Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir yıl önce foruma bugün kaydolmuştum... İlk geldiğimde herkes bir konu üzerine odaklanıp hep onun üzerine başlık açıyor zannetmiştim hatta😅 baya kafa yormuştum ben ne başlıkları açsam diye sksk o zamanlar bir yılım dolunca o gün birçok etkinlik yapacam diye kafamda birşeyler kurmuştum lakin...
Numunekitap.com adında muhteşem bir web sitesi buldum birçok iyi yayınevinin konu anlatım föylerini test kitaplarını tyt ayt test kitaplarını bulabilirsiniz hazır tatil zamanıyken kitap indirme veya yeni döneme hazırlık yapmak istiyorsanız çok iyi (reklam gibi oldu skskksk) yine 1 ay sonra...
Sen neden onun peşinden koşasın ki... İşin garip yanı senden hediye talep etmeyip sonradan böyle tavırlara bürünmesi hediye istemediğine göre maddi bir beklenti içerisinde değildir diye düşünüyorum şımarmış diyebilirim yani aynı tavırları sende ona uygula yalnız kaldığı vakit muhakkak seni bulur...
Sonuçta benim o fotoğraftaki halimi görme veya o fotoğraf ile karşılaşma oranım yüzde kaç ki? İnsanlar bazen pat diye fotoğraf çekebiliyor anısı eğlencesi öyle çıkıyor bazen arka planda ki insanlar da poz veriyor hatta turistik alanlarda kaç tane fotoğrafımız var öyle çok hoşuma gidiyor hatta...
Hala merak ediyorum kim olduğunu bir trol olayıydı belki...
Bulunamadı o gün aktiflik tavan yapmıştı resmen çok iyiydi sksk aktif userleri bile tek tek incelemiştik sjsjsj
İlkokul da hocamız daha çok sınıf bazlı bakardı denemelerde fln tabi bizim sınıf hep ilk 10 da birkaç kişi olmazsa hıncını da bizden çıkarırdı😅 hem süslü hem de başarılı olan bir tiptim ama şuan öyle tipler çok yok maalesef skskjs okulda derece yaptıysan senden havalısı yok sjsjsj
Numarasını...
Tabikide listenin en başında Paris var😭 Disneyland'e gitmek istiyorum hep hayalimdi onun dışında tomorrowland coachella gibi festivallerin düzenlendiği her yer buralarda hep festival makyajı yapıp deli gibi dans etmenin hayalini kurmuşumdur😭
Doğru aslında oyuncuların özel hayatları fln çok çok fazla kamera altında olmuyorken idollerin tüm anları kamera altında üstüne birde fanservis de eklenip fanlara sunuluyor