Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

taexkookwqq kullanıcısının son içeriği

1. taexkookwqq

Soru İzler Kalır Kitabını Alsam Mı?

Ben İzler Kalır kitabını almayı düşünüyorum konusu güzel geldi sizce alsam mi okudunuz mu siz hiç nasıl bir kitap? Kitabın konusu; Soner`in kâbus dolu hayatı, doğduğu ilk günden başlamıştır. Hayata bir sıfır yenik başlayan herkes gibi çocukluğunu yaşayamadan bir gence dönüşmüştür. Yıllardır...
  2. taexkookwqq

Bu Tweete Bayılıyorum

Yüklerken sıkıntı olmuş sanırım düzelttim şimdi bakabilirsin
  3. taexkookwqq

Bu Tweete Bayılıyorum

Bu tweete bayılıyorum ya hangi akıllınin eline su oyuncak düştü de paylaştı şu yorum da nasıl aklına geldi
  4. taexkookwqq

Kdrama Izlemeye Hangi Diziyle Başladınız Ve Şuan En Sevdiğiniz Kdrama Ne?

Ben çok iyi hatırlıyorum 5. Sınıftan 6. Sınıfa gectigim o yaz tatilinde bir arkadaşımın önerisi üzerine School 2017 dizisine bir bakındım ve çokta beğendim sarmıştı beni öyle arkadaşımdan birkaç daha öneriler alarak kdrama fanı olmuştum. Şuanda en sevdiğim kdrama Tale of the Nine Tailed bu da...
  5. taexkookwqq

Bir Insanın Duygularıyla Neden Oynarsın?

Gerçekten anlamıyorum. Seviyormuş gibi yapıyor iyi güzel anlaşıyoruz falan sonra bir anda "Artık istemiyorum". Artık istemiyorum mu? Ne kadar sinir oluyorum şu lafa. Ya da aldatmalar falan madem sevmiyorsun madem başka biriyle olacaksın o zaman niye bizimle olup aldatıyorsun? Milletin...
  6. taexkookwqq

Dedikodu Taennie Yeniden Mi?

Katılıyorum gerçekten çok doğru söylemişsin.
  7. taexkookwqq

Felix In Araba Kazasi

Felix geçenlerde (15 Şubat'ta) bir araba kazası geçirmiş ben bunu duyunca çok üzüldüm ve endişelendim neyseki çok ciddi bir şey değilmiş sinir sıkışması varmış hemencecik iyileşir umarım (aslında o gün bu gönderiyi atcaktim biraz geç paylaştım internetim yoktu) Ve bu olaydan sonra bazı sözde...
  8. taexkookwqq

Dedikodu Neden Durmadan Birilerini Karalamaya Çalışır Ki Insan?

Dimi destek olacaklarına saçma ve anlamsız yorumlar yapıyorlar aksine paylaşan kişi için eleştiri olarak (kotu eleştiri değil) şurayı şoyle yapsan daha iyi olur ya da şurada küçük bir hatan var orayı duzeltebilirsin tarzında yorumlar yapılabilir veya güzel olmuş gibi destek yorumları yapılabilir...
  9. taexkookwqq

Görmeden Duymadan Arkadaşlık?

Elbette arkadaş kalmaya devam edebilirsiniz ama gerçek bulusmalarin yeri bir ayrı olur
  10. taexkookwqq

@JeyKey evet o da var

@JeyKey evet o da var
  11. taexkookwqq

Niye bilmiyorum ama hiç bişey sarmiyo sanki artık çok boş hissediyorum :/

Niye bilmiyorum ama hiç bişey sarmiyo sanki artık çok boş hissediyorum :/
  12. taexkookwqq

Benim Mükemmel Rezil Olma Anim

Şimdi öncelikle hepinize selamın hello bacilarim geçenlerde biz yakın arkadaşım olan Ecrin sahisiyla bulusmuştuk bilirsiniz arkadaşıyla buluşunca insan deli dolu olur he işte bizde ben onu kendi evine bırakırken (bizim yeni evimize ilk kez gelmişti ordan gitmeyi bilmiyordu diye götürmüştüm)...
  13. taexkookwqq

Soru Kaba Biri Miyim Takılıyorum:((((

Ya bende yapıyorum bunu kısa kesilsin hemen bıtsin diye yoksa uzuyor falan ama bu kabalık olmaz herhalde ama bazı kişiler kaba gibi algilayabilir
  14. taexkookwqq

Anket Bir Şirkete Katilsaniz Bu Ne Olurdu?

Evet aslında big hit de olabilir kaliteli bir şirket (Şirketini kur ilk ben geliyim)
  15. taexkookwqq

Evet netizen forum canlansin

Evet netizen forum canlansin