Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

mektup kullanıcısının son içeriği

1. M

Twice Jihyo'nun Tüm Konsept Fotoğrafları Yayınlandı.

ben beğenmedim ya hele alt satırdakilerde hep bayık bakıyor
  2. M

Irkçılık

Cahilliği yüzünden böyle demiş. Türkiye’yi bazı insanlar gerçekten ya tanımıyor ya da yanlış tanıyor. Bu da bence biraz ırkçılıkla alakalı… böyle bir merakımın olacağı bir yer olur muydu diye düşününce belgesellerdeki imkan azlığı yüzünden Afrika kıtasındaki ülkeler aklıma geldi ama Türkiyeyi...
  3. M

Soru Help! Kahvaltida Ne Yiyorsunuz?

yumurta kırması, tost, peynirli domatesli sandiviç, reçel ekmek, yumurta haşlaması, menemen, muhlama, poğaça, börek, patates kızartması + kahvaltılık 1691344363 bu arada poğaça yapıp buzluğa atıp ısıtıp ısıtıp yiyebilirsin üşeniyorsan
  4. M

görseler de isim yok ki anlarlar mıydı

görseler de isim yok ki anlarlar mıydı
  5. M

Soru Hangi Ülkeyi Gezmeye Gitmek İsterdiniz?

gezdiğimde ne bulmayı beklediğimden emin değilim, o yüzden seçemedim. Görsellerin çoğuna erişilebiliyoruz o yüzden tek bir ülke seçeceksem bana daha fazlasını vermeli diye tam düşünürken aklıma bir yer geldi ama adını bilmiyorum… çok gitmek istemiştim duyunca Bang chan anlatmıştı böyle...
  6. M

Kdrama: Celebrity

çok doğru noktalara parmak bastın bana da bölüm atlamış hissi verdi… aşk hikayesini daha ayrıntılı koysalardı keşke, geçmişi de daha fazla anlatabilirlerdi o an ki zaman için de karakterlerine daha otururdu 1691188071 bana da Amerikanvari gelmedi, Twitterda biraz daha farklı bir bakış açısı var...
  7. M

Kdrama: Celebrity

Bu ara popüler bir dizi olan Celebrity’i hep beraber yorumlayalım. Seo A-ri, babası 18 yaşlarında iflas eden vizyonlu ve güzel bir kız. 30 yaşında ünlenmesi hakkında bir dizi. İlk başta hiç gönlü olmasa bile birden başlıyor ve yükseliyor. Eski sınıf arkadaşı influencer ve camiaya tanıtıyor kızı...
  8. M

İlişkileri Açıklandıktan Sonra Idollerden Soğumak

Crush’ın kişiliği ve ilişkileri hakkında pek bilgim yok ama Crush’ın alchol diary programını izleyince komik bulmuştum. İnsanlar birbirlerini tamamen tanıyıp çıkmıyordur, günlük hayat yaşayışlarında uyum sağlayabilmelerine bakıyorlardır.
  9. M

Billboard, Tüm Zamanların En Iyi 100 Kore Pop Şarkısı Listesini Yayınladı

kronolojik bir liste yapıp enleri sıralamadan da seçebilirdiler çünkü bana bazı şarkıların olması garip geldi
  10. M

Billboard, Tüm Zamanların En Iyi 100 Kore Pop Şarkısı Listesini Yayınladı

tell me, ddu du ddu du, spring day dışındakilerinin melodilerini hatırlayamadım 1689894104 19. sırada new jeans olması peki? ilk yirmide psy yok, listeyi genel anlamda beğenmedim ben
  11. M

İnti*Ar Düşünceleri

Genç yaştasın ne hayata geç kalması… üniversitede herkes yaşıt değil zaten, mezuna kalmakta çok normal bir şey. Ailen seni üzmemek için susuyorlardır, onlarda bu dönem içerisinde yıpranıyorlar onlara da alınma. Sağlığın el vermiyorsa ve çok stres oluyorsan sıralamana göre bölüm araştırmanı...
  12. M

Dedikodu Dispatch Baba Olan Bir Idolü Ifşalamayı Düşünüyor!!??

vay beeee çok heyecanlı bts’ten biri çıksa fena olay olurduuuuu şirket para vermeyeceği ilk beşte olan bir grup olması beni bigbang veya exo diye düşündürttü
  13. M

Kpop’u Ne Zaman Bırakırız

Gitmeyecekse kötü etkilerine yakalanmasak bari 🥲
  14. M

Kpop’u Ne Zaman Bırakırız

ben de stanlemekten uzak duruyorum. övgüden de sövgüden de rahatsız oluyorum…
  15. M

Barbie Ve Oppenheimer Filmleri Hakkında Gelen İlk Yorumlar

Barbie’yi izlemeyi düşünmüyorum sadece çok iyi reklamı yapılmış bir iş ama Nolan’ın filmleri genellikle çok beğenilirdi ve önünde sonunda herkesin izleyeceği filmlere dönüşürdü yorumların olumsuzluğuna bakınca internete düşünce bile izlemeyebilirim