Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uğraşırsak eğer ya burayı düzeltirler ya da kavimler göçüyle potansiyel taşıyan biryeri canlandırabiliriz. Sonuçta önemli olan toxic kişiler olmadan güvenerek plaform kullanabilmek. ㅠㅠ
Acaba forum ve blogun modları farklı mı yahi mutlaka ikisine de bakan vardır ama üstte de demişsiniz işte sözde banlarmışştı diye belki forumdan mod olarak banlanmış ama blogda hala varlardır. Bu yüzden burdada silinmiyor da blogda siliniyor olabilir
1756676294
Ya aslında böyle oemek hiç etik...
Bi zevkimiz var onun da tadını kaçırıyorlar gerçekten. Hani altıüstü magazin sitesi insan neden bu kadar olay çıkartır ki😭😭OF
1756651768
1756651910
Dava açılmadıysa kanıt eksikliğinden değil kişi ugraşmak istemediğinden açmamıştır, ne blog ne de forum öyle üstün teknolojili profesyonel siteler...
Boys planet iki başladı ve açıkcası çok hayal kırıklığına urgadım ben heves meves bırakmadı mnet sağolsun. K gruptan oy vermiyorum henüz çankü sekiz kişi çıkmıyor ve cidden öyle beğendiğim bir stajler çıkmadı yetenekli olanların da skandalları çıktı. Şimdilik sadece c grupta oy veriyorum. Zaten...
Allah'ım cidden çok nostaljik hissettiren bi konu olmuş sjkjsjkjsj iki grubunu da çok yakından takip etmesem de güncel olarak exo bana daha hitap ediyor ve daha kpop hissettiriyor. Bts çok ünlendiğindin kpop biraz daha çıkıp globale mâl olmuş hissiyatı veriyor bana o yüzden exo daha kpop...