Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

kim de-fi kullanıcısının son içeriği

1. kim de-fi

Manifest Vs Katseye

Canlı söylemedikleri için netolar çiğ çiğ yiyebilirdi bence
  2. kim de-fi

Forumda Onaylama Var Mı?

Noldu yine yaa😭😭 iki gün giremedim sadece
  3. kim de-fi

Önemli Bakın

Aah ah, bakalım önce sesimizi dyurabilecek myiz blogdan ban yemeden❤️❤️
  4. kim de-fi

Önemli Bakın

Uğraşırsak eğer ya burayı düzeltirler ya da kavimler göçüyle potansiyel taşıyan biryeri canlandırabiliriz. Sonuçta önemli olan toxic kişiler olmadan güvenerek plaform kullanabilmek. ㅠㅠ
  5. kim de-fi

Önemli Bakın

Ya bi de hem en çok etkileşimi olan hem re arayüzü en rahat yer burası bence ama işte
  6. kim de-fi

Önemli Bakın

Asya mag bu arada baktım geldim
  7. kim de-fi

Önemli Bakın

Asjkjsöömsökjs denense mi??
  8. kim de-fi

Önemli Bakın

Acaba forum ve blogun modları farklı mı yahi mutlaka ikisine de bakan vardır ama üstte de demişsiniz işte sözde banlarmışştı diye belki forumdan mod olarak banlanmış ama blogda hala varlardır. Bu yüzden burdada silinmiyor da blogda siliniyor olabilir 1756676294 Ya aslında böyle oemek hiç etik...
  9. kim de-fi

Önemli Bakın

Katılıyorum sitede destek olacak kullanıcılar var mutlaka
  10. kim de-fi

Önemli Bakın

Ne diyim bilemiyorum öjssjkjjskjjsj cidden
  11. kim de-fi

Önemli Bakın

Bi zevkimiz var onun da tadını kaçırıyorlar gerçekten. Hani altıüstü magazin sitesi insan neden bu kadar olay çıkartır ki😭😭OF 1756651768 1756651910 Dava açılmadıysa kanıt eksikliğinden değil kişi ugraşmak istemediğinden açmamıştır, ne blog ne de forum öyle üstün teknolojili profesyonel siteler...
  12. kim de-fi

Önemli Bakın

Oha o forum olaylarındaki kişi bu user mı
  13. kim de-fi

Boys Iı Planettt

Boys planet iki başladı ve açıkcası çok hayal kırıklığına urgadım ben heves meves bırakmadı mnet sağolsun. K gruptan oy vermiyorum henüz çankü sekiz kişi çıkmıyor ve cidden öyle beğendiğim bir stajler çıkmadı yetenekli olanların da skandalları çıktı. Şimdilik sadece c grupta oy veriyorum. Zaten...
  14. kim de-fi

Anonim Exo Mu Bts Mi?

Allah'ım cidden çok nostaljik hissettiren bi konu olmuş sjkjsjkjsj iki grubunu da çok yakından takip etmesem de güncel olarak exo bana daha hitap ediyor ve daha kpop hissettiriyor. Bts çok ünlendiğindin kpop biraz daha çıkıp globale mâl olmuş hissiyatı veriyor bana o yüzden exo daha kpop...
  15. kim de-fi

Sessizlik

Bence de forum kültüra çok tatlı bişey ama çok fazla yeni kullanıcı yok burada bence canlı olamıyor forum