Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

kedy kullanıcısının son içeriği

1. kedy

En Sevdiğiniz K-Pop Shipi ?

Chansoo diyebilir miyim vurmalı kırmalı ilişkilerine bayılıyorum
  2. kedy

Bir Üye Dışında Hepsinin Polis Karakoluna Girip Çıktığı Ama Insanların Hâlâ Çok Para Harcadığı Grup

Daesung'un araba kazasında birini öldürdüğünü yazmayı unutmuşsun
  3. kedy

Dedikodu Bütün Exo Üyeleri Sm'den Ayrılacak Mı?

Arkadaşlar SM Season Greetingleri yayınlamış SNSD ve Shinee'ninkiler de daha geç yayınlanacak diye açıklama yapmış. Exo hakkında hiçbir şey dememiş en boş zamanlarımızda bile SG almıştık. Bazı fanlar da Üyelerin sözleşmelerinin Ekim/Kasım'da biteceğini söylüyor acaba bütün üyeler SM'den ayrılmış...
  4. kedy

Haber Exo'dan Do Kyung-Soo Sm'den Ayrılıyor…

Sözleşme Kasım ayında bitiyormuş ben Suho hariç bütün üyelerin ayrılacağını düşünüyorum bence sechan olayı da doğruydu
  5. kedy

Haber Chanyeol 20 Ekim'de "Good Enough" Isimli Dijital Single Yayınlayacak

Mv olacak bence ya geçen dedikodu çıkmıştı chanyeol bir şey çekiyor suho da desteklemeye gitmii diye
  6. kedy

Dedikodu Exo Instagram Hesabının Lay Hariç Bütün Üyeleri Takip Etmesi

Chanyeol'ün singleını duyurduktan sonra hesap birden üyeleri takip etmeye başladı evet daha yeni fakat Lay'i takip etmediler artık resmi olarak Lay Exo'dan ayrıldı diyebilir miyiz?
  7. kedy

Haber Chanyeol 20 Ekim'de "Good Enough" Isimli Dijital Single Yayınlayacak

Ay sonunda albüm bekliyordum ama buna da şükür
  8. kedy

Dedikodu Baekhyun Ve League Of Legends

İyi güzel de inş sadece ateezden olmaz başka gruplardan da olur
  9. kedy

Dedikodu Sm Sanatcılarının 2024 Planları (Sadece Exo )+ Baekhyun'un Tweetleri

Ay ben Exo mini albüm geleceğine inanıyorum geçende Suho çıkarmak istediklerini söylemişti. Chanyeol'ün solosu için çok geç kalındı ya en popüler olduğu zamanlar boşa gitti umarım yine de başarılı olur ben artık ballad falan değilde kendini gösterebildiği bir şeyler gelsin istiyorum. Unit içinse...
  10. kedy

Soru Kpop Gruplarının En Kötü Şarkıları

Exo Dont fight the feeling Bts Butter Itzy Sneakers Txt Cat&Dog Aespa Next Level Nct Sticker Red Velvet Birthday Stray kids Maniac
  11. kedy

Anket Pingui Ve Süt Dilimi

Süt dilimi, Pingui'nin çikolatası güzel değil
  12. kedy

Soru Dershane Parası Geri Alınır Mı?

Ay aynısı benim başıma geldi ben de hocaların anlatış şeklini beğenmeyip 2.hafta çıkmak istemiştim benden kitap paralarını bir de bir miktar parayı keseceklerini söylemişlerdi bende alışırım belki diyip devam ettim ama pişman oldum maalesef bazı şeyler ilk haftadan belli oluyor
  13. kedy

Siteye Yorum Yapamıyorum

Merhaba siteye yorum yapmak istediğimde nonce is invalid diye bir hata oluyorum benim dışımda yaşayan var mı bu durumu?
  14. kedy

Haber 'Barbie' Filmin Şu Anki Durumu

Ben de daha izleyemedim ama bütün ostlarına bayıldım
  15. kedy

Okuduğunuz Rezil Hayran Kurgular

Of aklıma geldi utandım yine kendimden önceden Facebook'ta oneD turkey sayfalarında çevriliyordu fanficler. Terra mı Tessa mı neydi Harrynin sevgilisi olduğu bir fanfic vardı onu okuyordum bir de sapık hayal et 1D gibi bir şey vardı skwmsomsksmsk