Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

jurnalci kullanıcısının son içeriği

1. J

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Bu forumda daha önceleri babası ile prim kasan birisi vardı. O olaydan sonra kimseye güvenemedim.
  2. J

Eğer gerçek ise özür diliyorum tüm kalbim ile. Çelişkiler ve böyle hassas bir konu çok incitti beni duramadım.
  3. J

Çevir çevir üstü tam yanmadı Nayna hanım.
  4. J

Siz iyisi mi üç beş videodan gördüklerinize inanmayın.
  5. J

Var var hiç merak etmeyin iyi bilirim.
  6. J

Oraya da Ingiliz aksanınızdan utandığınız için gitmiyordunuz değil mi? Ne hikmetse Ingiliz aksanına özenen Amerikalılar sizi dışlamış. Geçmiş olsun.
  7. J

Nayna hanımın ailesi yahudi, hristiyan, arap, müslüman, ladino konuşuyor, ingilizce, fransızca, ibranice, ispanyolca. Piyano, çello. Babası golf oynuyor. Dedesinin restorantları Italya'da mı Ingiltere de mi belli değil. Hey yavrum hey. Üstüne ülke ülke gezmiş. Sahi Nayna hanım Osmanlıca da...
  8. J

Yalnız bu ifade bana biraz abartı geldi. Kusura bakmayın da alım gücü diye bir şey var. Orada hiç gidemiyor gibi yazmışsınız şimdi de standart oldu. Vah vah.
  9. J

Durun hanımlar deprem kesin değildi ya! Nayna hanım kanada ile birlikte açıklar elbet!
  10. J

Madem öyle tamam inandım. Öncdden yazmışsınız ki Kanada vatandaşıyım ancak param olmadığı için gidemiyorum. Maşallah 100 bin liralık elbiseler havada uçuşuyor. Siz parasızlık görmemişsiniz.
  11. J

İyi araştırsanız en az 3 gün gerektiğini bilirdiniz. Nerden tutsak elde kalıyor yeter bizi parmağınızda oynattığınız!
  12. J

Amerika'da dükkanlar gece açık oluyor demek. Malum saat farkı! Nasıl da bir hayatmış her şeye bahane hazır. Youtube ss konusunu açıklarsınız umarım.
  13. J

Yahu ben nerede kavga çıkardım hepiniz ordaydınız bee! Ben fikrimi yazdım koşa koşa herkes eleştirdi ben de sustum münasip olsun diye. Konumuz bu değil hem. Ayrıca madem elbise bakıyordunuz ve de sünnet bu kadar yakındı ne ara gelecekti o siparişiniz?
  14. J

Tanıyan tanıyor diye milletin acısıyla prim kasamazsın! Böyle hassas bir konuyu neden yazarsın hem? Bir sorun çıktı da gidemedim desen de inanırdık. Niye ifşalıyorsun arkadaşını? Amacın ne senin. Like alacağım diye ne yapacağınızı şaşırdınız. Hem siz demediniz mi bu sünnet Türkiye'de olacak? Ne...
  15. J

Bana böyle üslupla yazıp da sıkıştıramazsın hanımefendi. Niyetim kötü olsa farklı şeyler yaparım. Hak savunmam yani. Diğer yazılarınıza bakıyorum da inandırıcı gelmedi yine de durayım hak yemeyeyim dedim. Bu haberi yazınca canıma tak etti artık. Asıl siz nasıl bir insansınız da acıları böyle...