Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

kim de-fi kullanıcısının son içeriği

1. kim de-fi

Matematikden Bişey Anlamiyorum

Ben de unuttuğum bişey var diyordim sinan kuzucuymuş özellikle son bi kaç aya sinan kuzucuya başla bence sknin tutturmasının sebebi aynı soruları farklı yüklemlerle sorması ve bi süre sonra ister istemez soruları ezberliyorsun o yüzden özellikle denemelerini çöz ama sistem değişir mi bimmiyorum
  2. kim de-fi

Soru Kaba Biri Miyim Takılıyorum:((((

Bu kaba olmak değil introvert olmak aynı problemleri paylaşıyoruz 🤝🏻🥲
  3. kim de-fi

Matematikden Bişey Anlamiyorum

Matematik lgs için son iki seneder çok basit soruyorlar ama bu sene nasıl olur belli olmaz okyanus, fenomen A/B öneririm fenomen a biraz daha basit ve kazanım testleri var b tam yeni nesil soruyor lgs için ne kadar soru çözersen bi süre sonra soru kalıpplarının aynı olduğunu görüceksin ve...
  4. kim de-fi

Kdrama Önerileriiii

Çoğu yazılmış ama ben de bi kaç öneri verayim -Bad memory eraser -Live on -Sassy go go - School 2017/13/21 - Lovely runner -Secret life of my secretary -Whats wrong with secretary kim -Wedding impossible -Cindirella and four knight -A good day to be a dog -Welcome to samdalri -Castaway diva...
  5. kim de-fi

Yeni Türk Girl Band Mani̇fest Hakkındaki Düşünceleriniz??

Türkçe popun şu şekil bi şeye ihtiyacı var bence çünkü son dönemde çıkan şarkıların hiç birini dinlenilesi değil ben benle yaşıt/ çok küçükken radyoda çalan şarkıları dinliyorum türkçe dinleyeceğim zaman
  6. kim de-fi

Dedikodu Bu Konuda Vazgeçmedim Fkıfjf

Çok boş vaktim var galiba sözvsjköjsökjsökö ben de bilmiyorum açıkçası anyanda beş altı dizi de takip ettiğim de olmuştu acilen hayat edinmem lazım
  7. kim de-fi

Onedoor ce zeroselar krrdeştir tabii ki ben ikisideyim ^^
  8. kim de-fi

Yeyeyey benimkinde de zb1 cb yapmıştı good so badle hemen link bırakayım
  9. kim de-fi

Dedikodu Doğum Haritalarımız Hakkında Konuşalım

Vay be annem benim astroloji işlerini çok meraklı ama benim haritama bakmıyor taraflı olacagı için jzjsjkjsjkjö bu arada burçlarımız aynı ben de başağım ≥^•^≤
  10. kim de-fi

Dedikodu Doğum Gününüzde Çıkan Kpop Şarkıları

Benim de yok🥹 ama geçen sene doğum günümde zb1 albüm yayınladı 💞 çok mutlu olmuştum albümün çıkış tarihini görünce
  11. kim de-fi

Dedikodu Grupları Hangi Üyeyle Tanıdınız Ve Hangi Üye Biasınız?

Kızların linç için sebelleri yok ki bir vokalden eleştiri alıyorlardı son cbde onu da düzeltti canlarım
  12. kim de-fi

Dedikodu Grupları Hangi Üyeyle Tanıdınız Ve Hangi Üye Biasınız?

Yayayay hemmen Öncelikle stan listem biraz uzun olabilir genel olarak sevdiğim gruplar çok fazla vallahi dönek değilim jsökjsökjsjk Öncelikle TXT: Hyuka Biasım: hiç bilmiyorum çocukları o kadar çok seviorum ki seçemem ama ilk üye olduğu için Hyuka diyeceğim Blackpink: Lisa Bias: Jisoo Illıt...
  13. kim de-fi

Kpop Fanı Olduktan Sonra Yaşadıklarınız

Sınıftakiler her türlü dalga geçiyor yapcak bişey yok aslında ben seviyorum bu tür şeylerde kavga etmeyi bazen daha doğrusu bunlarla dalga geçenleri kaşımayı ehehe gerçekten yani squid gamei ayıla bayıla izleyip sonra laf atıyorlar. Favori sınıf kavgam
  14. kim de-fi

Dedikodu Eski Kpop Grupları Geri Mi Dönüyor?

Evetevet eğlenceli oluyor🥹🥹 1737829436 Askerlik dönemleri bitti 3. Jen gruplarının bakalım nası olcak
  15. kim de-fi

Dedikodu Linçlenen Idoller Hakkında

Zeroselar şuan çok toksik geliyor gözüme of kendi fandomumdan utanıyorum~•~ 1737787258 1737787377 Yapamadım bi ama olcak sanırım Wony konusunda gerçekten çok abartıldı biraz da ergen fanların etkisi var o dönem zayıftı da yüklendiler kıza ama şuan 4th gen it girl diye anılıyor yani başka söze...