Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İş hayatı çok başka ya. İnsan yaşarken çok kötü hissediyor ama bittikten sonra kendinde bir gelişme olduğunu görüyorsun. Yine de insanlar keşke bu kadar kaba olmasaydı...
Ki ben fw'lar hakkında konuşmayı sevmememe rağmen bıktırdınız yani.
O kadar iki yüzlüsünüz ki cidden gına geliyor artık, twitter'da ki toxic diyeceğim blinklerinde bunlara neden anladıkları dilden konuştuğunu da daha net kavrıyorum. Çünkü bu insanlar düzgün cevaptan anlayacak insanlar değil...
Ya yazmazsam olmaz çok içimde kaldı ama twitter'da ki kpop fanları gördüğüm en iki yüzlü fan kitlesi gerçekten.
Bakın Bp sevmezsiniz, bu beni gram ilgilendirmez. Ama Blackpink üyelerinin direkt HEPSİ; or@spu, ygnin altına yattı, jeremy ile yattı, frederick ile parası için birlikte ve daha...
ya zaten Blackpink'in Pinkchella dönemi cidden peak bir dönem. O sahnelerinin kötü olduğunu söylemek için bana göre direkt anti olmak gerek. Kızlar cidden direkt hepsi manyak iyiydi. Sahne hakimiyetinde ve karizmasında üzerlerinde kimse yok. Grubun her üyesi star ışığına sahip çok garip
kendileri 1 Milyar spotify dinlenimine ulaşan tek 2. jenerasyon kız grubu bu arada :cool: bu dönemde bile bu etkidelerse 3. jen'de çıksalar neler yaparlardı Allah bilir
Ya bu olayla alakalı komik olan şey Blackpink'in performansını gündeme getiren ve ayrı ayrı başlıklar açan Koreli netizenlerdi. Ben mesela Le sserafim'in bu derece tepki alacağını hiç düşünmezdim ama bir girdim Twitter'a K-netizenler içlerinden geçmişler ve attıkları her tweet'e de Bp'i...
Yg 3. jen'de çıkardığı 3 grubu da manyak bir şekilde debutlatıp şimdi nasıl bu hale düştü cidden dıopjvsğjodvğp bu şirketin düşmana ihtiyacı yok bence kendi kendinin düşmanı mal xdoıvhjapdsıj
O kadar güzel ki kelimelerle anlatamam cidden. Fotoları ilk görünce zaten bir kalakaldım. Farklı bir stille görmek aşırı güzel geldi hep böyle olsun lütfennn