Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum kurallarında açıkça belirtiliyor açamayacağı, muhtemelen IP adresinden falan sistem buluyordur, bilemiyorum. Belki de zararı olmadıkça sıkıntı etmiyor olabilirler.
Bence (?) en başta HYBE altında çıkış yapamazlardı. Ama diyelim ki, hadi yaptılar; yeteneksizlikleri en baştan göze çarpar ve netolar bunları yerin dibine sokardı. Yine de HYBE, fan kitlelerini yönetmeyi başarabilen bir şirket; bir şekilde patlatmayı başarırdı belki de ama sonrası flop...
Şikayet kısmını bilmiyorum da, anonim kısmında onay olması mantıklı. Gerçekten tüm kaos potansiyelini tek başına içeren bir başlık kendisi.
Ek olarak, bu olayın detaylarını öğrendikçe iş çok saçma yerlere uzuyor. Hadi buna kalkışanın aklı yoktu da, buna yataklık edenlerin derdi neydi...
Buradaki kurallara bakarsak, yorumlarının silinmesi için hiçbir neden yok. Acaba bu olaylarla ilgili yorum yapıyorsan, o kişilerin isimleri falan da kara listeye eklenmiştir belki:unsure: Yine de bu, onaylanmaması için bir gerekçe değil.
Önceden şiir vb. şeyler paylaşan bir user vardı, hatta o paylaşım yapmış en son. Bence bunlar da onun arkadaşları ksks Hatta birbirlerine teşekkür ediyorlar ksksksks Onunkilerin bazılarını hiç değilse okuyordum bunlar milattan önceki Facebook'tan fırlamış gibi skksksskskksk
Zannetmiyorum. Yoksa bu şiir falan yazanların konuları bu kadar çabuk onaylanıp anasayfayı doldurmazlardı. Bu olaylar yaşandığı vakitler burada değildim ama bilerek böyle şeyleri yaşatacak kadar da vicdansız değillerdir diye umuyorum. Yine de, olaylar yaşandığı vakitler hemen kontrol altına...
Aslında ban sistemi blogda düzgün çalışsa, bu durumun biraz daha önüne geçilebilirdi. Yöneticinin dediğine göre banlanan bir kişi yeniden mesaj yazabiliyormuş. Dediğin gibi, yeni kullanıcıların da onaya düşmesi mantıklı bir hareket olur. Atıyorum, onaya düşmeden yazabilmesi için +300 yorum gibi...
Burdaki mantığa göre zaten yorumların onaya düşmemesi, direkt yayınlanması gerekiyor. Yine de her yorum onaya düşüyor. Ben de onayın kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Yalnızca kara listeye eklenen kelimelerin onaya takılması gerekiyor bence. Zaten çok ağır hakaret gibi durumları sürekli...
Hesabını sen de sildireceksin sandım… mesajları elle tek tek silmek dışında bir seçenek yok maalesef bence gerek de yok. Ben yazdıklarımı şöyle bir dönüp baktığımda hepsi bir npcnin elinden çıkmış gibi okudukça cringe krizine girdim skksksk arada bir dönüp eskiden böyle düşünüyormuşum a şimdi ne...