Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

masterofbullshit kullanıcısının son içeriği

1. masterofbullshit

Kimleri Özlediniz?

ay evet herkes gitmiş olay ne onu da anlamadım bir süre giremedim sonra bir geldim kimse kalmamış 😭😭 kalp kalbe karşıymış ya valla aşko ben de çok özledim seni iyi ki geldin gitme bir daha 🥺🥺🤍🤍
  2. masterofbullshit

Kimleri Özlediniz?

yaa hoş geldin💜💜 😭😭 nereye kayboldun bir geldim ki yoksun bulamadım hiçbir yerde de 😭
  3. masterofbullshit

Kimleri Özlediniz?

imruveyy demeye gelmiştim sen misin yoksa @rururu__ 🥺🥺
  4. masterofbullshit

Aespa Armageddon Teaser

AY ÇOK İYİ DURUYOR GELSİN BİR AN ÖNCE
  5. masterofbullshit

Korede Son Zamanlarda Cikan Iliski Haberleri

Hey maşallah çakal oğlana bak hiç çaktırmamış ulan Jae... Size mutluluklar diliyorum hayatım biz diğerlerinden haber bekleyelim o zaman
  6. masterofbullshit

Duam belli duyan belli 🤲🏻 Kız ne ara sevgili oldunuz Jaehyun ile mutluluklar diliyorum slslallaallaw
  7. masterofbullshit

Ay valla çok mutluyum daha çok gelsin ama bence de nugulardan gelmese daha güzel olur 👉🏻👈🏻 Bu arada ben de seviyorum Fred'i hem zengin hem ailesi geçmişi belli, kimlerden olduğunu biliyoruz slsklslslsls. Razıyım 🤲🏻 tüm kızlarına aynısını diliyorum 🤍
  8. masterofbullshit

Karabük Üniversitesinde Olan Olaylar

ayrıca bu erk*klerin çinli kadın sevdası yüzünden devlet bile yıkıldı çok konuşmasınlar aradan kaç asır geçti hala bir kadın bunların yüzüne azıcık gülse akılları başlarından gidiyor bir de utanmadan tüm suçu kadınlara atıyorlar
  9. masterofbullshit

Karabük Üniversitesinde Olan Olaylar

Orada okumuyorum da yaşamıyorum da ama daha geçen senelerde bile twitterda bu konuda bir şeyler yazanlara denk gelmiştim. Karabük'teki yabancı nüfus özellikle zenciler o kadar fazla ki misyonerlik çalışması yapan birçok kişi var, bu konuda toplantılar düzenlediklerini de görmüştüm. Çok zor...
  10. masterofbullshit

Kpop Sohbet

Onu da konuşalım sonraki bölümde inş skskakskwksksksk
  11. masterofbullshit

Kpop Sohbet

JAEHYUN İLE ROSÉ DIŞINDA KİMSEYİ KABUL ETMİYORSUNUZ ÇÜNKÜ 😭😭
  12. masterofbullshit

Gercek Oldugunu Düşündüğünüz 4.Jen Shipleri

ayy olur ben gidip çalışayım biraz onlara ls shiplerini çok bilmiyormuşum shuhydasgdd 1706008746 ayy ben de gidip çalışayım 3.gen severiiiiz ama hatırlamak için onlara da bakmam gerekiyor shdhsaghgsfd
  13. masterofbullshit

ayy ben de çok seviyorum, yaz yaz tüm shipleri elden geçirelim, ayy evet evet aramızda kalmasın mıydı neydi adı hshshdhsgdahdhs masa kuracağız az kaldı
  14. masterofbullshit

ay yuna kai wonyoung'a katılıyorum herhangi bir şey yaşandığını düşünmüyorum ama uzaktan beğeniyor gibilerdi ay cidden 12 sayfa teori konuştuk hahhaahhahshahsh ahahshahsahhshash jaehyun konusuna kamera arkası videosu gelirse tekrar dönelim lütfen (inş bu hafta gelir)
  15. masterofbullshit

beomgyu'ya da haber verelim dertli dertli bakmasın artık yazık ay ship konusunda birbirimizi o kadar gaza getirmişiz ki şu aklıma geldi 1705962147 ayyy hadi beomgyu cabbar yap şovunu :') 1705962250 beomgyu için saniyeler içinde jaehyun'u sattık sıdıasuhdfısaff