Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkeklerin peşinizden koşması ilgi vermesi sizi elde edene kadardır bunu unutmayın. Hatta sadece erkeklere özel değil çoğu insanda böyle bir durum var günümüzde karakterli ve kaliteli ilişkilerin sayısı çok azaldı ne yazık ki
19 yaşındayım, 15 zannediyorlar. Birkaç kez kimlik göstermek zorunda kaldım. Kişilik olarak da arkadaşlarım ilk karşılaşmamızda beni soğuk ve kibirli biri zannettiklerini ama öyle olmadığımı söylüyor genelde.
Konu sahibi benim de benzer bir anım var kadınlıkla bağdaştıramam lakin ben de aile içinde ayrımcılığa uğradığımı hatırlıyorum. Rahmetli babaannem ben küçükken (sanırım ortaokuldaydım) benimle aynı yaşta erkek kuzenimi çok överdi, onun benden daha akıllı olduğunu söylerdi halbuki ben derslerimde...
19 yaşındayım. Lise yıllarından beri görüştüğüm yakın olduğum beş kişilik bir arkadaş grubum var. Arkadaşlarımı kişilik olarak gerçekten seviyorum iyi anlaşıyorum. Ama eğlence anlayışım onlarınkiyle pek uyuşmuyor. Alkol almayı çok seviyorlar, bazen bir mekanda buluşup sarhoş olana kadar bir...
Merhabalar. Ben ilk senemde iyi bir üniversitede hukuk kazandım. Şu an ikinci senem fakat ben dönem başında okulu dondurup tekrar yks çalışmaya başladım çünkü avukatlığın bana göre olmadığını düşündüm. Aile evinde okuyorum ve artık ailemle kalmak istemiyorum bu da tekrar hazırlanma kararı...