Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

rüyalardabuluşaım kullanıcısının son içeriği

1. rüyalardabuluşaım

🍂🍂🍂kendimi Ifşalıyorum Letsgooooo🍂🍂🍂

Elveda forum ahalisi.☺️🍂
  2. rüyalardabuluşaım

Forum Üyeleri Size Hangi Rengi Andırıyor

Diğer üyeleri pek bilmiyorum ama kendim için kahverengi yahut yeşil olsun isterdim. Sonbahar sevdamı biliyorsunuz kahverengi o sebepten. Yeşil ise Hz.Muhammed(sav)'in en sevdiği renk olması sebebiyle. 🍂 ☺️
  3. rüyalardabuluşaım

Bunlar Ne??

İnsanlık iyice sapıttı. Doğru insan olmaya çabalayacaklarına vakitlerini harcadıkları şeyler bunlar. 🍂
  4. rüyalardabuluşaım

Ciddi bir şeyler yazdığımda benimle alay etmeniz beni incitiyor. Elbet beni hoş...

Ciddi bir şeyler yazdığımda benimle alay etmeniz beni incitiyor. Elbet beni hoş karşılamayabilirsiniz. Yine de alaya alınmak beni üzüyor:/ İnsanın alay konusu olmasına Rabb'i ve eşsiz yaratıcısı olan Allah razı olmaz.
  5. rüyalardabuluşaım

Kanye Ve Bianca Censori'nin Paparazi Fotoğrafları

Akıllarınızda yer edinebilmek beni mutlu ediyor. 😆 İyi manada mı söylüyorsunuz bilmiyorum ama kötü manada ise hakkınızı helal edin. 🍂
  6. rüyalardabuluşaım

Hayırlı günler arkadaşlar.😆🍂

Hayırlı günler arkadaşlar.😆🍂
  7. rüyalardabuluşaım

Kanye Ve Bianca Censori'nin Paparazi Fotoğrafları

İyice sapıttı insanlık. Benim içime öyle büyük keder oluyor ki... Allah affetsin bizleri. 🍂
  8. rüyalardabuluşaım

Soru En Sevmediğiniz Ev İşi?

Temizlik imandan gelir. 🍂 Dolayısı ile temiz olmayı, temizlik yapmayı çok severim. Ancak şu ütü işine gerek yok gibi.😁😁😁😁
  9. rüyalardabuluşaım

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Zannetmiyorum ki bir gün New york'ta bir gün Fransa'da bir gün orda burda olup şatafatlı hayat yaşayan biri kendini bunca ispat yükü altına soksun. İnandırıcı tek bir şey bile herkesin sesini keser. Ancak yok.
  10. rüyalardabuluşaım

Deprem olayı ile ilgili kanıt((Haberlere düşmemesi inandrıcı değil elinizde bir kanıt olmalı.) YouTube hesabının arkadaşınıza ait olduğuna yönelik kanıt ve YouTube hesabı. Konserde bulunduğunuzun kanıtı vs.vs. Kanıt atmak isteseniz çok fazla.
  11. rüyalardabuluşaım

Neden hiç ispatınız yok? Bu noktada sadece sözlere güvenilecek gibi değil. Her şeyiniz çok abartı.
  12. rüyalardabuluşaım

Ekran görüntüsünü YouTube'dan almışsınız ama. İnstagram'dan alsa idiniz instagram yazardı.
  13. rüyalardabuluşaım

Bir şey sormak istiyorum. Sizin yazdıklarınızı biraz incelemek istedim. Beyonce konserine gittiğinizi söylediğiniz fotoğrad YouTube ekran görüntüsü çıktı. Burada bir hikayenin içindesiniz sanıyorum ki. Yine de milletin travmalarını kullanmayın lütfen, büyük hak yemektir.
  14. rüyalardabuluşaım

Evet lütfen gelişme olursa okuyabileceğimiz bir haber bırakın bize. Böylelikle soru işareti kalmaz. ☺️
  15. rüyalardabuluşaım

Dediğim gibi olaylar gözüme inandrıcı gözükmedi. Elbise seçmeniz de bir şeyi ispatlamaz. Olayda siyasiler var ve deprem söz konusu ise zaten haber olmama ihtimali yok..Eğer haberlere düşerse atarsınız. Sizi kötü hissettirmek, üstünüze gelmek istemem. Hem düğünün bugün olduğunu yazmışsınız aile...