Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Lina 🐣 kullanıcısının son içeriği

1. Lina 🐣

Kış ayları geri gelmiş gibi oldu 🥺🥺🥺🥺

Kış ayları geri gelmiş gibi oldu 🥺🥺🥺🥺
  2. Lina 🐣

@Sweet Mimosa ve senden bildirim alınca o kadar mutlu oldum kiii 🥺🥺🥺🥺🥺💗💗💗💗💗💗💗

@Sweet Mimosa ve senden bildirim alınca o kadar mutlu oldum kiii 🥺🥺🥺🥺🥺💗💗💗💗💗💗💗
  3. Lina 🐣

@Haney 🍯 kim olduğum bilinmeden nerede bu forum halkı neden bu kadar boş diye yazıp duracaktım...

@Haney 🍯 kim olduğum bilinmeden nerede bu forum halkı neden bu kadar boş diye yazıp duracaktım aslında belki geri gelen olur diye o yüzden paylaşım yapıyorum her gün burada 😂😂😂 aktif olursam hem eskiler gelir hem de belki yeni kullanıcılar uğrar diye siz olmayınca çok boş burası yalan yok ara...
  4. Lina 🐣

@Haney 🍯 malesef çabuk ifşa oldum 😂😂 hiç beceremem zaten entrikayı 😂😂💗💗🤦🏻‍♀️

@Haney 🍯 malesef çabuk ifşa oldum 😂😂 hiç beceremem zaten entrikayı 😂😂💗💗🤦🏻‍♀️
  5. Lina 🐣

@Haney 🍯 hep mi aynı olur ya bende ne iyiyim ne kötüyüm 🥺🥺🥺💖💖💖

@Haney 🍯 hep mi aynı olur ya bende ne iyiyim ne kötüyüm 🥺🥺🥺💖💖💖
  6. Lina 🐣

Kim Jisoo bu nedir sen beni öldürmek mi istiyorsun aşkım ❤‍🔥💕💕💕[MEDIA]

Kim Jisoo bu nedir sen beni öldürmek mi istiyorsun aşkım ❤‍🔥💕💕💕
  7. Lina 🐣

Bazılarının bu videoyu bile kesip fan savaşı başlatmaya çalışması Rosem ve Jisoom da çok yakışır...

Bazılarının bu videoyu bile kesip fan savaşı başlatmaya çalışması Rosem ve Jisoom da çok yakışır bir an evvel onlardan da çekim alırız umarım 🖤💗
  8. Lina 🐣

Saat 3'ü bekleyemiyorum artık 🥲🥲 [MEDIA]

Saat 3'ü bekleyemiyorum artık 🥲🥲
  9. Lina 🐣

[MEDIA] Lisa sadece dans ediyor, stüdyodan tek bir fotoğrafı bile yok bla bla 🥱

Lisa sadece dans ediyor, stüdyodan tek bir fotoğrafı bile yok bla bla 🥱
  10. Lina 🐣

@Sweet Mimosa biraz gizemli olayım dedim ama sitede birisi beni bot basmak ve farklı hesaplar...

@Sweet Mimosa biraz gizemli olayım dedim ama sitede birisi beni bot basmak ve farklı hesaplar açmak gibi saçma şeyler ile suçlayınca erken söylemek zorunda kaldım 😂 Mona Rosayım 😅😅
  11. Lina 🐣

Çevrim içi olduğunu görünce yazayım dedim @Haney 🍯 nasılsın nasıl gidiyor 🥺💕💕

Çevrim içi olduğunu görünce yazayım dedim @Haney 🍯 nasılsın nasıl gidiyor 🥺💕💕
  12. Lina 🐣

Bu tatlılık şaka mı 😍🐥 [MEDIA]

Bu tatlılık şaka mı 😍🐥
  13. Lina 🐣

Sektörü sallamaya geliyorlar ❤️‍🔥💛🌹 [MEDIA]

Sektörü sallamaya geliyorlar ❤️‍🔥💛🌹
  14. Lina 🐣

16 ağustos bir an önce gel lütfen 😫🙏🙏💓[MEDIA]

16 ağustos bir an önce gel lütfen 😫🙏🙏💓
  15. Lina 🐣

Alev ateş 🔥❤️‍🔥 [MEDIA]

Alev ateş 🔥❤️‍🔥