NewJeans Üyelerinin Ebeveynleri Uzman Avukatlar Tuttu

29

NewJeans üyelerinin ebeveynleri ‘Ünlülere Özel Sözleşme Anlaşmazlığı’ için uzman avukatlar tuttu

HYBE ve Min Heejin’in ADOR’u arasındaki yasal anlaşmazlıklar devam ederken, NewJeans üyelerinin ebeveynlerinin eğlence anlaşmazlığı konusunda uzman bir avukat tuttuğu doğrulandı.

Müzik endüstrisinin ayın 19’unda yaptığı açıklamaya göre, NewJeans üyelerinin ebeveynleri, Min Hee-jin’in oy hakkının kullanılmasını yasaklamak için açtığı ihtiyati tedbir davasının duruşması öncesinde, ayın 14’ünde eğlence hukuku alanında uzman avukat Kang Jin-seok’u tuttu.

Avukat Kang, ünlüler için yapılan özel sözleşmelerle ilgili anlaşmazlıkları içeren çok sayıda davaya baktı. Blogunda kendisini, geçmişteki münhasır sözleşmelerin gözden geçirilmesi, münhasır sözleşmelerin feshi, münhasır sözleşmelerin ihlaline ilişkin tazminat davaları ve eğlence şirketlerinden yatırım fonlarının iadesi için açılan davalar konusunda deneyimli olarak tanıttı.

NewJeans üyelerinin ebeveynleri, Avukat Kang aracılığıyla mahkemeye bir dilekçe sundu. Bu dilekçenin Min Hee-jin ile çalışma niyetini içerdiği bildirildi.

Durum gelişmeden önce, HYBE yönetimine NewJeans ile bir başka HYBE kız grubu olan Aileet arasındaki kavramsal benzerliği protesto eden bir e-posta da gönderdiler.

Min Hee-jin, HYBE ile olan anlaşmazlık sırasında Sejong hukuk firmasını görevlendirdi.

Ayrıca, NewJeans üyelerinin ebeveynleri tarafından uzman eğlence anlaşmazlığı avukatlarının atanması, bazı çevrelerde NewJeans üyelerinin HYBE ile olan özel sözleşmelerine itiraz etme olasılığı olabileceği yönünde spekülasyonlara yol açtı.

Bu arada, HYBE’nin Min Hee-jin ve diğer ADOR yöneticilerinin yerine getirmeye çalıştığı ADOR’un geçici hissedarlar toplantısı ayın 31’inde yapılacak.

Bu bağlamda, mahkemenin tedbir kararına ilişkin kararının geçici hissedarlar toplantısından önce gelmesi bekleniyor.

1. NewJeans fighting ㅠ Eğer karar tuhaf çıkarsa, kesinlikle HYBE’yi boykot edeceğim

2. Lütfen NewJeans ile yollarınızı barışçıl bir şekilde ayırın ㅠ

3. NewJeans’i destekliyorum

4. Bu medya oyunu çılgınca ㅋㅋㅋ Bu yüzden insanlar HYBE’nin NewJeans ve ebeveynlerin tarafında olduğunu düşünüyor ㅋㅋㅋ

5. NewJeans’in barışçıl ayrılışını destekliyorum, fighting!!!

6. Neden insanlar bunu Fifty Fifty ile karşılaştırıyor??? HYBE’nin nasıl davrandığına bakıp bunun Fifty Fifty ile uzaktan yakından benzer olduğunu nasıl düşünebilirsiniz?

7. HYBE’nin şu ana kadar yaptıklarına bakılırsa, onlarla yolları ayırmak kolay bir şey olmayacak
Zaten 1 yıl 6 aylık uzun bir tatil planlıyorlar (diğer bir deyişle onları arka plana atıyorlar)
Ve sanatçılarını nasıl koruyacakları konusunda medyatik olmaya devam ediyorlar ama bu arada tek yaptıkları sanatçılarını aşağılarken medyatik olmak
Gerçekten büyük bir şirkette bir sorun olduğunda, bunu iletişim yoluyla çözeceklerini düşünüyor musunuz… Paraları yok değil ya.

8. HYBE’nin tarafında yer alan çocuklar, siz hiç geleceği düşünüyor musunuz? Basın toplantısından önce bile, HYBE medyaya oynuyordu, bu çocukları uzun zaman önce kenara attıklarını söyleyebilirsiniz

9. Dilekçeyi sadece o avukat aracılığıyla göndermişler gibi göstermeye çalışmaları kesinlikle tuhaf ㅎㅎ

10. Bu durum Fifty Fifty’den tamamen farklı ㅋㅋㅋㅋ NewJeans fighting

11. Fighting, New Jeans. Umarım HYBE ile yollarını güvenle ayırabilirler. Taklitçi gruplar yaratmayı planlayan ve onları 1,5 yıl izne çıkaran bir şirketle kalmaktansa, onları başarıya yönlendiren yönetmenle ayrılmak kızlar için daha iyi.

12. Güçlü kalın, ADOR, New Jeans ve Min Heejin

13. HYBE’den ayrılmayı seçseler bile New Jeans’i destekleyeceğim.

14. HYBE’nin 1 yaşındaki bir çaylak grubunu 1,5 yıl izne çıkarma planı, sorumluluk ihlali nedeniyle onlara dava açmak için yeterli.

15. Dilekçe, HYBE’den ayrılmak değil, CEO Min Heejin ile çalışmak istediklerini ifade ediyor. Bunun Fifty Fifity’nin davasıyla ne alakası var?

16. Umarım New Jeans HYBE ile yollarını güvenle ayırabilir.

17. HYBE zaten NewJeans’i sevmiyor, o yüzden kızların ayrılması daha iyi olmaz mı? HYBE, grubun faaliyetlerini desteklemek yerine onları tamamen görmezden geliyor ve saygısızlık ediyor. Tartışmak için yeterli sebep var.

18. Bu dünyada hiçbir ebeveyn çocuğuna kötü davranıldığında sessiz kalmaz. Ben onları destekliyorum.

19. NewJeans HYBE’den ayrılmalı. ㅠㅠ

20. New Jeans’i destekliyorum. Umarım HYBE tamamen batar.

21. Bir ebeveyn olarak, reşit olmayan kızınızın, başkanın onları selamlamak bile istemediği bir şirkette kalmasına izin vermek ister miydiniz? Unutmayın ki bu şirket New Jeans’i 1,5 yıl izne çıkarmayı planlıyordu.

22. Güçlü kal, New Jeans. Yani… Kim kendisini 1,5 yıl izne çıkarmayı planlayan bir şirkette kalmak ister ki?

23. Aileleri olsaydım, ben de aynısını yapardım.

24. Sanırım sadece dilekçeyi vermek için avukat tuttular.

K: pannchoa & pannatic

Önceki İçerikKarina’nın İnstagramı
Sonraki İçerikNewJeans’in Avukatının Resmi Açıklaması Yayınlandı
29 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments