NewJeans’in Bubble Gum klibinin yönetmeni, üyeleri övdüğü samimi bir gönderi paylaştı

8

Güzel bir şarkıyı rahatça çekmeyi denemek ister misiniz? Bu projeyi önerdiğimde aldığım ilk sözler bunlar oldu.

NewJeans ile çalışırken ‘öznel duyarlılık’ ve ‘sağlıklı eğlence’ anahtar kelimelerini hatırlamaya çalıştım. Mesele sadece basit bir oyunculuk değil, aynı zamanda üyelerin gerçekten keyif alabilecekleri bir ortam yaratmak. Bu proje için, üyelerin karakterlerine göre sahneler düzenlemek ve çocukluklarında keyif aldıkları unsurları getirmek istedik. Elleriniz yapış yapış olana kadar baloncuk üflemek ya da molalar sırasında kurdele düğümleri yapmak gibi şeyler. Bunlar, kimse size öğretmemiş olsa da elinize aldığınızda doğal olarak keyif aldığınız şeylerdir. Bu sahneleri hatırlamak, baloncuk üflerken hissettiklerinize benzer bir duygu.

Görüntü yönetmeni senaryo olmadan çekim yapmayı hemen kabul etti. Yapımcılar ve yönetmen yavru bir ineğin olduğu bir mekan bulacaklarına söz verdiler ve çekimden bir gün öncesine kadar mekan aradılar. Onaylanmış mekanlar ve düzenli bir storyboard olmamasına rağmen, endişelerimin aksine, CEO bir başparmak emojisi gönderdi.

Müzik videosundaki görünüm yaratılmış/üretilmiş bir görünüm değil. Aksine, sanki zaten var olanı yakalıyormuşuz gibi.

Baloncuk bağımlısı Minji bütün gün boyunca gerçekten baloncuk üfledi. Haerin köpükten tavşanlar yaptı ve “Hul bu Bunny’ler!” dedi. Dani bir yerden aldığı yavru bir yengece isim verdi ve Hanni sanki buraya gerçekten oynamaya gelmişler gibi personeli kamerayla filme aldı. Hyein kamerayı bana doğru tutarak benimle röportaj yapmaya bile çalıştı. Diğerleri çekim yaparken sahne arkasında dinlenmeleri istendiğinde, tavşanları çiziyor ve çizimlerini gösteriyorlardı.

Çocuklar rahat kıyafetler içinde kamerayla saklambaç oynadılar, çoraplarını çıkardılar ve sahilde koştular. Hatta engebeli taş kaldırımda bisiklet bile sürdüler. Her ne kadar kamera sallansa ve onların güzel yüzlerinden çok sahneleri yakalasa da, kurgulanmamış kaba videoyu gördükten sonra CEO’dan gelen ilk geri bildirim ‘Çok güzel’ oldu.

Bazı samimiyetler üretilemez. İnsanlar sevgi dolu bakışları korkutucu derecede iyi hissedebilir. Kayıtsız şartsız seven hayranların beklentileri nedeniyle müzik videosu işinin ağır geldiği zamanlar olsa da, samimiyeti takdir eden ve paylaşan müşterilerle projeler üzerinde çalışırken, endişeyi örten ferahlatıcı bir his vardır.

Bu yüzden bunu yazmaktaki niyetim açık. Çünkü içinde sevgi ve samimiyet barındırabilen işler yapmaya uzun süre devam etmek istiyorum.

1. NewJeans’in gitmesine izin verin ㅠㅠ

2. ㅠ.ㅠ Ben NewJeans ve Min Heejin’in her zaman birlikte çalışmasını istiyorum

3. Lütfen birlikte kalmalarına izin verin…

4. Hanni ikonik

5. Sakızı ile Hanni ㅋㅋㅋ Ah çok tatlı

6. Ah ㅠㅠ ağlattı beni, lütfen NewJeans’in gitmesine izin verin

7. Bu gerçekten çok güzel..

8. ㅠㅠ onları çok seviyorum

9. Bubble Gum klibini izlerken, güzelliğinden ötürü kalbimin sıkıştığını hissettim, anılarımın bir parçası gibiydi

10. Lütfen uzun süre birlikte olun ㅠㅠㅠㅠㅠ

 

K:Pannchoa

Önceki İçerikMinji-Haerin, yeni Krystal-Sulli mi?
Sonraki İçerikNMIXX’in Üniversite Festivalinde Yaşadığı Teknik Aksaklık Planlı Mıydı?
8 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments