Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

ŞEREF kullanıcısının son içeriği

1. ŞEREF

Bilgi Köşesi Dünya Turu 5: İtalya

Çok teşekkürler.
  2. ŞEREF

Bilgi Köşesi Dünya Turu 19: Özbekistan

Ellerinize sağlık çok teşekkürler.
  3. ŞEREF

Siftahımızı Yapalım 😄

Paylaşımınız için çok teşekkürler.
  4. ŞEREF

Uygulama Varmı??

Çok teşekkürler.
  5. ŞEREF

Günün Sözü

Yeşil Bir Dünya İçin Munzur Çayı Hep Özgür Aksın Kaz Dağlarındaki Çiçekler Hiç Solmasın İBRAHİM SEVİNDİK
  6. ŞEREF

Güzel Sözler

Ey Madenci Doğayla Uğraşma Munzur Dağlarını Anla Kaz Dağlarından Defol İBRAHİM SEVİNDİK
  7. ŞEREF

Gel Bahar -Afet İnce Kırat

GEL BAHAR Kaç yıl geçti aradan kül ettin her bayramı Başımıza taç yaptık hüznü kederi gamı Çok mu gördün acaba bize kuru selamı Hasret kaldık yüzüne neredesin ey bahar XXX Hani nerede şimdi pemben yeşilin sarın Evin damı çökecek altında kaldık karın Göz görmez kulak duymaz sezilmez ah u zarın...
  8. ŞEREF

Türk Kadını - Ayla Yıldırım

TÜRK KADINI Ben güçlü Türk kadınıyım Çağdaşım, medeniyim Arap adetleri bana sökmez Kimsenin önünde diz çökmem. xxx Düşünce ufuklarım geniştir Zekiyim, bilgiliyim Her zorluğu yenerim Engelleri yıkar, dağıtırım. xxx Ben şerefli Türk kadınıyım Efeyim, yiğidim Uygarlık yolunda Dünya kadınlarının...
  9. ŞEREF

Yeşil Bir Dünya İstiyorum - Salih Çetin

YEŞİL BİR DÜNYA İSTİYORUM Betonların az, bahçelerin, parkların bol olduğu, Akaryakıt kullanımının az, oksijenin bol olduğu, Yakılan ağaçların olmadığı, dikilen ağarların bol olduğu, Çevre dostu insanların olduğu bir dünya istiyorum. Mermilerin, bombaların uçmadığı, beyaz güvercinlerin uçtuğu...
  10. ŞEREF

Gerçek Dost Kimdir

GERÇEK DOST KİMDİR Yürüdüğünüz her yolda ne ayağınıza çelme takar, ne de sizi geçmeye çalışır. Yolundaki tehlike diken dahi olsa elleriyle ayıtlar, Geri döndüğünde elini sırtında hissedersin, Yorulduğunda koluna girer, Varlığını hissettirmez çoğu zaman, düştüğünüzde tutunca anlarsınız hep...
  11. ŞEREF

Bakar Körüz - Nafiz Yılmaz

BAKAR KÖRÜZ Kurduğun cumhuriyet gör ne hallerde Dünyaya utanır olduk bir bak ATAM Gafletle ihanetle hıyanetle doldular Yüzüne bakamaz olduk inan ki ATAM XXX Hurafeler çoğaldı peş peşe aldı başını gitti Devrimlerin yerinde saydı ileriye gitmedi Çakallar ordusu sardı her yanımızı bizleri tüketti...
  12. ŞEREF

Bilgi Köşesi Teşkilat'ın Silahşörü Yakup Cemil

TEŞKİLAT-IN SİLAHŞÖRÜ YAKUP CEMİL (Yakup Cemil'in Ölümle Liderlik Arasındaki Sınavı) 1) Yakup Cemil son adamlarını ünü bütün imparatorluğa yayılmış ve günümüze kadar da gelmiş olan Sinop Zindanlarından devşirir. Hepsi birbirinden belalı hepsi birbirinden tehlikeli iki bin adam."Berberler bir...
  13. ŞEREF

Bilgi Köşesi Seyit Onbaşı

SEYİT ONBAŞI Çanakkale Savaşı kahramanlarından (D. Eylül 1889, Balıkesir'in Havran İlçesi Çamlık (Manastır) köyü - Ö. 1939, Balıkesir). Seyit Ali Çabuk veya Seyit Ali Onbaşı olarak da bilinir. Soyadı kanunundan sonra kendisine "Çabuk" soyadı verilmiştir. Baba adı Abdurrahman, anne adı...
  14. ŞEREF

Benim Köyüm - İbrahim Sevindik (Yılın Şiiri)

BENİM KÖYÜM Baharda şenlenir bağı, bahçesi Kokusu başkadır benim köyümün Unutturur adama gamı, kederi Havası başkadır benim köyümün XXX Akşam olur herkes döner evine Can kurban inan ki benim köyüme Gülabi'nin torunları derler bizlere Özü başkadır benim köyümün XXX Yeşil yeşil meşeleri var...
  15. ŞEREF

Bilgi Köşesi Brastikli Aziz Ağa

BRASTİKLİ AZİZ AĞA Erzincan yöresinin ünlü halk kahramanı. Mangal gibi yüreği olan bir kartal. Ülkesini parçalamak isteyenlere karşı savaşan bir silahşör. Yıllarca hep düşmanlarını titreterek yaşamış yiğit bir adam. Aziz Ağa 1852 yılında Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Brastik köyünde dünyaya...