Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tam olarak ayni durumu yaşıyorum. sabah uyanıp twittera bakiyorum, ağlıyorum, ellerim titriyor. gerçekten yazıklar olsun böyle insanlara ve utanmadan onları destekleyenlere.
benim favori looklarım kesinlikle whistle era, solo era, ktl era ve typa girl coachella. hele ki ktldeki o örgülü mavi gözlü look🔥🔥 üstü gelmedi bence. son zamanlardaki moda anlayışı da fena değil ama öyle çok ikonik ve hoşuma giden lookları yok.
bu tip yorumlar yayinlaniyor ama benim normal kelimeler kullanmama rağmen tüm yorumlarim onaya dusuyor ve sonra siliniyor nedense. adminler bunu da cozerse sevinirim
evet inaniyorum. ilk yaptigimda infp cikmisti iki senedir biraz daha disa donuk oldum acildim, testi tekrar yaptim entp ciktim ve ikisi de doneminde hissettigim seyleri acikliyor.
eskiden floverdim sonra vokal faciasi + gyurinin ayrilmasi bi de muzik sovu skandallarini bilsem de goz yummamaya karar verip fandomdan cikmistim. ilk cikis yaptiklarinda wizone oldugum icin ls fandomundaydim antifragile erasindan sonra soguyup ciktim. ama aralarinda su anda en sevmedigim ls.
butun cevaplari okumadigim icin yazilmis olabilir ama ben bibi, leebada, kwon eunbi, purple kiss, yuju, wjsn seola, dreamcatcher siyeon, stayc sieun ve yoon, loona hyunjin ve kim lip diyorum.
1688070770
everglow'dan yiren uygur turku zulmunu desteklediginden beri everglow'un gozumde yeri yok...
mabel matiz
teoman
mor ve otesi
yasli amca
yuksek sadakat
gulsen (izmir fuarinda konseri vardi ama o siralar gozaltinda oldugu icin arka vokalistleri soylemisti, yine de eglenmistim)
itzy'nin butun title trackleri. tomboy, nxde (konsepti daha iyi yansitabilirlerdi diye dusunuyorum) unforgiven, the feels, love me like this (sasirtici sekilde mixxpopu sevmistim. ayrica y2k konseptini yapamamislar gibi geldi.) hylt, pink venom, ktl.