Netizen Turkey Hoş Geldiniz!
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Ol
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lilith_halşii 'in en son etkinliği
Uğraşırsak eğer ya burayı düzeltirler ya da kavimler göçüyle potansiyel taşıyan biryeri canlandırabiliriz. Sonuçta önemli olan toxic...
1 Eyl 2025
lilith_halşii ,
Önemli Bakın başlıklı konuya cevap yazdı.
Arayüzü gerçekten çok hoş ama yine haber akışı olarak burası alıyor en son haber 3 gün ondan önceki bir hafta eklenmiş burda günde...
1 Eyl 2025
Ya bi de hem en çok etkileşimi olan hem re arayüzü en rahat yer burası bence ama işte
1 Eyl 2025
lilith_halşii ,
Ben buranın varlığını tamamen unutmuşum 🤦♀️ haber sitesi çok güzelde forumu yok maalesef burayı diğerlerinden ayıran kısmı forumu bence
1 Eyl 2025
Asya mag bu arada baktım geldim
1 Eyl 2025
Aynen yüksek ihtimalle modları farkli
1 Eyl 2025
Asjkjsöömsökjs denense mi??
1 Eyl 2025
lilith_halşii ,
Yöneticiler dışında farklı kişilerdir bence forum şuan bir işleyişe sahip olmadığı için kimsenin sık sık baktığını bile düşünmüyorum...
1 Eyl 2025
Acaba forum ve blogun modları farklı mı yahi mutlaka ikisine de bakan vardır ama üstte de demişsiniz işte sözde banlarmışştı diye belki...
1 Eyl 2025
lilith_halşii ,
Dediğiniz gibi blogdan buraya birilerini çekmek dışında yapılacak hiçbir şeyin kendi çapımızdaki bir boykottan farkı olmaz maalesef bazı...
1 Eyl 2025
Ya çok mantıklı ama yorumlarimiz onaylanmiyor bu konuda yaptığımız maalesef
1 Eyl 2025
lilith_halşii ,
‘’Alındı’’ alındı değil tamamen banlanması gerekiyordu olaylar fotoğraflara kadar gitmiş burda baya baya olay üzerinden aktiflik...
31 Ağu 2025
Evet, insanlar güven kaybından dolayı gitti. Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama sanırım bir zamanlar T kişisi bile moddu, sonra...
31 Ağu 2025
lilith_halşii ,
Kendi mailinle ve kendi şifrenle giriş yapıyorsun sonuçta bir başkasının durduk yere nick ve profil fotoğrafıyla uğraşacağını sanmam...
31 Ağu 2025
lilith_halşii ,
Odur muhtemelen başka türlü nasıl olacak ki
31 Ağu 2025
Çok ciddiyim yardım edin lütfen KDEKCKEKFKDRK ya emin de değilim bu arada bir ara sadece buraya yazmak için hesap açmıştım o mu acaba
31 Ağu 2025
lilith_halşii ,
Kız naptın başkasının hesabına mı girmeyi başardın yanlışlıkla😂
31 Ağu 2025
Abi helpKDWKCOEKFL buraya yorum yazmak için tekrardan hesap açtım bu nick name bana ait değil profil fotosu da bana ait değil noluo biri...
31 Ağu 2025
lilith_halşii ,
Şu cümleyi okuyana kadar gayet sakindimde bu cümle patlattı ksksk üstelik olaylar yaşanırken haleda yönetici konumlarını da koruyorlardı...
31 Ağu 2025
Hepsi arkadaştı aslında ve birbirlerinin adını,nerede yaşadıklarını falan biliyorlardı zaten. Bizim hoşumuza gitmeyen şey, C kişisi...
31 Ağu 2025