Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

JeyKey kullanıcısının son içeriği

1. JeyKey

Edit yapıyorum az önce bitti ama bu konuda cidden floplaşmışım. 10 saniyelik Edit için 2 saat...

Edit yapıyorum az önce bitti ama bu konuda cidden floplaşmışım. 10 saniyelik Edit için 2 saat harcadığıma inanamıyorum
  2. JeyKey

Dedikodu İlk Izleniminizin Nasıl Olduğunu Söylüyorlar?

09 doğumluyum 🫂
  3. JeyKey

sağoll🫶

sağoll🫶
  4. JeyKey

Kadın Olduğunuzu İlk Ne Zaman Anladınız?

5. sınıfa geçtiğim zamandan beri kadın olduğumu anladım. Hepimiz birbirimizi anlıyoruz sonuçta hem fiziksel değişiklikler, hem etrafta olan baskılar insanı strese sokar.Ben bunlara hala alışamıyorum çünkü bu konuda benimle konuşacak kimsem olmadı. Özellikle meslek seçimi yaptığım zaman herkes...
  5. JeyKey

Dedikodu İlk Izleniminizin Nasıl Olduğunu Söylüyorlar?

Selam~ Dedikodu olsun diye öylesine başlık açıverdim. İnsanlar sizin ilk görüşte kaç yaşında olduğunuzu düşünüyor? hiç sordunuz mu? Beni realde gören insanlar yaşımdan küçük gösterdiğimi söylüyor ama sanaldan Beni görmeden benimle konuşanlar yaşımdan büyük gösterdiğimi söylüyor.Biraz üzüldüm...
  6. JeyKey

Kdrama Izlemeye Hangi Diziyle Başladınız Ve Şuan En Sevdiğiniz Kdrama Ne?

Weak hero class ile başlamıştım ve cidden çok sevmiştim. Şu an da bir sürü kdrama seviyorum bebeklerimi birbirinden ayıramam😔 ama love for lover's sake diye bir bl var öff taş sanırım onu çok sevmişim kfkfkfkf
  7. JeyKey

Bu Tweete Bayılıyorum

fotoğraf bende mi gözükmüyor bir tek?
  8. JeyKey

Tam olarak bana ne olduğunu biz bile bilmiyoruz kaç tane doktora gittim sonunda da çoğu...

Tam olarak bana ne olduğunu biz bile bilmiyoruz kaç tane doktora gittim sonunda da çoğu yiyecekler yasaklandı
  9. JeyKey

Dedikodu Taennie Yeniden Mi?

Taennie zaten gerçek değildi. Bu forumda nasıl insanları bunun gerçekliğine dair kandırmayı becerdiler bilmiyorum ama olay anlarında tüm haber kanalları bunun yalan olduğunu söyledi ki zaten Tae bile bunun gerçekliğini kendisi söylemeden reddetmişti. İstersem arayıp o videoları yeniden...
  10. JeyKey

Bts Fake Love Mv Teorileri+Mv Analizi

Teşekkür ederimm
  11. JeyKey

İzle Love For Love's Sake(Bl) Yorumlama

Selam🫴🌸 Ben dün bir bl izledim ve cidden aşık oldum.Hatta o kadar güzeldi ki sabah erkenden uyanmam lazımdı ama buna rağmen gece geç saatlere kadar izledim. NOT: AĞLAMAK İSTİYORSANIZ BU DİZİYİ İZLEMENİZİ ÖNERİYORUM 💤 Neyse, konumuz: bir yönetmenimiz var işte bir konu kaleme alıyor ve Tae Myung...
  12. JeyKey

Psikolojik olarak çöktüm ben.Doktor çoğu yiyeceği bana yasakladı ve hepsi "olmadan yaşayamam"...

Psikolojik olarak çöktüm ben.Doktor çoğu yiyeceği bana yasakladı ve hepsi "olmadan yaşayamam" dediğim şeyler. Bundan daha kötü bir şey olamazdı.Çikolotasız yaşayamam🥲
  13. JeyKey

Ya ben dayanamadım gittim yine bl izledim lanet olsun.Ama bu sanki bilim kurguymuş da sonradan...

Ya ben dayanamadım gittim yine bl izledim lanet olsun.Ama bu sanki bilim kurguymuş da sonradan bl dizisine çevrilmiş gibiydi.Neredeyse hiç belli olmuyor .Cidden çok iyi yapım. Gece saat kaç olmuş sırf sonlarına yakın cidden ağladığım ve devamını merak ettiğim için sonuna kadar izledim.Büyük...
  14. JeyKey

Anket Yatırım Veya Birikim Yapıyor Musunuz?

hiçbir şey yapmayan enayi bir tek benim sanırım fkfjfkbf baba parasıyla geçiniyoruz işte. Çalışıp para kazanacak bir yerim yok zaten sabahtan akşama kadar evime bile gidemiyorum dersler kurslar yüzünden