Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

lilith_halşii kullanıcısının son içeriği

1. lilith_halşii

Ay pazar günü forumda 2. yıl dönümümmüş bir önceki yıl dönümü mesajımın üzerinden hangi ara bir...

Ay pazar günü forumda 2. yıl dönümümmüş bir önceki yıl dönümü mesajımın üzerinden hangi ara bir yıl geçmiş olabilir ya 🤷‍♀️ haleda üzerinden yalnızca bir yıl geçmiş gibi geliyor😅
  2. lilith_halşii

Önemli Bakın

Saygı çerçevesindeki her yoruma onay verilmesi gerek bence saygıdan kastımda küfür yani, bu iş hoca konuşma sınavında konuşucaklarınızı ezberleyin gelin der sonrada googleden bakıpta ‘’Hocam ben yazdım’’ kolpasını sıkarsınız ya ona dönmüş🤣 admin alımlarında çeviri yapabilecek kadar ingilizce...
  3. lilith_halşii

Teşekkürler balım💕💕

Teşekkürler balım💕💕
  4. lilith_halşii

Bir anda aklıma geldi görüntü kalitesinin kusuruna bakmayın lütfen🙏

Bir anda aklıma geldi görüntü kalitesinin kusuruna bakmayın lütfen🙏
  5. lilith_halşii

X'im veya instam yok bende aldıklarımı buraya eklemek istedim çok şükür bu yıl kendimi tuttum🤔...

X'im veya instam yok bende aldıklarımı buraya eklemek istedim çok şükür bu yıl kendimi tuttum🤔 a101 ve şoka uğramadım bile tavşanlı dosyayı napacan derseniz renkleri çantamla takım oldu😅 diğerini kesinlikle tavsiye ederim genişleyebilen bir dosya içine çok fazla şey alabilir. Amacım en başta onu...
  6. lilith_halşii

Önemli Bakın

Bence bu durumun iki sebebi olabilir; Muhtemelen bu olaya karışanlar haleda blogda yönetici konumundalar veya, Bu olayın bloğa da taşınmasını, yayılmasını, konuşulmasını istemiyorlar, Bana da birinci seçenek daha akla yatar geliyor ama bunca şeye rağmen haleda bu kişilerle iletişime devam...
  7. lilith_halşii

Önemli Bakın

Ban falan olmaz (bence(umarım)) lakin yorumlarınızın onaylanacağını dahi zannetmiyorum
  8. lilith_halşii

Önemli Bakın

Dediğim gibi potansiyeli olan bir site asyamag lakin burası kadar değil kavimler göçü etkisi olmaz lakin güvenle ve birbirimizle sohbet edebileceğimiz safe place bir alan olabilir yinede burası açısından birşeyler değiştirileceğini pek zannetmiyorum
  9. lilith_halşii

Önemli Bakın

Arayüzü gerçekten çok hoş ama yine haber akışı olarak burası alıyor en son haber 3 gün ondan önceki bir hafta eklenmiş burda günde onlarca haber eklendiği oluyor üstüne yüzlerce yorumda cabası maalesef burası yerine körezini tercih ederim sanırım yinede asyamagında canlanması birkaç çeviri yapan...
  10. lilith_halşii

Önemli Bakın

Ben buranın varlığını tamamen unutmuşum 🤦‍♀️ haber sitesi çok güzelde forumu yok maalesef burayı diğerlerinden ayıran kısmı forumu bence
  11. lilith_halşii

Önemli Bakın

Yöneticiler dışında farklı kişilerdir bence forum şuan bir işleyişe sahip olmadığı için kimsenin sık sık baktığını bile düşünmüyorum şahsen lakin blogda aynı şey söz konusu değil 1756676495 Burdakilerle hep birlikte toplanıp kemik kadro olma fikri çık aklımdan :ninja:
  12. lilith_halşii

Önemli Bakın

Dediğiniz gibi blogdan buraya birilerini çekmek dışında yapılacak hiçbir şeyin kendi çapımızdaki bir boykottan farkı olmaz maalesef bazı kişilerin hoşuna gidecek ama kore, dramalar ve magazin vb. aktif olan ve sürekli kullanıcısı olan burası ve körezin var korezinde burası kadar aktif bir...
  13. lilith_halşii

Önemli Bakın

‘’Alındı’’ alındı değil tamamen banlanması gerekiyordu olaylar fotoğraflara kadar gitmiş burda baya baya olay üzerinden aktiflik kasılmış arkadaşlık da bi yere kadar… burda bir insanın özel hayatı söz konusu bu kişiler şuan burda değiller ya bu gevşeklikle ona bile şükrettim açıkçası 😂 umarım...
  14. lilith_halşii

Önemli Bakın

Kendi mailinle ve kendi şifrenle giriş yapıyorsun sonuçta bir başkasının durduk yere nick ve profil fotoğrafıyla uğraşacağını sanmam merak etme panel kolay birşey de herhangi bir forum sitesindeki bir kullanıcı adı ile de kullanılabilecek kadar kolay değil korkma bu tarz anonim yerlerde sen...
  15. lilith_halşii

Önemli Bakın

Odur muhtemelen başka türlü nasıl olacak ki