Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diğer üyeleri pek bilmiyorum ama kendim için kahverengi yahut yeşil olsun isterdim. Sonbahar sevdamı biliyorsunuz kahverengi o sebepten. Yeşil ise Hz.Muhammed(sav)'in en sevdiği renk olması sebebiyle. 🍂 ☺️
Ciddi bir şeyler yazdığımda benimle alay etmeniz beni incitiyor. Elbet beni hoş karşılamayabilirsiniz. Yine de alaya alınmak beni üzüyor:/ İnsanın alay konusu olmasına Rabb'i ve eşsiz yaratıcısı olan Allah razı olmaz.
Zannetmiyorum ki bir gün New york'ta bir gün Fransa'da bir gün orda burda olup şatafatlı hayat yaşayan biri kendini bunca ispat yükü altına soksun. İnandırıcı tek bir şey bile herkesin sesini keser. Ancak yok.
Deprem olayı ile ilgili kanıt((Haberlere düşmemesi inandrıcı değil elinizde bir kanıt olmalı.)
YouTube hesabının arkadaşınıza ait olduğuna yönelik kanıt ve YouTube hesabı.
Konserde bulunduğunuzun kanıtı vs.vs.
Kanıt atmak isteseniz çok fazla.
Bir şey sormak istiyorum. Sizin yazdıklarınızı biraz incelemek istedim. Beyonce konserine gittiğinizi söylediğiniz fotoğrad YouTube ekran görüntüsü çıktı.
Burada bir hikayenin içindesiniz sanıyorum ki. Yine de milletin travmalarını kullanmayın lütfen, büyük hak yemektir.
Dediğim gibi olaylar gözüme inandrıcı gözükmedi. Elbise seçmeniz de bir şeyi ispatlamaz. Olayda siyasiler var ve deprem söz konusu ise zaten haber olmama ihtimali yok..Eğer haberlere düşerse atarsınız. Sizi kötü hissettirmek, üstünüze gelmek istemem. Hem düğünün bugün olduğunu yazmışsınız aile...