Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

JeyKey kullanıcısının son içeriği

1. JeyKey

teşekkür ederimm

teşekkür ederimm
  2. JeyKey

teşekkür ederim bunu deneyeceğim💖

teşekkür ederim bunu deneyeceğim💖
  3. JeyKey

Dedikodu Çinli Fanların "Kara Okyanus" Protestosu Fazla Değil Mi?

Selam.Yakın zamanlarda Boynextdoor'un çinde konseri planlandı ama çinde olan deprem nedeniyle ertelendi.Bundan sonra çinli fanlar kızdı, onlara "running man" lakabını verip fanlarını umursamadıklarını belirttiler.Depremden bu yana BOYNEXTDOOR üyeleri çevrimiçi kötü niyetli saldırılara maruz...
  4. JeyKey

bilgisi olan varsa benim için düzenli spor yapabileceğim bir uygulama tavsiye eder misiniz...

bilgisi olan varsa benim için düzenli spor yapabileceğim bir uygulama tavsiye eder misiniz? incelmek için değil de karın kasları için çalışıyorum🛐
  5. JeyKey

Çıldırmamak Için Yaptığınız Şeyler

Yaptıklarım: Şarkı dinlemek veya en iyisi uyumak🫂
  6. JeyKey

Edit yapıyorum az önce bitti ama bu konuda cidden floplaşmışım. 10 saniyelik Edit için 2 saat...

Edit yapıyorum az önce bitti ama bu konuda cidden floplaşmışım. 10 saniyelik Edit için 2 saat harcadığıma inanamıyorum
  7. JeyKey

sağoll🫶

sağoll🫶
  8. JeyKey

Kadın Olduğunuzu İlk Ne Zaman Anladınız?

5. sınıfa geçtiğim zamandan beri kadın olduğumu anladım. Hepimiz birbirimizi anlıyoruz sonuçta hem fiziksel değişiklikler, hem etrafta olan baskılar insanı strese sokar.Ben bunlara hala alışamıyorum çünkü bu konuda benimle konuşacak kimsem olmadı. Özellikle meslek seçimi yaptığım zaman herkes...
  9. JeyKey

Dedikodu İlk Izleniminizin Nasıl Olduğunu Söylüyorlar?

Selam~ Dedikodu olsun diye öylesine başlık açıverdim. İnsanlar sizin ilk görüşte kaç yaşında olduğunuzu düşünüyor? hiç sordunuz mu? Beni realde gören insanlar yaşımdan küçük gösterdiğimi söylüyor ama sanaldan Beni görmeden benimle konuşanlar yaşımdan büyük gösterdiğimi söylüyor.Biraz üzüldüm...
  10. JeyKey

Kdrama Izlemeye Hangi Diziyle Başladınız Ve Şuan En Sevdiğiniz Kdrama Ne?

Weak hero class ile başlamıştım ve cidden çok sevmiştim. Şu an da bir sürü kdrama seviyorum bebeklerimi birbirinden ayıramam😔 ama love for lover's sake diye bir bl var öff taş sanırım onu çok sevmişim kfkfkfkf
  11. JeyKey

Bu Tweete Bayılıyorum

fotoğraf bende mi gözükmüyor bir tek?
  12. JeyKey

Tam olarak bana ne olduğunu biz bile bilmiyoruz kaç tane doktora gittim sonunda da çoğu...

Tam olarak bana ne olduğunu biz bile bilmiyoruz kaç tane doktora gittim sonunda da çoğu yiyecekler yasaklandı
  13. JeyKey

Dedikodu Taennie Yeniden Mi?

Taennie zaten gerçek değildi. Bu forumda nasıl insanları bunun gerçekliğine dair kandırmayı becerdiler bilmiyorum ama olay anlarında tüm haber kanalları bunun yalan olduğunu söyledi ki zaten Tae bile bunun gerçekliğini kendisi söylemeden reddetmişti. İstersem arayıp o videoları yeniden...