Netizen Turkey Hoş Geldiniz!
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Ol
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lilith_halşii 'in en son etkinliği
lilith_halşii ,
Athena adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
Zannetmiyorum. Yoksa bu şiir falan yazanların konuları bu kadar çabuk onaylanıp anasayfayı doldurmazlardı. Bu olaylar yaşandığı vakitler...
20 Eyl 2025
bi konu açtım ama onaylanmasını bekliyorum. onaylanma olduğunu unutmuşum. her konu için böyle miydi bu?
20 Eyl 2025
evet adminler bazı userları koruyor onlardan biri de new person mı ne o
20 Eyl 2025
Blog yönetimindeki bazı kişiler değişmeli bence.
20 Eyl 2025
lilith_halşii durumunu değiştirdi
durum .
Millet bu başlıkları seviyor demekki😅🤣🤣🤣🤣🤣
17 Eyl 2025
Aslında ban sistemi blogda düzgün çalışsa, bu durumun biraz daha önüne geçilebilirdi. Yöneticinin dediğine göre banlanan bir kişi...
17 Eyl 2025
ya evet, onay isi cidden cok sacma. dedigin cok mantikli, ekstra olarak yeni hesaplar da onaya dusebilir. cunku bazilari yeni hesap acip...
17 Eyl 2025
anasayfa yine nanay olmus acnfmskkaxndnnskazkksnanzmxkskzkxndndnajzk
17 Eyl 2025
Burdaki mantığa göre zaten yorumların onaya düşmemesi, direkt yayınlanması gerekiyor. Yine de her yorum onaya düşüyor. Ben de onayın...
17 Eyl 2025
ya o kadar sacma ki. bazilari direkt kufur ediyor rahatca hani onlara bir sey olmuyor. iyice sacmaladilar onay zimbirtisini...
17 Eyl 2025
Bundan milyon defa şikayetçi olduk hâlâ daha bir şey yapılmıyor
17 Eyl 2025
ya o kadar delirtti ki buradan hesap acip yazmak istedim. adminler bazi kullanicilari koruyor. ne zaman onlara yorum yapsam tak...
17 Eyl 2025
lilith_halşii ,
lilith_halşii adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
Daha önce bazı forum sitelerini incelemiştim bazıları dayılardan ibaretti şu anda o görüntüyü anımsattı bana ksksk
15 Eyl 2025
lilith_halşii durumunu değiştirdi
durum .
Anasayfanın hali ne? Öncekiler hiç değilse bottu skjsksksj
15 Eyl 2025
lilith_halşii Tepki
Athena's yorum yap üzerinde Athena's profil yayını ile
Kalp .
@lilith_halşii yok be hesabımı seviyorum sildirmicem ama mesajlar harbi rezillik. baya mesaj var yani bir de tek tek konulara girerek...
15 Eyl 2025
lilith_halşii ,
Hesabını sen de sildireceksin sandım… mesajları elle tek tek silmek dışında bir seçenek yok maalesef bence gerek de yok. Ben...
14 Eyl 2025
lilith_halşii Tepki
Haney 🍯's yorum yap üzerinde lilith_halşii's profil yayını ile
Ağladım .
@lilith_halşii ah ah o görüntü, ben de çok özledim o görüntüyü
14 Eyl 2025
lilith_halşii Tepki
Athena's yorum yap üzerinde Athena's profil yayını ile
Kalp .
@lilith_halşii hepsi ergence mesajlar. saçma sapan şeyler yazmışım o yüzden silmek istiyorum sjxnwixj
14 Eyl 2025
lilith_halşii ,
Neden siliceksin ki mesajları?
14 Eyl 2025
durumda yazdıklarımı düzenledim de ben bu 700+ mesajı nasıl silicem ya
14 Eyl 2025