Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de unuttuğum bişey var diyordim sinan kuzucuymuş özellikle son bi kaç aya sinan kuzucuya başla bence sknin tutturmasının sebebi aynı soruları farklı yüklemlerle sorması ve bi süre sonra ister istemez soruları ezberliyorsun o yüzden özellikle denemelerini çöz ama sistem değişir mi bimmiyorum
Matematik lgs için son iki seneder çok basit soruyorlar ama bu sene nasıl olur belli olmaz okyanus, fenomen A/B öneririm fenomen a biraz daha basit ve kazanım testleri var b tam yeni nesil soruyor lgs için ne kadar soru çözersen bi süre sonra soru kalıpplarının aynı olduğunu görüceksin ve...
Çoğu yazılmış ama ben de bi kaç öneri verayim
-Bad memory eraser
-Live on
-Sassy go go
- School 2017/13/21
- Lovely runner
-Secret life of my secretary
-Whats wrong with secretary kim
-Wedding impossible
-Cindirella and four knight
-A good day to be a dog
-Welcome to samdalri
-Castaway diva...
Türkçe popun şu şekil bi şeye ihtiyacı var bence çünkü son dönemde çıkan şarkıların hiç birini dinlenilesi değil ben benle yaşıt/ çok küçükken radyoda çalan şarkıları dinliyorum türkçe dinleyeceğim zaman
Vay be annem benim astroloji işlerini çok meraklı ama benim haritama bakmıyor taraflı olacagı için jzjsjkjsjkjö bu arada burçlarımız aynı ben de başağım ≥^•^≤
Yayayay hemmen
Öncelikle stan listem biraz uzun olabilir genel olarak sevdiğim gruplar çok fazla vallahi dönek değilim jsökjsökjsjk
Öncelikle TXT: Hyuka
Biasım: hiç bilmiyorum çocukları o kadar çok seviorum ki seçemem ama ilk üye olduğu için Hyuka diyeceğim
Blackpink: Lisa
Bias: Jisoo
Illıt...
Sınıftakiler her türlü dalga geçiyor yapcak bişey yok aslında ben seviyorum bu tür şeylerde kavga etmeyi bazen daha doğrusu bunlarla dalga geçenleri kaşımayı ehehe gerçekten yani squid gamei ayıla bayıla izleyip sonra laf atıyorlar. Favori sınıf kavgam
Zeroselar şuan çok toksik geliyor gözüme of kendi fandomumdan utanıyorum~•~
1737787258
1737787377
Yapamadım bi ama olcak sanırım
Wony konusunda gerçekten çok abartıldı biraz da ergen fanların etkisi var o dönem zayıftı da yüklendiler kıza ama şuan 4th gen it girl diye anılıyor yani başka söze...