Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

romo kullanıcısının son içeriği

1. romo

Lütfen Okuyun. (Tekrar Açtım O Kulllancıı Görür De Yaptıklarını Anlar Di̇ye)

Evet 1000 tane dislike ve bir sürü alıntı yedik yine keşke biriniz cevap verseydiniz zaten aynı şeyleri yazıyorsunuz sürekli 1699722709 Tamam kanka
  2. romo

eğer o gönderi yoruma kapatılmasaydı altına yazacaktım. Kin tutacak kadar önemsemiyorum saçma buldum önceki gönderideki yorumlarını, bağlantılı post açılınca buraya yorum attım
  3. romo

Boş ver salla bu forumdaki duyarcı kitleden gına geldi zaten bu user iyice deluluydu
  4. romo

Ledzeppelin sıkıntılı galiba silmiş hesabı iyi oldu
  5. romo

Haber Aespa ‘Drama’ Yayınlandı

Ben bayıldım. Lütfen albümü kontrol edin😍 Savage tipi bir şarkı ama Savage gibi çorba gibi yüksek notalar yok
  6. romo

Dedikodu Sektordeki En Prob Kadın Grup Sizce Kim ?

Valla keşke sağlam kaynak bulabilsem hatırladığımı söylicem ama özetle olay zorbalık değildi jimin sadece biraz sert davranmış gibi algılamış bazı şeyleri mina, onları abartmış. Aoa üyelerinin hiç alakası yok zaten. Lee hyori jimin’in sığınabildiği ilk kişilerden biriydi bu olaylarda ona ithafen...
  7. romo

Dedikodu Sektordeki En Prob Kadın Grup Sizce Kim ?

AOA aklandı, şu grubun üstüne gitmeyin artık. T-ARA 2 oldu
  8. romo

Wattpad'de Fic Önerir Misiniz?

Fandom eğlencesinin %90’ı ficler %10’u tartışma bence
  9. romo

Haber Exo'dan Chen Bugün Evlendi

Öncelikle çok güzel bir gün çok sevindim😍😍😍😍Luhan katılıp Lay katılmadıysa da hiç şaşırmayacağım ama former EXO member derken Lay’den bahsediliyor gibi geldi bana
  10. romo

Önemli Uranyum Foruma Veda Ediyor

Vay anasını, hiç muhabbetimiz olmadı ama bol şans
  11. romo

Haber Enhypen Mama'da Adaylıktan Çıkarıldı

İyi olmuş. Mama’nın prestiji bugünlerde yerlerde geziyor zaten. Enha daha iyisine layık
  12. romo

Her Önüne Gelene Ace Denmesi

Ace bilmiyorum da all rounder denince aklıma ilk p1harmony jiung geliyor 4.jenerasyonda benim
  13. romo

Anonim Forumda Bıktıklarınız

Bebek jae 💗💗💗
  14. romo

Haber 2023 Mama Adayları

Saçma sapan bi mama