Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Bts ve boynextdoor.Bts şu sektörde en fazla zorluk çeken grup kim ne derse desin.Zaten bunu tüm kpop sektörü biliyor.Adamların her anı kamera karşısında özel hayatlarından bile sasaengler bir sürü görüntü sızdırmış. Boynextdoor desen bazı gruplar gibi imaj peşinde değiller zatwn bunu...
Bugün biraz sinirlerşm bozuldu...şöyle ki Boynextdoor'un tiktok hesabının yorumlarında sürekli next moonbin woonhak\leehan tarzlı yorumlar var.Hatta bazıları umarım boynextdoor'un sonu da moonbin gibi olur demiş?! İyi misiniz arkadaşlar Woonhak daha reşit bile değil, Leehan da karıncaya bile...
Boynextdoor cb yaptı başlık şarkısı:
dinleyip yorum yapar mısınız? ha bir de en sevilen b-side şarkılarından biride bu;
Başka bir sürü şarkı var albümde diğerlerini dinleyipte yorum yapabilirsiniz böyle hemen apar topar giriş yaptım çünkü herkese dinletmem gerek🤏
Arkadaşlar içinizde illa weverse kullanan birileri vardır Eminim ki ve beni en iyi onlar anlayacaktır. Koreli fanlar kendilerini iyice bir şey sanmaya başlıyorlar. Onlar en başından mı öyleydi emin değilim. Şimdi weverseye girdiğimde genelde aktif saat denilen bir şey olur Global fanların...
Selam millet burası bomboş kimse yok ama ben bir onedoor olarak görevimi yapmaya geldim.
13 mayıs boynextdoor aşırı güzel bir konseptle geri dönüş yapıyor. Dinlemeyenler şu çocuklara 1 kez şans verip 13 mayıs yeni şarkılarını dinleyin pişman olmayacaksınız😻
dönelim bence de bunaldım artık😭
Btsin dönüşünü uzun süredir bekliyorum sektörün babaları geliyor o kadar mutluyum ki...Bşr taraftan da boynextdoor dönüş yapacak onun için mutluyum newjeans konusunda hiç geri dönmemeleri daha cazip.Dönseler de gelip bts in yüzüne bakmamaları gerekli.Son...
Selam.Yakın zamanlarda Boynextdoor'un çinde konseri planlandı ama çinde olan deprem nedeniyle ertelendi.Bundan sonra çinli fanlar kızdı, onlara "running man" lakabını verip fanlarını umursamadıklarını belirttiler.Depremden bu yana BOYNEXTDOOR üyeleri çevrimiçi kötü niyetli saldırılara maruz...