HYBE, “Min Heejin NewJeans’e ihanet etti, onların başarısı benim sayemde dedi”

18

HYBE’den bir temsilcinin açıklaması:

“Min Heejin’in ilgisi NewJeans’in kendisi değil, onların getirdiği paradır. Her ne kadar Min Heejin ‘Ben olmasaydım NewJeans çıkış yapamazdı. Onların acı çektiğini görmeye dayanamazdım’ dese de gerçek şu ki, ‘NewJeans’e sanatçı muamelesi yapmak gerçekten zor ama ben buna katlandım’ diyerek üyeleri küçümsedi ve aşağıladı. NewJeans’in başarısı onların NewJeans olmasından değil, benim sayemde oldu diyordu.”

HYBE tarafı ayrıca, Min Heejin’in New Jeans üyelerini duygusal olarak kendisine bağımlı hale getirmek için gaslighting yaptığını iddia etti,

“Min Heejin, NewJeans üyelerinden röportajları sırasında verdiği senaryolara sadık kalmalarını talep etti. Bu, NewJeans’in ‘anne-kız ilişkisi’ teriminin arkasına gizlenerek pasif bir rol üstlendiği bir gaslighting ilişkisini tasvir etmektedir.”

-Bu gerçekten iğrenç. Eğer yarı büyük bir şirketseniz, öyle davranın. Böyle b*ktan şeyler yapmayı bırakın.

-Çocukların kavgasını izliyorum sanki

-Onlara senaryoya göre konuşmalarını söyleyen HYBE değil miydi? NewJeans’i kontrol eden HYBE değil miydi, bu yüzden varyete şovlarında bile tanıtım yapamadılar?

-Bu şirket çıldırmış. Doğru olsa bile, neden böyle bir üslup içeren bir makale yayınlasınlar ki? Vay be…

-HYBE aklını kaçırmış gibi görünüyor. Lütfen Min Heejin ve NewJeans’in HYBE ile yollarını barışçıl bir şekilde ayırmasına izin verin…

-HYBE gittikçe iğrençleşiyor.

-Vay be, HYBE gerçekten aşırıya kaçıyor. Vay, bu şirket gerçekten pislik

-HYBE gerçekten NewJeans’i koruyor mu? Bu ne biçim bir makale böyle?

-HYBE gerçekten çılgınca, sınırın ötesinde. Beni hasta edecek kadar iğrençler.

-HYBE daha ne kadar düşecek? Medya oyunları için genç sanatçıların isimlerini bu şekilde kullanmaları gerçekten iğrenç.

-HYBE’ın mantığı işe yaramadığı için her türlü saçmalığa başvuruyorlar.

-Kanıt olmadan bu spekülasyonları yapmaya devam ederlerse New Jeans’in ailesi tarafından dava edilebilirler.

-Peki üyelere selam vermeyen kimdi?

-Seni şişko pislik, bırak artık şunu

-Ne? Gerçekten mahkemede böyle mi konuştular?ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

-Çok ucuz davranıyorsun, sadece selam ver.

-Bu gerçekten aşağılıkça…

HYBE cidden iğrenç… daha ne kadar ileri gideceksiniz~

-Ama sen daha iğrençsin.

-Ah…. şimdiye kadarki tüm medya oyunları iğrençti ama bu seferki efsanevi

-Bu noktada kurgu yazıyorlar

K:Pannatic & Pannchoa


GRUP NEWJEANS HYBE’IN BAŞKANI BANG SIHYUK HAKKINDA KONUŞTU VE ADOR’UN CEO’SUNU SAVUNDU

17 Mayıs günü saat 10:45’te Seul Merkez Bölge Mahkemesi’nin 50. hukuk mahkemesi dava bölümü, HYBE Labels ile ADOR CEO’su Min Hee Jin arasında devam eden hukuki anlaşmazlığın duruşması için toplandı. Min Hee Jin tarafından HYBE’a karşı açılan davada, ADOR’un bu ay sonunda yapılması planlanan olağanüstü hissedarlar toplantısında HYBE’ın oy hakkını kullanmasının yasaklanması talep ediliyor.

İlk olarak, HYBE temsilcisi Min Hee Jin’in HYBE ile yaptığı sözleşmenin bir “köle sözleşmesi” olduğu yönündeki iddialarına yanıt verdi. HYBE, “Min tarafından yapılan her talebi mümkün olan en iyi şekilde karşıladık ve ADOR’u sonuna kadar destekledik. Kimse yatırım yapmazken biz ADOR’a yatırım yaptık. Benzeri görülmemiş bir hareketle, ADOR’a 100 milyar KRW’nin üzerinde fon sağlandı. Rakip işletmelerle faaliyetlerini yasaklayan madde sadece endüstri standartlarını takip ediyor ve iki taraf arasında uzun süreli işbirliğini sağlamayı amaçlıyordu.”

Ardından, HYBE tarafı Min Hee Jin’in “NewJeans’in annesi” imajının bir aldatmaca olduğunu iddia etti. “Onun çıkarı NewJeans’in kazandığı parada, NewJeans’in kendisinde değil” diye söze başlayan HYBE temsilcisi, “Min Hee Jin geçmişte ‘NewJeans üyelerine sanatçı gibi davranmak zor. Onların arkasını toplamak zorunda olmam dayanılmaz bir şey’. Ayrıca, ‘NewJeans’in başarılı olmasının nedeni bendim’ dedi. Min Hee Jin ayrıca NewJeans üyelerinden röportajlar sırasında senaryoda yazdıklarını aynen söylemelerini istedi. İtaatkâr olmaları için NewJeans üyelerine gaslighting yapıyor ve bunu bir ‘anne-kız’ ilişkisi olarak çerçeveliyor.”

Öte yandan, Min Hee Jin’in tarafı yaptığı açıklamada, “NewJeans üyelerinin kendileri Min Hee Jin ile çalışmaya devam etmek istiyorlar. Onlar için Min Hee Jin’in rolü çok önemli. Bu, hayranların da kabul ettiği bir şey. HYBE onları ‘uzun bir tatile’ göndermek istediğinde NewJeans üyelerinin korkuya kapılması çok doğal. Min Hee Jin’in ADOR’dan çıkarılması sadece Min Hee Jin için değil, ADOR ve NewJeans için de telafisi mümkün olmayan zararlara yol açacaktır.” dedi

Mahkemenin 31 Mayıs tarihinde yapılması planlanan hissedarlar toplantısına kadar bu davayla ilgili bir karar vereceği düşünülüyor. Mahkeme Min Hee Jin lehine karar verirse, HYBE Min’in ADOR CEO’luğundan alınması için oy kullanma hakkını kaybedecek. Mahkeme HYBE lehine karar verirse, Min Hee Jin muhtemelen görevinden alınacak.

1. Bebeklerㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

2. Üyelere yazık ya ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

3. Aigoㅜㅜ Çok gençler ama çok kötü deneyimler yaşadılar. Bu konuda iyi hissetmiyorum, HYBE, sizi lanet herifler…

4. Vay canına, üyeler bunu kendileri mi söyledi? Sadakatleri inanılmaz

5. HYBE hareketsiz kalsaydı her şey biterdi.

6. ㅠㅠㅠㅠㅠ cidden üzücü

7. NewJeans, ADOR, Min Heejin, fighting

8. Çocukların şu anda ne kadar korktuğunu hayal edin. ㅠㅠ Min ve çevresindeki insanlar dışında, geriye kalan tek şey onların çöküşünü dileyen insanlar. Bu korkunç

9. Bu yetişkinler ne yapıyor…

10. NewJeans’ın selamlarını görmezden gelen HYBE’dı ve şimdi onları koruyormuş gibi mi yapıyorlar? Anlamıyorum.

K:Pannchoa

Önceki İçerikMin Heejin: “Lütfen ADOR’u Devralın”
Sonraki İçerikHYBE mahkemede Min Heejin’in şamanla görüşmesinden bahsetti, hakim ‘Yasal terimlerle konuşun’ dedi
18 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments