Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

ponywinx kullanıcısının son içeriği

1. ponywinx

Netizen Turkey Sitesinde Hesabımın Kapanmasını Istiyorum

Evet hesabımın kapanmasını ve tüm yorumlarımın da silinmesini istiyorum kısa ve net nereden yazacağımı bilmediğim için de buradan yazıyorum sitedeki hesabım ve tüm yorumlarım silinirse memnun olurum
  2. ponywinx

çok ironik ve ters zamanlama olmuş trajikomik gibi ama sorun yok eninde sonunda buranın...

çok ironik ve ters zamanlama olmuş trajikomik gibi ama sorun yok eninde sonunda buranın aktifliğini düşeceğini tahmin ediyordum zaten sadece bu kadar erken değil ve gerçekten beni çok mu özlemiştiniz ya yerim sizi ben, ben de sizi çok özlemiştim keşke bu kötü olayların hiç birisi yaşanmasaydı da...
  3. ponywinx

şimdi meraktan bir girip bakayım dedim aşırı sıkıcı olmuş bu forum

şimdi meraktan bir girip bakayım dedim aşırı sıkıcı olmuş bu forum
  4. ponywinx

evet gene fena değildi geldiğim zaman aktifti

evet gene fena değildi geldiğim zaman aktifti
  5. ponywinx

ben de çok özledim burası beni rahatlatıyordu stresimi atıyordu keşke çok daha önce gelseydim...

ben de çok özledim burası beni rahatlatıyordu stresimi atıyordu keşke çok daha önce gelseydim diyorum bazen
  6. ponywinx

Soru Kaba Biri Miyim Takılıyorum:((((

doğru diyorsun daha dikkatli olsam yeter
  7. ponywinx

ay aşkım hiç sanmıyorum maaleseff

ay aşkım hiç sanmıyorum maaleseff
  8. ponywinx

Bilemiyorum sanırım o an özür dileyemedim utandım yani özür dilemeyi istemeyecek birisi değilim diğerine gelince haklısın iki üç dakika dahadan sıkıntı olmaz böyle durumlarda akışına bırakacağım bir dahakine zaten ayak üstüyse çok uzun sürmez ve aynı tavır bana sergilense kişisine göre...
  9. ponywinx

Kimleri Özlediniz?

ühü ben ağlıyom ilk defa beni özleyen biri
  10. ponywinx

Kimleri Özlediniz?

O değilde şimdi fark ediyorum kimse beni özlememiş .(((
  11. ponywinx

Öncelikle beni övün ayy Ponycimm çok kibarsın diyin diye değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum evet soruma çok az yanıt gelir aktiflik yüzünden ama olsun. Daha demin biri aradı tanıdığım, adımla seslenmesine rağmen bir dakika geçmeden yanlış numara dedi, ben de sorun değil dedim o da bir...
  12. ponywinx

neden kaldırılmış ki bu, kız yardım için ne yapacağını sormak için sormuş/yazmış olabilir...

neden kaldırılmış ki bu, kız yardım için ne yapacağını sormak için sormuş/yazmış olabilir saçmalığa bak
  13. ponywinx

Girlss buradaki konu ne

Girlss buradaki konu ne
  14. ponywinx

Kimleri Özlediniz?

Yaa yumuşacık oldummm 🥰 🧸
  15. ponywinx

Kimleri Özlediniz?

Oyşş yerim seni 😙🥰