Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

lilith_halşii 'in en son etkinliği

• lilith_halşii
    lilith_halşii , !!!! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yöneticilerden biri bunu görecek deee değerli vakitlerini ayıracaklar daaa yorumlar onaylanacak daaa bana bir tık zor geldi bu işler😅...
  • lilith_halşii
    Eleman bana salak diyor adminlere banlar misiniz diye yazdım yorumumu bile onaylamiyorlar gerçekten topluca siteyi bırakmamız lazım sanırım
  • lilith_halşii
    lilith_halşii , Yorumlarin Silinmesi Olayi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yalnızca şikayet ve anonim bölümüne yazılan konular onaya düşüyor, onaylayan yöneticiler ise uzun süreli aralıklarla aktif oluyor. Sana...
  • lilith_halşii
    Abi benimde yazdığım yorum silinmiş hatta sikayet konu başlığına yazdığım konu da hala onaylanmadi ne zamana onaylanır
  • lilith_halşii
    Selam.Uzun bir aradan sonra burada da hesabım olduğu aklıma geldi.Çok özlemişim... Burayı bana ilk kez Elif önermişti. Çok sevmiştim...
  • lilith_halşii
    lilith_halşii Tepki inx's durum ile Kalp Kalp.
    selamlar
  • lilith_halşii
    lilith_halşii, Athena adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    Forum kurallarında açıkça belirtiliyor açamayacağı, muhtemelen IP adresinden falan sistem buluyordur, bilemiyorum. Belki de zararı...
  • lilith_halşii
    lilith_halşii Tepki Athena's yorum yap üzerinde Athena's profil yayını ile Kalp Kalp.
    @lilith_halşii nasıl? ben bi keresinde açmıştım ama? oluyor ya
  • lilith_halşii
    lilith_halşii durumunu değiştirdi durum.
    Şaka mı bu? Botlar forumun başında mı yatıp kalkıyor anlamadım ki 🤦‍♀️
  • lilith_halşii
    lilith_halşii , Manifest Vs Katseye başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bence (?) en başta HYBE altında çıkış yapamazlardı. Ama diyelim ki, hadi yaptılar; yeteneksizlikleri en baştan göze çarpar ve netolar...
  • lilith_halşii
    Manifest hybe altında olsaydı sizce katseye gibi başarılı olup dünya çapında bir grup olabilirler miydi? Yoksa yetenek eksikliği olarak...
  • lilith_halşii
    Bloğa yazdığım yorumlar siliniyor nedenini anlamadığım bir şekilde bunun artık kasten yapıldığını düşünmeye başladım zaten son aespa...
  • lilith_halşii
    lilith_halşii, Athena adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    Aslında o seçenek bana da daha mantıklı gelmişti de, forum kısmında bir hesap açan bir daha açamıyor diye biliyorum.
  • lilith_halşii
    lilith_halşii Tepki Athena's yorum yap üzerinde Athena's profil yayını ile Kalp Kalp.
    @lilith_halşii bence hepsi aynı kişi. çünkü bir giren bir daha girmiyor ixnsixbsix
  • lilith_halşii
    lilith_halşii , Forumda Onaylama Var Mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Şikayet kısmını bilmiyorum da, anonim kısmında onay olması mantıklı. Gerçekten tüm kaos potansiyelini tek başına içeren bir başlık...
  • lilith_halşii
    Forumda bazı yerlerde onaylama var anonim ve şikayet bölümünde yanlış hatırlamıyorsam panel olayında anonim yazılmıştı panellenen...
  • lilith_halşii
    Noldu yine yaa😭😭 iki gün giremedim sadece
  • lilith_halşii
    İfşa olaylarında forumda onaylama var mıydı? Eğer onaylama varsa bilerek mi yayınlandı bilgiler?
  • lilith_halşii
    lilith_halşii , Önemli Bakın başlıklı konuya cevap yazdı.
    Buradaki kurallara bakarsak, yorumlarının silinmesi için hiçbir neden yok. Acaba bu olaylarla ilgili yorum yapıyorsan, o kişilerin...
    • Ekran Resmi 2025-09-21 14.01.26.png
  • lilith_halşii
    Küfür yok birşey yok ama yorumda