Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

shouldnotcare kullanıcısının son içeriği

1. S

İnti*Ar Düşünceleri

Başka ülkeye gitmeyi bırakın,uçak bileti parası bile maalesef çok zorlar bizi. Bu sene dershaneye gideceğim o yüzden boş vaktim olmayacak başka bir yerde de calisamam. Soylediklerinizde haklısın fakat böyle psikolojik sorunları olan insanlar böyle düşünemiyor gerçekten çok zorlanıyor,üstüne...
  2. S

İnti*Ar Düşünceleri

Çok teşekkür ederim. Biraz daha iiyiyim şu an ❤️
  3. S

İnti*Ar Düşünceleri

Merhaba arkadaşlar. Belki biliyorsunuz dur ben 2. Kez mezuna kalma kararı aldım. Fakat hiç iyi değilim şu an. Geçen seneden daha kötü yaptim. Ve ağır bir anksiyete bozukluğu hastası olarak delirmek üzereyim şu an. Annem de babam da bana çok kızdı. Konuşmaya çalışıyorum sessizlikle...
  4. S

2.Mezun

Harikasınız gerçekten çok tebrik ederim. Umarım hayat bana da çok güzel kapılar açar ❤️
  5. S

2.Mezun

İçimi okudunuz sanki. Tam da hayata geç kaldığımı,her şey için çok geç olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim ❤️
  6. S

2.Mezun

Çok teşekkür ederim. Bu sene her şey üst üste geldi ve pek istikrar göstermedim. Seneye umarım daha iyi olurum❤️ 1689859928 Çok teşekkür ederim. Dershaneye gitmeyi kesinlikle düşünüyorum ❤️
  7. S

2.Mezun

Bu sene evden çalışmıştım seneye asla öyle bir hataya düşmem
  8. S

2.Mezun

Çok teşekkür ederim. 💗Şu an mantıklı düşünemiyorum o yüzden kötüyüm umarım sakinlesince düzgün dusunebilirim 1689858945 Yerim seni çok teşekkür ederim ❤️
  9. S

2.Mezun

Çok kötü geldi sıralamam tercih yapamam
  10. S

2.Mezun

Evet arkadaşlar ben 2. Mezuna kaldım. Berbat bir haldeyim. Kendimi balkondan atma*a azıcık bir şey kaldı.