Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar SM Season Greetingleri yayınlamış SNSD ve Shinee'ninkiler de daha geç yayınlanacak diye açıklama yapmış. Exo hakkında hiçbir şey dememiş en boş zamanlarımızda bile SG almıştık.
Bazı fanlar da Üyelerin sözleşmelerinin Ekim/Kasım'da biteceğini söylüyor acaba bütün üyeler SM'den ayrılmış...
Chanyeol'ün singleını duyurduktan sonra hesap birden üyeleri takip etmeye başladı evet daha yeni fakat Lay'i takip etmediler artık resmi olarak Lay Exo'dan ayrıldı diyebilir miyiz?
Ay ben Exo mini albüm geleceğine inanıyorum geçende Suho çıkarmak istediklerini söylemişti.
Chanyeol'ün solosu için çok geç kalındı ya en popüler olduğu zamanlar boşa gitti umarım yine de başarılı olur ben artık ballad falan değilde kendini gösterebildiği bir şeyler gelsin istiyorum.
Unit içinse...
Ay aynısı benim başıma geldi ben de hocaların anlatış şeklini beğenmeyip 2.hafta çıkmak istemiştim benden kitap paralarını bir de bir miktar parayı keseceklerini söylemişlerdi bende alışırım belki diyip devam ettim ama pişman oldum maalesef bazı şeyler ilk haftadan belli oluyor
Of aklıma geldi utandım yine kendimden önceden Facebook'ta oneD turkey sayfalarında çevriliyordu fanficler. Terra mı Tessa mı neydi Harrynin sevgilisi olduğu bir fanfic vardı onu okuyordum bir de sapık hayal et 1D gibi bir şey vardı skwmsomsksmsk