Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay evet herkes gitmiş olay ne onu da anlamadım bir süre giremedim sonra bir geldim kimse kalmamış 😭😭 kalp kalbe karşıymış ya valla aşko ben de çok özledim seni iyi ki geldin gitme bir daha 🥺🥺🤍🤍
Ay valla çok mutluyum daha çok gelsin ama bence de nugulardan gelmese daha güzel olur 👉🏻👈🏻
Bu arada ben de seviyorum Fred'i hem zengin hem ailesi geçmişi belli, kimlerden olduğunu biliyoruz slsklslslsls. Razıyım 🤲🏻 tüm kızlarına aynısını diliyorum 🤍
ayrıca bu erk*klerin çinli kadın sevdası yüzünden devlet bile yıkıldı çok konuşmasınlar
aradan kaç asır geçti hala bir kadın bunların yüzüne azıcık gülse akılları başlarından gidiyor bir de utanmadan tüm suçu kadınlara atıyorlar
Orada okumuyorum da yaşamıyorum da ama daha geçen senelerde bile twitterda bu konuda bir şeyler yazanlara denk gelmiştim. Karabük'teki yabancı nüfus özellikle zenciler o kadar fazla ki misyonerlik çalışması yapan birçok kişi var, bu konuda toplantılar düzenlediklerini de görmüştüm.
Çok zor...
ayy olur ben gidip çalışayım biraz onlara ls shiplerini çok bilmiyormuşum shuhydasgdd
1706008746
ayy ben de gidip çalışayım
3.gen severiiiiz ama hatırlamak için onlara da bakmam gerekiyor shdhsaghgsfd
ayy ben de çok seviyorum, yaz yaz tüm shipleri elden geçirelim, ayy evet evet aramızda kalmasın mıydı neydi adı hshshdhsgdahdhs masa kuracağız az kaldı
ay yuna kai wonyoung'a katılıyorum herhangi bir şey yaşandığını düşünmüyorum ama uzaktan beğeniyor gibilerdi
ay cidden 12 sayfa teori konuştuk hahhaahhahshahsh
ahahshahsahhshash jaehyun konusuna kamera arkası videosu gelirse tekrar dönelim lütfen (inş bu hafta gelir)
beomgyu'ya da haber verelim dertli dertli bakmasın artık yazık
ay ship konusunda birbirimizi o kadar gaza getirmişiz ki şu aklıma geldi
1705962147
ayyy hadi beomgyu cabbar yap şovunu :')
1705962250
beomgyu için saniyeler içinde jaehyun'u sattık sıdıasuhdfısaff