Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

laowai kullanıcısının son içeriği

1. L

Soru Proje Arkadaşlarım Ve Proje Hakkında Öneri Verir Misiniz?

10-15 gün bile bekleme direkt gruba yaz "yarına kadar dönen olmazsa hocaya bildiriyorum, bu projeyi tek başıma yaptıracaksanız sizi dahil etmem" yaz. kimsenin enayisi değilsin ve çekmek zorunda da değilsin. hocaya düzgünce bu durumu belirt sonra yine dönüş olmazsa. grupta drama çıkarana da yapıp...
  2. L

Kpop Sektöründe En Green Flag Ve Çalışkan Olarak Gördüğünüz Grup Kim

txt derdim ben grup için kişisel bazda ise özellikle stray kids'ten bangchan ve txt'den taehyun. ikisi de bana aşırı ilham veriyorlar. sorumluluk sahibi, laidback insanları seviyorum
  3. L

Anonim Kpop Hakkında Linçleneceğiniz Düşünceler

piyasadaki yeni çıkan (son 2-3 yıl diyelim hadi) müziğin %95'i dinlenebilecek gibi değil, müziğe alışma falan diye zart zurt kavramları atmaya başladı ortaya millet o kadar kötü müzik artık. insanlar zorla sevmeye çalışıyor (((spoiler:: müzik böyle bir şey değil))) 💀
  4. L

Neden Anlaşamıyorum Sevgilimle Yardımcı Olur Musunuz

uzak mesafe ilişkileri genelde yürümez, kaç tane örneğini gördüm çevremden (hatta buna ben de dahilim) sütten ağzı yanıyor insanın öyle öğreniyor galiba. sonuç olarak karşındaki kişiyle aranızda iletişimsizlik var. senin istediğini o, onun istediğini sen anlamıyorsun ve üstüne mesafe de olunca...