Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben İzler Kalır kitabını almayı düşünüyorum konusu güzel geldi sizce alsam mi okudunuz mu siz hiç nasıl bir kitap?
Kitabın konusu;
Soner`in kâbus dolu hayatı, doğduğu ilk günden başlamıştır. Hayata bir sıfır yenik başlayan herkes gibi çocukluğunu yaşayamadan bir gence dönüşmüştür. Yıllardır...
Ben çok iyi hatırlıyorum 5. Sınıftan 6. Sınıfa gectigim o yaz tatilinde bir arkadaşımın önerisi üzerine School 2017 dizisine bir bakındım ve çokta beğendim sarmıştı beni öyle arkadaşımdan birkaç daha öneriler alarak kdrama fanı olmuştum. Şuanda en sevdiğim kdrama Tale of the Nine Tailed bu da...
Gerçekten anlamıyorum. Seviyormuş gibi yapıyor iyi güzel anlaşıyoruz falan sonra bir anda "Artık istemiyorum". Artık istemiyorum mu? Ne kadar sinir oluyorum şu lafa. Ya da aldatmalar falan madem sevmiyorsun madem başka biriyle olacaksın o zaman niye bizimle olup aldatıyorsun? Milletin...
Felix geçenlerde (15 Şubat'ta) bir araba kazası geçirmiş ben bunu duyunca çok üzüldüm ve endişelendim neyseki çok ciddi bir şey değilmiş sinir sıkışması varmış hemencecik iyileşir umarım (aslında o gün bu gönderiyi atcaktim biraz geç paylaştım internetim yoktu)
Ve bu olaydan sonra bazı sözde...
Dimi destek olacaklarına saçma ve anlamsız yorumlar yapıyorlar aksine paylaşan kişi için eleştiri olarak (kotu eleştiri değil) şurayı şoyle yapsan daha iyi olur ya da şurada küçük bir hatan var orayı duzeltebilirsin tarzında yorumlar yapılabilir veya güzel olmuş gibi destek yorumları yapılabilir...
Şimdi öncelikle hepinize selamın hello bacilarim geçenlerde biz yakın arkadaşım olan Ecrin sahisiyla bulusmuştuk bilirsiniz arkadaşıyla buluşunca insan deli dolu olur he işte bizde ben onu kendi evine bırakırken (bizim yeni evimize ilk kez gelmişti ordan gitmeyi bilmiyordu diye götürmüştüm)...