[INSTIZ] YG, Jennie’nin fotoğraflarını sızdıran kişiye karşı yasal işlem başlatacağını duyurdu

104

YG Entertainment, Jennie’nin şahsi fotoğraflarını sızdırıp dağıtan ilk kişiye karşı yasal işlem başlatacaklarını duyurdu:

“BLACKPINK Jennie’nin kişisel fotoğraflarını dağıtan ilk kişinin araştırılması için polisten resmi olarak talepte bulunduk. Durumu izliyorduk ve bilgi topladıktan sonra Eylül ayında şikayetimizi ilettik.

YG olarak, zararı en aza indirmek için yorum yapmaktan ve pozisyonumuzu ifade etmekten kaçınmıştık. Ancak, kişisel fotoğraflarla birlikte gelen söylentilerin, eleştirilerin, kişisel saldırıların, cinsel tacizin ve mahremiyet ihlallerinin kitlesel olarak yayılmasına artık göz yummanın mümkün olmadığını hissettik. Bu nedenle, durumu düzeltmek için yasal işlem başlattığımızı açıklığa kavuşturmak isteriz.

Gelecekte sanatçımızın daha fazla zarar görmesini önlemek için herhangi bir hoşgörü olmaksızın mümkün olan tüm yasal işlemleri yapacağız. İnternette dolaşan fotoğraflar, arkalarındaki niyet ne olursa olsun, yasadışı olarak yayınlanmıştır. Bu fotoğrafları paylaşma eylemi ikincil bir suç olarak değerlendirilebilir ve yasal cezaya tabi tutulabilir. Sizden bunları pervasızca paylaşmaktan kaçınmanızı içtenlikle rica ediyoruz.”

1. Vay canına, bu da ne?

2. Ah ne kadar rahatladım ㅠㅠ

3. Vay canına, dava edilecek bir sürü kişi olacak. Umarım hepsi cezalandırılır.

4. Güzel, lütfen hepsini yakalayın

5. Fotoğrafları yayanları da yakalayacaklarına sevindim.

6. Umarım burada fotoğrafları paylaşanlar da dava edilir ^^

7. Lütfen, sonuna kadar sorumluluk alın. Umarım güçlü yasal önlemler alırlar ㅠㅠ

8. Sonunda… Hadi işe koyul YG

9. Gerçekten, insanlar dava edilebilir diye, onlara resimleri paylaşmamalarını söyledim… Umarım gülen ve hala burada resimlerini yaymaya devam edenlerin hepsi dava edilir

10. YG işini yapmakta kötü ama dürüst olmak gerekirse, bence uzun süredir gizli olarak bu konu üzerine çalışıyorlardı.. Hayran olmayanlar neden YG’nin kimseyi yakalayamayacağını söylüyorlar bilmiyorum.

 

K: Pannchoa

Önceki İçerik[INSTIZ] Golden Child Bomin, golf sopası çarpmasıyla yüzünde kırık oluşması sebebiyle ameliyat olacak
Sonraki İçerik[PANN] Eylül ayında Naver’de ismi en çok aratılmış kadın idoller
104 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments