Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

lilith_halşii 'in en son etkinliği

• lilith_halşii
    lilith_halşii , Önemli Bakın başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dediğim gibi potansiyeli olan bir site asyamag lakin burası kadar değil kavimler göçü etkisi olmaz lakin güvenle ve birbirimizle sohbet...
  • lilith_halşii
    Uğraşırsak eğer ya burayı düzeltirler ya da kavimler göçüyle potansiyel taşıyan biryeri canlandırabiliriz. Sonuçta önemli olan toxic...
  • lilith_halşii
    Arayüzü gerçekten çok hoş ama yine haber akışı olarak burası alıyor en son haber 3 gün ondan önceki bir hafta eklenmiş burda günde...
  • lilith_halşii
    Ya bi de hem en çok etkileşimi olan hem re arayüzü en rahat yer burası bence ama işte
  • lilith_halşii
    Ben buranın varlığını tamamen unutmuşum 🤦‍♀️ haber sitesi çok güzelde forumu yok maalesef burayı diğerlerinden ayıran kısmı forumu bence
  • lilith_halşii
    Asya mag bu arada baktım geldim
  • lilith_halşii
    Aynen yüksek ihtimalle modları farkli
  • lilith_halşii
    Asjkjsöömsökjs denense mi??
  • lilith_halşii
    Yöneticiler dışında farklı kişilerdir bence forum şuan bir işleyişe sahip olmadığı için kimsenin sık sık baktığını bile düşünmüyorum...
  • lilith_halşii
    Acaba forum ve blogun modları farklı mı yahi mutlaka ikisine de bakan vardır ama üstte de demişsiniz işte sözde banlarmışştı diye belki...
  • lilith_halşii
    Dediğiniz gibi blogdan buraya birilerini çekmek dışında yapılacak hiçbir şeyin kendi çapımızdaki bir boykottan farkı olmaz maalesef bazı...
  • lilith_halşii
    Ya çok mantıklı ama yorumlarimiz onaylanmiyor bu konuda yaptığımız maalesef
  • lilith_halşii
    ‘’Alındı’’ alındı değil tamamen banlanması gerekiyordu olaylar fotoğraflara kadar gitmiş burda baya baya olay üzerinden aktiflik...
  • lilith_halşii
    Evet, insanlar güven kaybından dolayı gitti. Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama sanırım bir zamanlar T kişisi bile moddu, sonra...
  • lilith_halşii
    Kendi mailinle ve kendi şifrenle giriş yapıyorsun sonuçta bir başkasının durduk yere nick ve profil fotoğrafıyla uğraşacağını sanmam...
  • lilith_halşii
    Odur muhtemelen başka türlü nasıl olacak ki
  • lilith_halşii
    Çok ciddiyim yardım edin lütfen KDEKCKEKFKDRK ya emin de değilim bu arada bir ara sadece buraya yazmak için hesap açmıştım o mu acaba
  • lilith_halşii
    Kız naptın başkasının hesabına mı girmeyi başardın yanlışlıkla😂
  • lilith_halşii
    Abi helpKDWKCOEKFL buraya yorum yazmak için tekrardan hesap açtım bu nick name bana ait değil profil fotosu da bana ait değil noluo biri...
  • lilith_halşii
    Şu cümleyi okuyana kadar gayet sakindimde bu cümle patlattı ksksk üstelik olaylar yaşanırken haleda yönetici konumlarını da koruyorlardı...