Boynextdoor'un tiktok hesabının yorumlarında sürekli next moonbin woonhak\leehan tarzlı...
17 May 2025
JeyKey durumunu değiştirdi
durum .
tüm onedoorlar boynextdoor için adımızı Georgia yapmak istiyoruz.Delice
15 May 2025
Boynextdoor cb yaptı başlık şarkısı:
dinleyip yorum yapar mısınız? ha bir de en sevilen b-side şarkılarından biride bu;
Başka bir...
15 May 2025
JeyKey ,
JeyKey adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
hiç yoktan iyidir diyorsun NELFNFLFNFK
15 May 2025
JeyKey Tepki
Athena's yorum yap üzerinde JeyKey's profil yayını ile
Haha .
ben onu bile yapamıyorum sidneidne
15 May 2025
Ellerinize sağlık çok teşekkürler.
6 May 2025
Arkadaşlar içinizde illa weverse kullanan birileri vardır Eminim ki ve beni en iyi onlar anlayacaktır. Koreli fanlar kendilerini iyice...
2 May 2025
Selam millet burası bomboş kimse yok ama ben bir onedoor olarak görevimi yapmaya geldim.
13 mayıs boynextdoor aşırı güzel bir konseptle...
29 Nis 2025
dönelim bence de bunaldım artık😭
Btsin dönüşünü uzun süredir bekliyorum sektörün babaları geliyor o kadar mutluyum ki...Bşr taraftan da...
25 Nis 2025
JeyKey ,
teşekkür ederimm
12 Nis 2025
JeyKey ,
teşekkür ederim bunu deneyeceğim💖
9 Nis 2025
JeyKey Tepki
Blabla's yorum yap üzerinde JeyKey's profil yayını ile
Kalp .
Uygulama değil de leslie çabuk sonuç veriyor bence
9 Nis 2025
Selam.Yakın zamanlarda Boynextdoor'un çinde konseri planlandı ama çinde olan deprem nedeniyle ertelendi.Bundan sonra çinli fanlar kızdı...
3 Nis 2025
JeyKey durumunu değiştirdi
durum .
bilgisi olan varsa benim için düzenli spor yapabileceğim bir uygulama tavsiye eder misiniz? incelmek için değil de karın kasları için...
27 Mar 2025